ya bende cok korkuyorum erkek dendı ıkı kez ama ya kız cıkarsa amanınnnn
kızlar yaa acil yeğenlerime bakıcı arıyoruz ya
1 kız (3 yaş) 1 erkek (1 yaş) acıbademde oturuyor abimler
öle ihtiyacı olup da yada tanıdığı bakıcı olan varmı aranızda???
ne oldu ki yaa bakıcıları mı bırakıp gittikızlar yaa acil yeğenlerime bakıcı arıyoruz ya
1 kız (3 yaş) 1 erkek (1 yaş) acıbademde oturuyor abimler
öle ihtiyacı olup da yada tanıdığı bakıcı olan varmı aranızda???
evt çok eğlendikfacede fotolarınızı gördüm maşallah yaa asker gibi sıraya girmişiniz çok çatladım
yok canım ya mecbur çıkardılar 1 haftadır gelip gidiyordu başında da yengemin annesi vardı bazı hareketlerinden hoşlanmamış, birde sigara içiyormuş evde , birde ortalığı karıştırmış, ayrıca acıbadem başhemşiresinin çocuğuna baktım demiş yengemde aramış referans diye kadın ben bekarım ne çocuğu demiş akannehirne oldu ki yaa bakıcıları mı bırakıp gitti
ayy işte birileri kaşınıyo onları kaşırsam yakın zamanda rahatlayacam.özge hosgeldınn canım amaaann bosver ıste ısyerlerı hep bole kulak asmamak lazım artık..
bebıs nerlerdesın ıkı gundur dun bulustuk 4 kısıydık ama cok eglendık dımı kıslarr
aaaaa rezaleettt ohaoldumsmileyok canım ya mecbur çıkardılar 1 haftadır gelip gidiyordu başında da yengemin annesi vardı bazı hareketlerinden hoşlanmamış, birde sigara içiyormuş evde , birde ortalığı karıştırmış, ayrıca acıbadem başhemşiresinin çocuğuna baktım demiş yengemde aramış referans diye kadın ben bekarım ne çocuğu demiş akannehir
özge hosgeldınn canım amaaann bosver ıste ısyerlerı hep bole kulak asmamak lazım artık..
bebıs nerlerdesın ıkı gundur dun bulustuk 4 kısıydık ama cok eglendık dımı kıslarr
evettttopuyorumnanaktanhihoyyytözge hosgeldınn canım amaaann bosver ıste ısyerlerı hep bole kulak asmamak lazım artık..
geldim..
ama azalmış olsa da hala sinirliyim... alsanaalsanasmile
ayy işte birileri kaşınıyo onları kaşırsam yakın zamanda rahatlayacam.
yoksa kaşıtmazlarsa pes edip ben gidecem sonunda.
evet evet çok güsel vakit geçirdik
yemekler de süperdi..
kafalar da uydu.. güldük eğlendiik..
kısa zamanda tekrarlarız artıkın..
oh hayırlı olsun canım cicilerkızlar mrb hepinize bugün çok mutluyum bebeğimizin ilk kıyafetlerini aldık insan kendi bebeğine kıyafet alırken duyguları daha bi başka oluyomuş şimdi onları koltuğun üzerine serdim bakıp bakıp seviyorum cinsiyetleri belli olmadığından renklerini beyaz, yeşil sarı ve kırmızı olarak aldım öğrenince ana renkleri alırız artıkdelikafadulden
bebişim ne takıyosun kafana catlağı matlağı yaa..migrenim tuttu dedim ya mafoldumben inlemekle meşguldüm üstüne birde popomda 2 tane çatlak gördüm bunalıma girdim dktrum sıkı bir cildin var ondan çok çabuk yırtılıyor dedi sinirlerim zıplamış benim her çatlak gördüğümde ağlıyorum artık yakında sumo güreşçisine dönücazz yaeyvahedigeldismile
yuhh dıyorum yaaa..yok canım ya mecbur çıkardılar 1 haftadır gelip gidiyordu başında da yengemin annesi vardı bazı hareketlerinden hoşlanmamış, birde sigara içiyormuş evde , birde ortalığı karıştırmış, ayrıca acıbadem başhemşiresinin çocuğuna baktım demiş yengemde aramış referans diye kadın ben bekarım ne çocuğu demiş akannehir
ayy işte birileri kaşınıyo onları kaşırsam yakın zamanda rahatlayacam.
yoksa kaşıtmazlarsa pes edip ben gidecem sonunda.
evet evet çok güsel vakit geçirdik
yemekler de süperdi..
kafalar da uydu.. güldük eğlendiik..
kısa zamanda tekrarlarız artıkın..
sallayamıyom ki gıcık oldugum herifi sürekli görüyorum..
anaa boşver kızz. kaç saat geçti hala sinirin geçmemiş ne takıyorsun bu kadar.bebeğine yazık.
salla gitsin :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?