2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bnm ablam sezeryanla doğum yaptı kasımda ay duba gibi yaa ay duymasınn kaydirigubbakcemile3

hiç kabus görüpte bağararak uyanıpta bebeğinin etkilendiğini düşünen varmı kızlar

Ben kabus görmedim ama bir gece eşim kabus görmüş bağırarak uyandıdelikafaduldendelikafadulden ve bende çok korktum o bağırınca bebeğimde korktu galibaa çok kötü oluya ya ben kaç gün unutamadım varya çok korktum çoook

canım benimde yeni sayılır 5 gün filan oldu :)) olsun geçmişi okumak zor oluyo kaçırman normal

EVET CNM SORMA ÇOK ZOR OLUYORRRR OKUSANDA KAÇIRABİLİYORSUNNN
TEBRİK ETMEDİKLERİN ALINMAYIN HEPİNİZİN HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile2

vay bee :) benim arkadasta 3 aylıkken erkek olucaını öğrendi bende erkek sandım işte ama doktor cevirdi poposuna baktım %80 kız dedi.. ikilemde kalsa sölemezdi herhalde. hayırlısı olsun yaa :)

kızlaaaaar geldi meyvelerim yupppiiii
göztepede bi yerden eve serviste yapıyolar
köylü kardeşler manavı
mithat paşa cad. 821/A göztepe-izmir
tel:2462861

gülme komşuna gelir başına demişler belki bende öle olcam :roflol:

öyle valla ben ablana gülmedim senin dediğin çok hoşuma gitti ona güldüm yanlış anlama yani doğumdan sonra kilo alan çok inşallah biz çok almayız

ama bi halta benzemiyolar sheida töbe töbe,donmuş oldukarı içinmafoldumben

evet bende şeftali istemiştim öle arkadşlar saolsun. bulmuşlardı ama yiyeemedim. donmuş oldukları için şeftali demeee bin şahit

dünürüm ve özgeee gelmiiişşş

öyle valla ben ablana gülmedim senin dediğin çok hoşuma gitti ona güldüm yanlış anlama yani doğumdan sonra kilo alan çok inşallah biz çok almayız

aa yokkk balımm neden yanlış anlıyımm yok yok ben kendime dedim güldümyaa ona sana demedim :1hug:

patıklerımızı aldıkkkk.. resımekı halınden daha da guzeller ellerıne saglık dunurum. damadın cok memenun oldu canım benım ya emegıne saglıkkk senı sevıyuruukkk...

ordanda markete ugradım cılek aldım onu yıyorum sımdı. ay cok yuruduk yorulduk yafff..

yorma kendiniiiii klava:

Aynen canim ya bizimki masallah bi yatmis popo ustune bacaklarini da toplamis
gostermiyor ne oldugunu gelecek aya kaldi bakalim ozaman gosterirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…