Canım senin de prensesin geliyomuş benimki de kız arkadaş geliyo hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahopuyorumnanaktan
Canim gecmisi okuyamadim simdi okudum bende sana yazarken sen bana yazmissinnn tekrar tebrik ederim canim vereliniortak
Eminim esin cok sevinmistir bu ise benim esim ikincinin de erkek olucai ögrendiye ayaklari yere basmiyo bu erkeklerin erkek cocugu sevgisi nedir bu kadar anlamadim gitti 5 oglum olsa bile hayir demez benim esim kesinn ohaoldumsmile
teşekkür ederim canım . seninkide hayırlı olsun.. doktor %80 dedi öledir umarım. sonradan değişmez inşallahamiiiiiin :))
sağoll kuşum benimm ay benim eşimm kız istioduu kaydirigubbakcemile3 ama üzülmedi yani okadar gene sevinçli ama kız baskaymış onun için 2.ye artık kız olur dio dedim dur bunu doğurmadım adam 2. yi düşünüo delikafadulden
Canim hayirli olsun kizin saglikla kucagina alirsin insallah.Cinsiyetinin degisiceni sanmiyorum erkek deyip kiz cikma olasiligi olabiliyor ama kiz cocuklarinda yanilma payi cok az.Doktorlar bazen göbek gördonunu pipi gobo görebiliyolar kaydirigubbakcemile3
Su aralar hep cinsiyet haberleri geliyor gecmiside okuyamiyorum oku oku bitmiyor cunki.Bigun basina gecip herkesin ismini not alip tek tek tebrik etmek lazim bebislerini opuyorumnanaktan
Rabbim hepimize bir nefeste dogurmak ve bebeklerimizi saglikla kucagimiza almak nasip etsin insallah.
sağoll kuşum benimm ay benim eşimm kız istioduu kaydirigubbakcemile3 ama üzülmedi yani okadar gene sevinçli ama kız baskaymış onun için 2.ye artık kız olur dio dedim dur bunu doğurmadım adam 2. yi düşünüo delikafadulden
sheida sendemi yeni öğrendin hayırlı olsun cnm kaçırdım ben sanırım koprum azcıkkkkkkkkkk
Canim onlar icin birsey degismiyo cunki cocugu doguran biz kilolari alan biz buyuten biz onlara sadece baba olmak ve sevmek kaliyo.
Ben erkek olsaydim bende isterdimm hemde 4-5 tane sırnaşık şey
Ama ben yeter diyorum artik 2 cocuk simdiden bu fikri kafasina isliyorum esimin ucuncuyu azina bile alma diye.
Heleki dogum sonrasinda kalan 25 kilo fazlaliktan sonra ikinci nasi yaptigima kendim bile inanamiyom halaa fisfisfis
benimkide gidene kadar kız dedi annemler kesin erkek diodu. eşimin içine doğmuş demekki erkek ismi bile düşünmüştüm okadar yani. doktor öle diince şaşırdım. erkekler genelde erken belli ediomuş kendini değil mi ?
başım çok ağrıyo yaa
kilolar verilir yaa takma o kadar ama 2 çocuk ideal bende 2 tane yapmak istiorum
teşekkür ederim canım . seninkide hayırlı olsun.. doktor %80 dedi öledir umarım. sonradan değişmez inşallahamiiiiiin :))
hiç kabus görüpte bağararak uyanıpta bebeğinin etkilendiğini düşünen varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?