yandın kısım sennnndelikafadulden
bebiş görmeden kaçayımmm aklinialirimsmile
banadır banaabana dimi.. :kedi:
en şişko ve çirkin benim çünkööööö
canım, Özgem sende bozma sinirini
den sonrası tam uymuş.. aynen öyle olacak.. hahahaahh :roflol:
evet aslında 32 hafta olayını düşünebilirim.
doktora derim ben yürürken gelip giderken zorlanıyom izne ayrılmak istiyom derim delikafadulden
kızlar bu arada 2. trimester kaç haftalıkken bitiyordu da 3. trimester a giriyorduk bilmiyorumkismile
ayyy cok ıyı fıkır ama bebişi kocası göndermeskiiimirmirmirmir
he valla. şimdi koltuğun tepesine yatmış gözleri kısmış sfenks modunda yapacağı canilikleri düşünüyordur.
özge bebişle kedim yanyana gelse alimallah bebişin diri vicuudunda bir kaç çizik olabilir.
sonra bebişin tüm podyum hayatı sona erer günaha girerim :roflol::roflol:
hmmm bilmiyorumkismile doğru böyle bir güzelliği zaten kim yalnız başına yolculuga gönderir ki delikafadulden
hmm doğru yaa ben onu hiç düşünmemiştim ikizim haklısınn.. bilmiyorumkismile
yandın kısım sennnndelikafadulden
bebiş görmeden kaçayımmm aklinialirimsmile
:roflol:delikafadulden:roflol:
kızlar bu arada 2. trimester kaç haftalıkken bitiyordu da 3. trimester a giriyorduk bilmiyorumkismile
lülülülüüüüüüüübayanssulusmilebanadır banaa
14. 27 haftlar arası 2. trimester mış..
ben çıkıyorum 1 saatlik işim var emniyete gidicam az kaynatın yoksa özet isterim ha
bayan bilmiş herşeyide biliyor etli net seni:roflol::mymeka:
var da işte doktorumla aynı hastanede calışıyoruz yaa.. ben genel müdürlüğe baglıyım. onlar da sonuna kadar çalışırsın nasılsa hastanedesin fln diyorlardı geçenlerde..öyle bir hakkın zaten var doktora bişey demene gerek yok canım
hade nen :roflol:lülülülüüüüüüüübayanssulusmile
41.haftada bitiyo :hulya:
hade nen :roflol:
var da işte doktorumla aynı hastanede calışıyoruz yaa.. ben genel müdürlüğe baglıyım. onlar da sonuna kadar çalışırsın nasılsa hastanedesin fln diyorlardı geçenlerde..
o nedenle doktorun sonuna kdr çalışabilir rapor yazmaması lazım :jeyyar:
:roflol: hee evet dimi ööleydi tamam lülülülülülüsen 50. hafta git bi kontrol ol aman ha unutma 53. hafata doğurcazya kızım
hemşire fln değilim :roflol:hmm o zaman baska canım..sen ayarlarsın bişey olmaz.hastanede ne iş yapıyorsun sen?
bak işte olaya... ohaoldumsmile kız şimdı erkek eşyaları almıştır, kız gelcek. aman ben daha almayım barı orta renkler almaya çalışayım. beyaz sarı yeşil gibi. yıne de bellı olmaz süpriz olmasın böyle.
leach demek kızın oluyo, tebrikler..
kayınvalidene de maşallah buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?