2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım senin de prensesin geliyomuş benimki de kız arkadaş geliyo hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım . seninkide hayırlı olsun.. doktor %80 dedi öledir umarım. sonradan değişmez inşallah amiiiiiin :))

sağoll kuşum benimm ay benim eşimm kız istioduu kaydirigubbakcemile3 ama üzülmedi yani okadar gene sevinçli ama kız baskaymış onun için 2.ye artık kız olur dio dedim dur bunu doğurmadım adam 2. yi düşünüo delikafadulden

teşekkür ederim canım . seninkide hayırlı olsun.. doktor %80 dedi öledir umarım. sonradan değişmez inşallah amiiiiiin :))

Canim hayirli olsun kizin saglikla kucagina alirsin insallah.Cinsiyetinin degisiceni sanmiyorum erkek deyip kiz cikma olasiligi olabiliyor ama kiz cocuklarinda yanilma payi cok az.Doktorlar bazen göbek gördonunu pipi gobo görebiliyolar kaydirigubbakcemile3
Su aralar hep cinsiyet haberleri geliyor gecmiside okuyamiyorum oku oku bitmiyor cunki.Bigun basina gecip herkesin ismini not alip tek tek tebrik etmek lazim bebislerini opuyorumnanaktan

Rabbim hepimize bir nefeste dogurmak ve bebeklerimizi saglikla kucagimiza almak nasip etsin insallah.

benimkide gidene kadar kız dedi annemler kesin erkek diodu. eşimin içine doğmuş demekki erkek ismi bile düşünmüştüm okadar yani. doktor öle diince şaşırdım. erkekler genelde erken belli ediomuş kendini değil mi ?

Canım çok teşekkür ederim.Aminnnnn. Geçmişi okuma konusuda bende hemfikirim ama artık okuyamıyorum baya uzun oluyo bi çre bulmak lazım buna hepimiz msnlerimizi eklesek ortak konuşma yapsak belge olarak kaydetsek :

Canim onlar icin birsey degismiyo cunki cocugu doguran biz kilolari alan biz buyuten biz onlara sadece baba olmak ve sevmek kaliyo.
Ben erkek olsaydim bende isterdimm hemde 4-5 tane sırnaşık şey
Ama ben yeter diyorum artik 2 cocuk simdiden bu fikri kafasina isliyorum esimin ucuncuyu azina bile alma diye.
Heleki dogum sonrasinda kalan 25 kilo fazlaliktan sonra ikinci nasi yaptigima kendim bile inanamiyom halaa fisfisfis

sheida sendemi yeni öğrendin hayırlı olsun cnm kaçırdım ben sanırım koprum azcıkkkkkkkkkk

sheida sendemi yeni öğrendin hayırlı olsun cnm kaçırdım ben sanırım koprum azcıkkkkkkkkkk

canım benimde yeni sayılır 5 gün filan oldu :)) olsun geçmişi okumak zor oluyo kaçırman normal

kilolar verilir yaa takma o kadar ama 2 çocuk ideal bende 2 tane yapmak istiorum

Canim erkek cabuk gösterir diye duymadim ben hic ama sanirim bebegin rahimdeki pozisyonuyla ilgili bi durum bu.
Bazen bebekler ters durabiliyo o yuzden cinsiye tespit etmek de zor oluyo.
Arkadasim 7 aylikken ögrendi erkek bebegi olucani sırnaşık şey

hiç kabus görüpte bağararak uyanıpta bebeğinin etkilendiğini düşünen varmı kızlar

kilolar verilir yaa takma o kadar ama 2 çocuk ideal bende 2 tane yapmak istiorum

Kilolar tabiki veriliyo canim ben verdimde sukur ilk hamileligimden aldigim butun kilolari hatta fazlasini bile yerimseniben
Yeterki saglikla dogsun bebislerimiz ama yinede abartmamak en guzeli sonucta hamilesin ama alman gereken en fazla 15 kilo fazlasi gereksiz ve yagdan baska bisey degil laelaelaelaelae

Sağol canım inşallah öyledi Allah gönlüne göre versin asılnda ben de pek emin olamıyorum benim bebeğin cinsiyetini kendi doktorum göremedi kordonu gelmiş dedi 3 lü test için radyolojideki ultrasondaki dr gördü o kız dedi ben de emin misiniz demedim benim ki de değişmez umarım kendi doktorum demediği için de tam inanamıyorum bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunda önemli olan o 3 lü test sonuçlarımızda çok güzel çıktı Allah a şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…