2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yaa acil yeğenlerime bakıcı arıyoruz ya
1 kız (3 yaş) 1 erkek (1 yaş) acıbademde oturuyor abimler

öle ihtiyacı olup da yada tanıdığı bakıcı olan varmı aranızda???

ya bende cok korkuyorum erkek dendı ıkı kez ama ya kız cıkarsa amanınnnn

bizimkinin değişme ihtimali yok:)) oğluşun malum yerini hemen görüp dr dan önce ben erkek bu demiştim..:))))))

malesef canım :1no2: buralarda olsa sorardım da yakınlarıma acıbademde hiç tanıdık birileri yok.

Son düzenleme:

ne oldu ki yaa bakıcıları mı bırakıp gitti

facede fotolarınızı gördüm maşallah yaa asker gibi sıraya girmişiniz çok çatladım

Kızlar bende geçen pazartesi öğrenmiştim cinsiyetini (erkek) şimdi siz böyle diyince bugün yine dr. a gidecektim karnım biraz ağrıyo telaşlandım gidince resmini çektirim pipisinin emin mi iyicede sorim bakalım dediğiniz gibi kızımda yok oğlumda yok ama insan kendini birine alıştırınca dönmesi zor olur herhalde.

özge hosgeldınn canım amaaann bosver ıste ısyerlerı hep bole kulak asmamak lazım artık..

bebıs nerlerdesın ıkı gundur dun bulustuk 4 kısıydık ama cok eglendık dımı kıslarr

ben pembe yada mavi renklerden kaçıyorum. zaten en sevdıgım renk beyazdır. tertemız bembeyaz. hep beyaz alıcam. beyaz bır kıyafetı beyaz bır odayı kuçuk detaylarla kız yada erkege çevırmek kolay. beyaz bır tulum pembe şapka ve eldıvenle patıle kız da olur mavı alırsan erkekte. yada oda beyaz olursa pembe yada mavı yastık kılıfı bıle yeterlı olur degışmesıne. zaten hep ara renk almalı 2, bebek için yenıden aynı yatırımları yapmam mumkun degıl.

ne oldu ki yaa bakıcıları mı bırakıp gitti
yok canım ya mecbur çıkardılar 1 haftadır gelip gidiyordu başında da yengemin annesi vardı bazı hareketlerinden hoşlanmamış, birde sigara içiyormuş evde , birde ortalığı karıştırmış, ayrıca acıbadem başhemşiresinin çocuğuna baktım demiş yengemde aramış referans diye kadın ben bekarım ne çocuğu demiş akannehir

özge hosgeldınn canım amaaann bosver ıste ısyerlerı hep bole kulak asmamak lazım artık..

bebıs nerlerdesın ıkı gundur dun bulustuk 4 kısıydık ama cok eglendık dımı kıslarr
ayy işte birileri kaşınıyo onları kaşırsam yakın zamanda rahatlayacam.
yoksa kaşıtmazlarsa pes edip ben gidecem sonunda.

evet evet çok güsel vakit geçirdik
yemekler de süperdi..
kafalar da uydu.. güldük eğlendiik..
kısa zamanda tekrarlarız artıkın..

aaaaa rezaleettt ohaoldumsmile

kızlar mrb hepinize bugün çok mutluyum bebeğimizin ilk kıyafetlerini aldık insan kendi bebeğine kıyafet alırken duyguları daha bi başka oluyomuş şimdi onları koltuğun üzerine serdim bakıp bakıp seviyorum cinsiyetleri belli olmadığından renklerini beyaz, yeşil sarı ve kırmızı olarak aldım öğrenince ana renkleri alırız artıkdelikafadulden

migrenim tuttu dedim ya mafoldumben inlemekle meşguldüm üstüne birde popomda 2 tane çatlak gördüm bunalıma girdim dktrum sıkı bir cildin var ondan çok çabuk yırtılıyor dedi sinirlerim zıplamış benim her çatlak gördüğümde ağlıyorum artık yakında sumo güreşçisine dönücazz yaeyvahedigeldismile

evettttopuyorumnanaktanhihoyyyt

tamam kuzum ya çatlatma adamıklava:

oh hayırlı olsun canım ciciler

bebişim ne takıyosun kafana catlağı matlağı yaa..
elbet hepimiz eşşek gibi de çatlayacaz..
bunu önlemenin bir yolu yok.. bazı ciltlerde olmuyo işte ama nadir tabi..
bırak, doğurduktan sonr bir çaresi blunur.
artık herşeyin çaresi var

yuhh dıyorum yaaa..

sen musaıt oldugun hafta sonları atla gel kuusm ben komsuları alıp gelırım yanına=))

anaa boşver kızz. kaç saat geçti hala sinirin geçmemiş ne takıyorsun bu kadar.bebeğine yazık.
salla gitsin :dance:
sallayamıyom ki gıcık oldugum herifi sürekli görüyorum..
sabahtan ber sinirim geçmedi çünkü intikam planları yapıyorum :tomato: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…