almak lazım aslında.. büyük marketlerde vardır belki...
kız geçmişi okudum biraz benima karnımda aksamları sertleşiyogazdan sanırım simdilik cıvık modunda. bugun hiç kıpırdama yok bazen karnımın boş oldugunu düşnüyorum saanda oluyomu ?bilmiyorumkismile
kızlar eşim vardiyalı sisteme geçiş yaptı.bu hafta gece çalışacak.
1 hafta ben işe geleceğim o eve gelecek. yani artık 1 hafta onu göremeyeceğim.ne zaman kadar böyle çalışacak onu da bilmiyoruz.
ne yapacağım ben evde yanlız yaa offf :mymeka:
ayy ne sıddet yanlısı bı ınsansın sensanırım senin ense sertleşmiş dur az vurayımda yumuşasın:mymeka:
gelsene gelsennnneelülülülülülüanacım siz geçin dalgayı
2. buluşmanızda uzay mekiğiyle tepenize inmezsem ne olayımkötükedihüso
:roflol::roflol::roflol::roflol:dikkat et de uzay mekiğinde diri vicuuudun çatlamasın :roflol:
gelırız cnm hele sen evı bı begen dunurumu yanlıs bırakır mıyım hıccya ben gene bi ev buldum bu çoook daha güzel
ooof of taşınmam lazım
yardıma gelin
he valla ozge ne duusnuyosun sen cagır hemen gelırı alırız ıfadelerınıdaemoşla beni çağır iki dk.da örgüt oluşturup
sularını sıkarız onlaınalsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3
aaa ne fana yaa öylee.. :teselli:
alışırsın ama zamanla canım benim bir arkadaşım da eşiyle öyle çalışıyorlardı biri geliyor biri gidiyordu zamanla alıştılar..
hayır beee alsanaalsanasmile
en şişko en çirkin benimm alsanaalsanasmile
kızlar benim işler yoğun bugün çok yazamıyorum. Saat 5 de doktora gidecem kızımı görmeye fırsat bulabilirsem akşama gelişmeleri yazarım.
Ukla sana özelden bakıcı için mesaj attım bilgine.
Özgem sende bozma sinirini en götü 32. hafta doğum iznine ayrılırsın. Personel hakların devam ettiği için doğumunuda yaparsın para vermeden. Doğum iznin bitincede dönmicem dersin. Şimdiden işten ayrılmanın gereği yok.
kkuzucuummm hadı acsana bulusma topikiniiikızlar benim işler yoğun bugün çok yazamıyorum. Saat 5 de doktora gidecem kızımı görmeye fırsat bulabilirsem akşama gelişmeleri yazarım.
Ukla sana özelden bakıcı için mesaj attım bilgine.
Özgem sende bozma sinirini en götü 32. hafta doğum iznine ayrılırsın. Personel hakların devam ettiği için doğumunuda yaparsın para vermeden. Doğum iznin bitincede dönmicem dersin. Şimdiden işten ayrılmanın gereği yok.
hayrola yavrummmmben geleyim yanına eşinin yokluğunu bile anlamazsınnolumunekankayizsmile
heheh senın kedı kım bılır bugunu ne zsamndır beklıyo yandım kısım sennnhadi yaa. yakınlarımda birileri olsa gene sorun değil de çevremizde kimse yok.
kedimle akşamları biribirimizi yeriz artık
Niennnnnnnnnnn benimmmmmmmmmmm :mymeka:
ben geleyim yanına eşinin yokluğunu bile anlamazsınnolumunekankayizsmile
bak archi bebişi çağır sen..hadi yaa. yakınlarımda birileri olsa gene sorun değil de çevremizde kimse yok.
kedimle akşamları biribirimizi yeriz artık
bak archi bebişi çağır sen..
kedinle de eminim çok iyi anlaşırlar :jeyyar:
kediyle başbaşa bırak bunları :jeyyar:
hahahahahahaah :roflol:heheh senın kedı kım bılır bugunu ne zsamndır beklıyo yandım kısım sennn
Canım ben dersteyim tenefüs aralarında giriyorum o yüzden bazen sessizleşiyorum ve hızınıza yetişemiyorum sizleri arkadan takip ediyorum malesef:ecrin_bebek:
efendiimmmm delikafadulden:mymeka:klava:
:mymeka:klava:
:mymeka:klava: çirkin ördek seni
bak archi bebişi çağır sen..
kedinle de eminim çok iyi anlaşırlar :jeyyar:
kediyle başbaşa bırak bunları :jeyyar:
heheh senın kedı kım bılır bugunu ne zsamndır beklıyo yandım kısım sennn
hmmm bilmiyorumkismile doğru böyle bir güzelliği zaten kim yalnız başına yolculuga gönderir ki delikafaduldenayyy cok ıyı fıkır ama bebişi kocası göndermeskiiimirmirmirmir
hmm doğru yaa ben onu hiç düşünmemiştim ikizim haklısınn.. bilmiyorumkismile
he valla. şimdi koltuğun tepesine yatmış gözleri kısmış sfenks modunda yapacağı canilikleri düşünüyordur.
özge bebişle kedim yanyana gelse alimallah bebişin diri vicuudunda bir kaç çizik olabilir.
sonra bebişin tüm podyum hayatı sona erer günaha girerim :roflol::roflol:
he valla. şimdi koltuğun tepesine yatmış gözleri kısmış sfenks modunda yapacağı canilikleri düşünüyordur.
özge bebişle kedim yanyana gelse alimallah bebişin diri vicuudunda bir kaç çizik olabilir.
sonra bebişin tüm podyum hayatı sona erer günaha girerim :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?