2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar fotolara bakmakla meşguldüm
anlaşılan çok eğlenmişsiniz ve süper görünüyorsunuz
istanbulda olmak vardı ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ozgecim çok gerginsin bugün ne oldu cnmmmm ya
sıkma bak kendini bebişşşşhee yazıkkkk

ayy kıslar çokkk heyecanlıyım ben 13:00 da randevum var detaylı ultr. için bebişin cinsiyeti belli olur herhalde demi ya???????????????????????????????????????zemuszemus

nerde olacak zeynepciim?taksimdemi?subat sonu uygundur eğer taksim olursa ben büyük ihtimal katılırım.tabi allah korusun bir aksilik cıkmazsa süprizzzzz

Canım daha belli değil topiği bi açayım bunun için tartışıyor oluruz. Herkes fikrini söyler nerde ve nezaman olacağına karar veririz

Kuzum olur artık yani.. Olsun artıkk
Döner dönmez yaz burdan bize

Benden 1 gün ilerdesin kaydirigubbakcemile5

kızlar ben artık yolu yarıladım..
qeri sayım başladı .. eyvahedigeldismile

tamam cm yazarım ben hemencecikkkkkkkkkkkkkkkkk:sm_coollumunekankayizsmile

ne güzeeell hayırlısı olsun..ben de seningibi heyecanla gittim ama kesin öğrenemeden döndüm kaydirigubbakcemile3 hevesim kursağımda kaldı ..insallah gösterir seninkisi çikolata ye süt iç ok

Kızlar günaydın sizlere bişey sormak istiyorum ben şuan 15 haftalık hamileyim ve erkek bebek bekliyorum yalnız göbeğimde ve boğazımın alt kısmında inanılmaz tüylenme oldu hatta kıl diyebiliriz.Çok canım sıkılıyor.Hamile kalmadan önce lazer epilasyona gidiyordum ama bitmiş gibiydi zaten hiç bu kadar da olmamıştı ben giderken bundan azdı.Sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı merak ediyorum.Eğer varsa nasıl bir çözüm uyguluyorsunuz?Lazerede gidemiyorum hamilelikten.Çok cnm sıkkın boğazlı badyler giyip kapatmaya çalışıyorum:-(

ne güzeeell hayırlısı olsun..ben de seningibi heyecanla gittim ama kesin öğrenemeden döndüm kaydirigubbakcemile3 hevesim kursağımda kaldı ..insallah gösterir seninkisi çikolata ye süt iç ok

Canim sen daha 15inci haftadasin da ogrenemedin ya ben napim, tam inat cikti bizimki :gitme:

tamam cnm benmmm içerim inşallah gösterir yaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

kızlaarr bebeklerinizin hareketlerini hissediyormusunuz?nasıl bir his ve ne kadar sıklıkla hareket ediyolar?gerçi daha zaman olarak ancak başlıcak ama merak ettim yine de.
ben 2-3 haftadır hissediyorum.ilk başlarda seyirme şeklindeydi.son günlerde kalp atımı gibi,sanki döndüğünü falan hissedebiliyorum

ben de olmadı folik asid den sonra mı oldu acaba?o yapıyor olabilir yan etki olarak.hamilelikte hormonlar fazla calısıyor herkeste farklı reaksiyonlar veriyordur.istersen bunu doktorunla görüş

Kızlar ya abim aradı domuz gribi aşısını ne yaptın diye sordu
bende olmadım daha dedim bi ton saydı hiç vakit kaybetme diyor

günaydın güzel göbüşleeeer. nasılsınıuz? ben kötü başladım bu güne :sinifsinif: eşim kaza yapmış onun telefonuna uyandım. evin önünde yapmış allahtan gittim baktım rahatladımmirmirmirmir

ben olmiycam. mikropsuz bedenime mikrop sokup bebişimi rahatsız etmiycem. dünya sağlık örgütünün başındaki adam bile olmadı ben neden olayım :umursamaz:

sakin ol özgeçay tınlama 2 aymız kaldı ondan sonra ohh iznimize ayrılcaz. Orada kafan rahat değilse iznini kullandıktan sonra başka iş bakarsın ben öle yapıcam. Şimdi ssk'dan paramı alayım ve biraz para biriktireyim diye buranın kahrnı çekiyorum. İnanın kimse benim gibi sıkıntı çekmiyordur heralde işyerinden. Ne hanzoluğum ne öküzlüğüm ne de aptallığım kalıyor ama napim hamile hamile başka işe giremiyceğim için buraya katlanmak zorundayım çünkü 1 senelik evliyim ve borcumuz var evimiz kira. O yüzden boşwerrrr takma o sana bir sölüyosa sen içinden 10 söyle.

canım bu hafta bir sabah gidip yaptıralım bence . Bu böyle olmayacak bendebugün doktora gidecem muhtemelen fırça yiyecem

Günaydın kızlar; az önce dörtlü testimin sonucunu aldım. Risk çok düşük dedi doktor. Başka teste gerek yokmuş. bir ay sonra gel dopplere göndereyim dedi. 4 lü test sonucunu alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…