2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üzerime alınabilirmiyim lütfennnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

kız geçmişi okudum biraz benima karnımda aksamları sertleşiyo gazdan sanırım simdilik cıvık modunda. bugun hiç kıpırdama yok bazen karnımın boş oldugunu düşnüyorum saanda oluyomu ?bilmiyorumkismile

kızlar eşim vardiyalı sisteme geçiş yaptı.bu hafta gece çalışacak.
1 hafta ben işe geleceğim o eve gelecek. yani artık 1 hafta onu göremeyeceğim.ne zaman kadar böyle çalışacak onu da bilmiyoruz.
ne yapacağım ben evde yanlız yaa offf :mymeka:

daemoşla beni çağır iki dk.da örgüt oluşturup
sularını sıkarız onlaınalsanaalsanasmile

hayır beee alsanaalsanasmile
en şişko en çirkin benimm alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3

slm canım portakallar marketlerde çürüyecek azıcık alıp alıp suyunu sıkıp içsen bişeyciğin kalmaz bendede bugünlerde ne yasam tadını alamıyorum metalimsi bur tat bırakıyorr:uhm:

haklısın canımcım.ama her sabah portakalı sıkıp içiyorummmkahvaltıda .normaldede asamları filan yıyorumm.niye böle oldum bugun

[

bebıs nerlerdesın ıkı gundur dun bulustuk 4 kısıydık ama cok eglendık dımı kıslarr[/QUOTE]

resimler nerde kk'da var mı?

aaa ne fana yaa öylee.. :teselli:
alışırsın ama zamanla canım benim bir arkadaşım da eşiyle öyle çalışıyorlardı biri geliyor biri gidiyordu zamanla alıştılar..

[

bebıs nerlerdesın ıkı gundur dun bulustuk 4 kısıydık ama cok eglendık dımı kıslarr

resimler nerde kk'da var mı?[/QUOTE]

migrenimden dolayı giremedim gördüm hiç eğlenmişe benzemiyorsunuz hiç beğenmedim iğğğrenç çıkmışsınız kıskanmadım bile sohbetlerinizi bile merak etmiyorum iğğğğğ iyikide bilet alıp gelmemişimklava:kötükedihüso

bende mhtp dan duydum.

kızlar bebek özellikle 40 içindeyken popişlerini pamukla temizlemek gerekiyormuş...
UNİ

kk dan ve birçok yerden baktım annişlerin ortak fikri bu ürün bende hemen atlayı aldım 12 li paketten..:))

kızlar benim işler yoğun bugün çok yazamıyorum. Saat 5 de doktora gidecem kızımı görmeye fırsat bulabilirsem akşama gelişmeleri yazarım.

Ukla sana özelden bakıcı için mesaj attım bilgine.

Özgem sende bozma sinirini en götü 32. hafta doğum iznine ayrılırsın. Personel hakların devam ettiği için doğumunuda yaparsın para vermeden. Doğum iznin bitincede dönmicem dersin. Şimdiden işten ayrılmanın gereği yok.

lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…