nerde olacak zeynepciim?taksimdemi?subat sonu uygundur eğer taksim olursa ben büyük ihtimal katılırım.tabi allah korusun bir aksilik cıkmazsa süprizzzzz
günaydın kızlar fotolara bakmakla meşguldüm
anlaşılan çok eğlenmişsiniz ve süper görünüyorsunuz
istanbulda olmak vardı ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozgecim çok gerginsin bugün ne oldu cnmmmm ya
sıkma bak kendini bebişşşşhee yazıkkkk
ayy kıslar çokkk heyecanlıyım ben 13:00 da randevum var detaylı ultr. için bebişin cinsiyeti belli olur herhalde demi ya???????????????????????????????????????zemuszemus
günaydın kızlar fotolara bakmakla meşguldüm
anlaşılan çok eğlenmişsiniz ve süper görünüyorsunuz
istanbulda olmak vardı ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozgecim çok gerginsin bugün ne oldu cnmmmm ya
sıkma bak kendini bebişşşşhee yazıkkkk
ayy kıslar çokkk heyecanlıyım ben 13:00 da randevum var detaylı ultr. için bebişin cinsiyeti belli olur herhalde demi ya???????????????????????????????????????zemuszemus
Kuzum olur artık yani.. Olsun artıkk
Döner dönmez yaz burdan bize
Canım daha belli değil topiği bi açayım bunun için tartışıyor oluruz. Herkes fikrini söyler nerde ve nezaman olacağına karar veririz
Benden 1 gün ilerdesin kaydirigubbakcemile5
tamam cm yazarım ben hemencecikkkkkkkkkkkkkkkkk:sm_coollumunekankayizsmile
ne güzeeell hayırlısı olsun..ben de seningibi heyecanla gittim ama kesin öğrenemeden döndüm kaydirigubbakcemile3 hevesim kursağımda kaldı ..insallah gösterir seninkisi çikolata ye süt iç ok
ne güzeeell hayırlısı olsun..ben de seningibi heyecanla gittim ama kesin öğrenemeden döndüm kaydirigubbakcemile3 hevesim kursağımda kaldı ..insallah gösterir seninkisi çikolata ye süt iç ok
Kızlar günaydın sizlere bişey sormak istiyorum ben şuan 15 haftalık hamileyim ve erkek bebek bekliyorum yalnız göbeğimde ve boğazımın alt kısmında inanılmaz tüylenme oldu hatta kıl diyebiliriz.Çok canım sıkılıyor.Hamile kalmadan önce lazer epilasyona gidiyordum ama bitmiş gibiydi zaten hiç bu kadar da olmamıştı ben giderken bundan azdı.Sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı merak ediyorum.Eğer varsa nasıl bir çözüm uyguluyorsunuz?Lazerede gidemiyorum hamilelikten.Çok cnm sıkkın boğazlı badyler giyip kapatmaya çalışıyorum:-(
Kızlar ya abim aradı domuz gribi aşısını ne yaptın diye sordu
bende olmadım daha dedim bi ton saydı hiç vakit kaybetme diyor
bu sabah pek kimse yok..
kızlar şu an ateşler çıkıyor suratımdan, aşırı derecede sinirliyim.. ejderha gibi hissediyorum kendimi.. sinirden midem bulanıyo artık.
burada çalışan ve kendini bir b.k sananların yaptıkları gerizekalılıklardan bıktım. Bu insanlarla uğraşmaktan bıktım.
yani şu an işten ayrılmayı çok ama çok ciddi düşünüyorum.
bugün pek giremem sanırım..
artık sonra konusuruz.
öpüyorum hepinizi..
Kızlar ya abim aradı domuz gribi aşısını ne yaptın diye sordu
bende olmadım daha dedim bi ton saydı hiç vakit kaybetme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?