Kilolar tabiki veriliyo canim ben verdimde sukur ilk hamileligimden aldigim butun kilolari hatta fazlasini bile yerimseniben
Yeterki saglikla dogsun bebislerimiz ama yinede abartmamak en guzeli sonucta hamilesin ama alman gereken en fazla 15 kilo fazlasi gereksiz ve yagdan baska bisey degil laelaelaelaelae
hiç kabus görüpte bağararak uyanıpta bebeğinin etkilendiğini düşünen varmı kızlar
evet bnm ablam sezeryanla doğum yaptı kasımda ay duba gibi yaa ay duymasınn kaydirigubbakcemile3
canım benimde yeni sayılır 5 gün filan oldu :)) olsun geçmişi okumak zor oluyo kaçırman normal
Canim erkek cabuk gösterir diye duymadim ben hic ama sanirim bebegin rahimdeki pozisyonuyla ilgili bi durum bu.
Bazen bebekler ters durabiliyo o yuzden cinsiye tespit etmek de zor oluyo.
Arkadasim 7 aylikken ögrendi erkek bebegi olucani sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin...
kızlaaaaar geldi meyvelerim yupppiiii
göztepede bi yerden eve serviste yapıyolar
köylü kardeşler manavı
mithat paşa cad. 821/A göztepe-izmir
tel:2462861
gülme komşuna gelir başına demişler belki bende öle olcam :roflol:
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnncokacimcoook
kızlaaaaar geldi meyvelerim yupppiiii
göztepede bi yerden eve serviste yapıyolar
köylü kardeşler manavı
mithat paşa cad. 821/A göztepe-izmir
tel:2462861
ama bi halta benzemiyolar sheida töbe töbe,donmuş oldukarı içinmafoldumben
aaah ah yarayamadıbilmiyorumkismileAfiyet olsun canım sana da bebişini de yarasın
evet bende şeftali istemiştim öle arkadşlar saolsun. bulmuşlardı ama yiyeemedim.donmuş oldukları için şeftali demeee bin şahit
öyle valla ben ablana gülmedim senin dediğin çok hoşuma gitti ona güldüm yanlış anlama yani doğumdan sonra kilo alan çok inşallah biz çok almayız
dünürüm ve özgeee gelmiiişşş
dünürüm ve özgeee gelmiiişşş
patıklerımızı aldıkkkk.. resımekı halınden daha da guzeller ellerıne saglık dunurum. damadın cok memenun oldu canım benım ya emegıne saglıkkk senı sevıyuruukkk...
ordanda markete ugradım cılek aldım onu yıyorum sımdı. ay cok yuruduk yorulduk yafff..
Canim erkek cabuk gösterir diye duymadim ben hic ama sanirim bebegin rahimdeki pozisyonuyla ilgili bi durum bu.
Bazen bebekler ters durabiliyo o yuzden cinsiye tespit etmek de zor oluyo.
Arkadasim 7 aylikken ögrendi erkek bebegi olucani sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?