2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar istersenn :dance: bu arada estağfurullah a.s

100bin türk lirası reca ediyimyerimseniben
ama daha babaya sorcaz
kimseye sormadan cevap ver diyosan fiyat 150bin olayor

geçmiş olsun canımm. bu arada eklemişsin listeye oğluşumu sağol kuşum :1hug:

100bin türk lirası reca ediyimyerimseniben
ama daha babaya sorcaz
kimseye sormadan cevap ver diyosan fiyat 150bin olayor

:roflol: :roflol: :roflol: anamm nettinn gızzzz nerden buliyim okdarını bu kıza ev döicez altınıydı düğünüydü eşimin 40 dava kazanması lazım ki yapabilelim :roflol:

yoklugumdan mı faydalanıyosunuz huuuu elıfzelın kayınvalıdesı var karsınızdaaklinialirimsmile

yaf sende daemoşum du şurda tamamen duygusal bi anlaşma yapıyoduk yaf:kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: anamm nettinn gızzzz nerden buliyim okdarını bu kıza ev döicez altınıydı düğünüydü eşimin 40 dava kazanması lazım ki yapabilelim :roflol:

:roflol:

kızlar cıkıyom ben...
evime gidiyom..
hadi öptüm hepinizi..

kız yalancı iftiracı elhamra sana da baybay :dilcikar:

elhamraaa cnm sen şeyi atlıyorsun ama olmasss küüü
izmirli kıssss veriyorsunnn taaaaa istanbul lara
o nedenle ücreti arttır derim benkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Gelinimi kımselere bırakmam onlar konussun bakalım.. kolay mı benım oglumun kertmesini almakk...klava:

elhamra canım sen şimdiden kocaman bir bidon al çünkü bu gidişle senin kız evde kalır ancak turşusu kurulur...kaydirigubbakcemile3

Ayyhhh iyidir bebeeeeeeeemmm yetişemiyom ayol size

Şeniz gel gel yamacıma gel sırnaşık şey bu hafta aşkı memnuyu izledinmi kız daha doğrusu diziyi izliomusun yani kaydirigubbakcemile3 çok heyecanlıydı ertesi günde bebeğin cinsiyetini öğrenmeye gidicektimya ikisi karıştı heyecandan ölücektim :roflol:

kızlar cıkıyom ben...
evime gidiyom..
hadi öptüm hepinizi..

kız yalancı iftiracı elhamra sana da baybay :dilcikar:

ya gitme beee
evden gir ama tekrar nete

elhamraaa cnm sen şeyi atlıyorsun ama olmasss küüü
izmirli kıssss veriyorsunnn taaaaa istanbul lara
o nedenle ücreti arttır derim benkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
bedavaya gitcek benim kız desene
Gelinimi kımselere bırakmam onlar konussun bakalım.. kolay mı benım oglumun kertmesini almakk...klava:

kandırıyom herkesi ben şaka yapıyom ,kız senin ama sende özgeninkiyle kırıştırıyon arada

ya gitme beee
evden gir ama tekrar nete

bedavaya gitcek benim kız desene

kandırıyom herkesi ben şaka yapıyom ,kız senin ama sende özgeninkiyle kırıştırıyon arada
dunurcm o konuda anlasmıstık ama olmazkı sımdı ben ıkı gelınımede gozum gıbı bakıcamm
kız sende kimin kızını alcağın belli değil eyvahedigeldismile

bellı bellı bı ozgenın kızı bıde elhamranın kızı dunurlerım cok medenı kabul ettıler bı keremmm laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…