2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özgecim sakiiiiiiinnn olllll lütfen.işten ayrılman çözüm olabilir eğer durumlar müsaitse neden olmasın.ama kendini üzme bebekini düşün canım ya

günaydın kızlar..fotolara baktım ve hepinizzz çooook tatlısınıızzz..bir dahakine insallah ben de o fotolarda olmak istiyoruuuummm çatladım ben de diğerleri gibi :))

merhaba canım bende gordum resımlerı sadece 4 kısımı gıtmıs bulusmaya benmı eksık baktım

Murat Özkanlı. “Yeni insanlar, başka insanlar”ın ikinci konuğu. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu. Karşımızda bir mühendis var.

Üniversite sonrası elektronik devre üretimiyle başlayıp, bilgisayar programı yazarken, tekstil sektörüne giriyor ve giriş o giriş. Şimdi danışmanlık, üretim ve moda tasarımı yapıyor. Aynı anda “Zihni Sinir projeleri”ne imza atıyor. Son numarası ise hamileleri gündelik radyasyondan koruyan gümüş külot. Buyurun buradan okuyun....[

ayşe armanın bugünkü yazısınsan..

Günaydın kızlarrrr.
Buluşma fotolarını gördüm.çok güzeller.

şimdi gördüm resimleri. çok şekersiniz kızlar. şimdi istanbulda olmak vardı .....................................

çok saolun kızlarrr
bir dahaki buluşmaya kesin katılım bekliyoruzz

Kizlar bende gordum resimlerini, ve daha da cok kiskandim diyebilirim.
Ama sizin adiniza da cok sevindim canlarim benim umarim herzaman boyle guzel bulusmalar yaparsiniz hepimizin yerine eglenirsiniz. Şeniz

Günaydın kızlar işler yoğun yine ancak girebildim. Bugün 2. Buluşma için topik açarım. Zamanlama şubat sonu uygunmudur ???

Günaydın kızlarrrrrrrr opuyorumnanaktan

Bana uyar canımm opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar işler yoğun yine ancak girebildim. Bugün 2. Buluşma için topik açarım. Zamanlama şubat sonu uygunmudur ???

nerde olacak zeynepciim?taksimdemi?subat sonu uygundur eğer taksim olursa ben büyük ihtimal katılırım.tabi allah korusun bir aksilik cıkmazsa süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…