- Konu Sahibi daemon
-
- #29.541
Canim cidden doktor kesin 100% birsey demedikten sonra biraz daha sabret.
Bizim de teyzemizin kizi kiz bekliyordu sonra birden 7inci ayinda erkek diye ogrendi.
Nasil kotu olmustu ama okadar ay kendini kiz diye hazirlamisti yani esya almasan bile
o dusunceye alistiriyorsun kendini yine kotu oluyordur ya insan.
ay süsleriz püsleriz onları böle tokalar mini etekler.. külotlu çoraplar, böle koca popolar meydanda.. benim kızım zaten pantolon zor giyersaol canımmm, valla kız annesi oluyorum...
Canim cidden doktor kesin 100% birsey demedikten sonra biraz daha sabret.
Bizim de teyzemizin kizi kiz bekliyordu sonra birden 7inci ayinda erkek diye ogrendi.
Nasil kotu olmustu ama okadar ay kendini kiz diye hazirlamisti yani esya almasan bile
o dusunceye alistiriyorsun kendini yine kotu oluyordur ya insan.
ay süsleriz püsleriz onları böle tokalar mini etekler.. külotlu çoraplar, böle koca popolar meydanda.. benim kızım zaten pantolon zor giyer
evet beklemek lazım. ben bıraz bişey aldım resmını cicilere koyucam bırazdan ama hep beyaz aldım. sabretcez ne yapalım. bu bebek işi sabır işiymiş ben anladım. hamılemıyım degılmıyım dıye 8 ay 10 kere kan verdım, 50 tane işeme cubuguna işedım. şimdi cinsiyet için kaça keredır gıdıyorum tık yok. burnumu sürttü bu çocuk benım.
Selam kızlar oh nihayet sabahtan beri hem iş, hem geçmişi okumaya çalışıyordum, nihayet bitti. Buluşmaya gelmediğim için pişmanlıktan çatlamak üzereyim. Ama bir sorun çıkmazsa 2.buluşmada ben de varım. Bu arada bugünkü Daily Mail gazetesinde şöyle bir yazı çıkmış : The 'false' pandemic: Drug firms cashed in on scare over swine flu, claims Euro health chief | Mail Online
Özet olarak: Uydurma pandemik salgını. Herşey ilaç firmalarının uydurması...
ama öle değil mii..oooyyy içim bi hoş oldu be
oooyyy içim bi hoş oldu be
ama öle değil mii..
hiç sevmiyom pantolonlu küçük kızları..
böle mini etek mini elbise.. alttan o koca bezli popo görüncek
saçlar iki yandan toplu..
ayy mıncık mıncık ederim onları ayol
yok erkekleri süslemeyiz artık tabi o zaman :kedi: ohaoldumsmileleach gibi olursak
bizimkide oğlan çıkarsaolumunekankayizsmile
elhamra senın kız kardesın facede benı eklemıs sen mı takıp edıyon yoksam ordan bızıı..
yok erkekleri süslemeyiz artık tabi o zaman :kedi: ohaoldumsmile
oooyyy içim bi hoş oldu be
Patron kim simdiden belli ediyor bak ufaklik. kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
senin yoklugunda biz birbirimizi facebook da ekledik :kedi:face mace ne is kizlar bak simdi bende baslarim hea dislaniyorum diye. kaydirigubbakcemile3
evet artık süsleniriz mecbur :roflol:ben rica ettim
anaaa bizim civciv patikler diyokaydirigubbakcemile3
senle ben süsleniriz artık napalım
BENDE ONUMUZDEKI HAFTA GIDICEM CANIM 20. HAFTA DOLUNCA CAGIRDI TETNOS İÇİNKizlar aranizda saglik ocagina da giden var mi gelecek ay tetanos asilarina baslayalim dedi ebe.
ben rica ettim
anaaa bizim civciv patikler diyokaydirigubbakcemile3
hehhe patıkler tanıdık geldı dıyo==))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?