2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr çok kıskandımmmmmmmmmmmmm :)))) ne güzl eğlenmişsiniz. bidahaki anadolu yakası bulusmasına gelebilrim inşallah.. bugun cok kötüyüm hep yattım karnım ağrıdı hep ama şimdi toparladım birzdan yatıcam simdiden herkese iyi geceler. öptümm a.s.

bısıy sorcam bu ılk sayfadakı listeye nasıl dahıl olıcaz kızlr yardım ltfn tesekkurler:)))

günaydın kızlaarrrrr....
yine hortladım beennn

günaydın kızlar bende geldim gariii
ama çok fazla duramam bugün sanırım . boğazım felaket ağrıyor. nasıl çalışacağım bu halde onu da bilmiyorum.

bu sabah pek kimse yok..

kızlar şu an ateşler çıkıyor suratımdan, aşırı derecede sinirliyim.. ejderha gibi hissediyorum kendimi.. sinirden midem bulanıyo artık.
burada çalışan ve kendini bir b.k sananların yaptıkları gerizekalılıklardan bıktım. Bu insanlarla uğraşmaktan bıktım.
yani şu an işten ayrılmayı çok ama çok ciddi düşünüyorum.
bugün pek giremem sanırım..
artık sonra konusuruz.
öpüyorum hepinizi..

günaydınnn
özgecay yevrum dur bi sakin ol 5000 den geri sayyyyy
sinirlenmeeeee...

gunaydın herkese .kızlar resımlerınızı gordum masallah cok guzel cıkmıssınız.kıskandım valla gelmedıgıme pısmanım.sadece 4 kısıydınız galıba.boshayallersmile

özge boşver ya ne diye kendini ve bebeğini zora sokuyorsun.
bırak ne halleri varsa görsünler.

günaydın bayanlar buluşma resimleri harikaaa öksürüğüm bi geçmedi benimde dr gene ilaç yazmadı nası atlatacam öksürüğü bilmem öksürdükçe kramp giriyo karnıma

Günaydın fotolara bakmam alzım hani nirdeeeeeeee
Tsunami falan olması lzım dı yaaffff

günaydın kızlar..fotolara baktım ve hepinizzz çooook tatlısınıızzz..bir dahakine insallah ben de o fotolarda olmak istiyoruuuummm çatladım ben de diğerleri gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…