2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldinn canım kızınmı oluyomuş yeni öğrendim hayırlı olsunn bende dün öğrendim canım benimde oğluşum olcakmış gamyoncuiremsu

saol canımmm seninkide hayırlı uğurşu gelsin inşallah :)))

ay ben bilemedim kendimede kız diorum yanılıomuyum acaba hislerimde şaştı benim

anne hissedermiş derler ben rüyalarımda sürekli oğlum olduğunu gördüm içimede doğuyodu ama kesin diemiodum kızda olabilir diodum ama en fazla erkek doğuyodu seninde içine yoğun bi şekilde doğan hangisiyse odur büyük ihtimalle a.s

ben rüyamda hep erkek görüodum ama içimede kız doğuyo kesin bişi hissedemiorum..bakalım ne olcak

ismi hazırmı kuşunun

:) Ben teeeee hamile kalmadam ipekk diyodum hamile oluncada iiiçimden bu isim geçti kocişte ipek diye seviyo :) bakalım hayırlısı. Düşnüyorum daha. Masal veya ipek. sen seçtinmi :)

:) Ben teeeee hamile kalmadam ipekk diyodum hamile oluncada iiiçimden bu isim geçti kocişte ipek diye seviyo :) bakalım hayırlısı. Düşnüyorum daha. Masal veya ipek. sen seçtinmi :)

çok güzel canım masal ipek koy adıyla yaşasın ben hamile kalmadan önce oğlum olursa ayaz koycam diodum vede ayaz olcak canım eşimde çok beğeniyo aklinialirimsmile

çok güzel canım masal ipek koy adıyla yaşasın ben hamile kalmadan önce oğlum olursa ayaz koycam diodum vede ayaz olcak canım eşimde çok beğeniyo aklinialirimsmile

Evet o da güzelmiş.. İkinizinde beğenmesi güzel. Ayaz bebek sağlıkla gelir inşallah.
Facebookun varmı canım ekleyeyim senide..

evet kızlar fazla merak ettirmeyim hepimiz hamileyiz sonuçta bi tane daha ogluşum oluyooooooooooooooooodelikafadulden

Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun sen de iki tane gelin alırsın 2 tane de kızın olmuş oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet kızlar fazla merak ettirmeyim hepimiz hamileyiz sonuçta bi tane daha ogluşum oluyooooooooooooooooodelikafadulden

Canim hayirli oglun oglusum benimde 3 yasinda bi oglusum vardi ikincisi geliyo gamyoncuiremsu
Bizde iki oglan anasi 2 de gelin sahibi olucaz canim yerimseniben

Canim hayirli oglun oglusum benimde 3 yasinda bi oglusum vardi ikincisi geliyo gamyoncuiremsu
Bizde iki oglan anasi 2 de gelin sahibi olucaz canim yerimseniben

canım bende dün öğrednim oğlum olucakmışş gamyoncuiremsu

Beyzacim seninde oglusun oluyomus canim gozun aydin hayirli ugurlu olsun:teytey:

Canım senin de prensesin geliyomuş benimki de kız arkadaş geliyo hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahopuyorumnanaktan

:sm_cool::roflol:koptumyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

canım bende dün öğrednim oğlum olucakmışş gamyoncuiremsu

Canim gecmisi okuyamadim simdi okudum bende sana yazarken sen bana yazmissinnn tekrar tebrik ederim canim vereliniortak
Eminim esin cok sevinmistir bu ise benim esim ikincinin de erkek olucai ögrendiye ayaklari yere basmiyo bu erkeklerin erkek cocugu sevgisi nedir bu kadar anlamadim gitti 5 oglum olsa bile hayir demez benim esim kesinn ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…