2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kıyamammm..geçmiş olsun canım...

leach demek kızın oluyo, tebrikler..
kayınvalidene de maşallah buarada

İlaç da içemezsin kıyamam yaaa :teselli:

evet sorunda ilaç alamamam ya zaten. ama allahtan çok yatmalık bir durumum yok. boğazımdan yukarısı felaket.

nıye canım ya gıt evde dınlen ancak oyle gecıyor

bizim patronun izine karşı gıcıklığı var. istesem verirler de sonra da arkamdan mırın kırın ederler. en iyisi çalışmak en azından kafam rahat olur.

aman cnaım ne derlerse desınler kendını kotu hıssederse hıc durma

geçmiş olsun archimim..
kızlar ben geldiim .. yürüdüm biraz..arkadasımla konustum abisinin eşi hamileydi 6 aylık doktor da erkek diyordu sonra baska bişey icin farklı bir hastaneye gitmişler ve orda bebek kız cıkmışşş ..

aa o da kötü..o aya kadar erkeğe göre bisürü şey almışlardır..hepsinin parasını doktordan istesinler

gecmis olsun.. calısmanın dezavantajlarından biri işte hasta olmak yasaktır lmaz:

kızlar ben geldiim .. yürüdüm biraz..arkadasımla konustum abisinin eşi hamileydi 6 aylık doktor da erkek diyordu sonra baska bişey icin farklı bir hastaneye gitmişler ve orda bebek kız cıkmışşş ..

bak işte olaya... ohaoldumsmile kız şimdı erkek eşyaları almıştır, kız gelcek. aman ben daha almayım barı orta renkler almaya çalışayım. beyaz sarı yeşil gibi. yıne de bellı olmaz süpriz olmasın böyle.

ya bende cok korkuyorum erkek dendı ıkı kez ama ya kız cıkarsa amanınnnn

ya bende cok korkuyorum erkek dendı ıkı kez ama ya kız cıkarsa amanınnnn

aman de valla. ınsan kızı yada oğlu olcagına uzulmuyor, şartlanıyorsun beklıyorsun hayal kuruyorsun, eşya alıyorsun sonra sil baştan. eskıler aslında en ıyısıymış. dogunca ögrenmek dogru olan sanki.

benim kuzenimin de öyle oldu kız dediler dediler 6. ayın sonlarında erkek çıkmıştı

7. aya kadar orta renkler alıpda sonlara doğrumu kız erkeğe göre renkler mi alsakk

ne bilim kız dedier pembeyi zaten severdim şimdi ise pembe gördümüü hiç dayanamıyorum

aynen zaten kızlar..insan erkek ya da kız diye üzülmez sonucta senden bir parca senin bebeğin..ama böyle odaklanıp hazırlık yapıp hayaller kurup sürpriz olarak değişmesii zor olur.baska birisine de hatta cok iyi bir doktor bu bahsi gecen sahıs.9 ay erkek demiş sonra kız cıkmış bebek arkadasın kuzenine şok olmuşlar onlar da bunlar da mümkün..hayırlısı artık.nadir de olsa doktorlar da yanılabiliyor.hazırlıklı olun diye yazdım canlarrkaydirigubbakcemile3

geldim..
ama azalmış olsa da hala sinirliyim... alsanaalsanasmile

o zaman beşik falandamı almamalı pembe alıcam erkek doğururmuşum bide pembe beşikte yatırırım oğluşu artıkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…