2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet beklemek lazım. ben bıraz bişey aldım resmını cicilere koyucam bırazdan ama hep beyaz aldım. sabretcez ne yapalım. bu bebek işi sabır işiymiş ben anladım. hamılemıyım degılmıyım dıye 8 ay 10 kere kan verdım, 50 tane işeme cubuguna işedım. şimdi cinsiyet için kaça keredır gıdıyorum tık yok. burnumu sürttü bu çocuk benım.

ya çok haklısın banada doktor %80 kız dedi öbür aya kadar beklim diyorum ama bişi görünce dayanamıyorum bilmiyorumkismile

ay süsleriz püsleriz onları böle tokalar mini etekler.. külotlu çoraplar, böle koca popolar meydanda.. benim kızım zaten pantolon zor giyer

oooyyy içim bi hoş oldu be

Patron kim simdiden belli ediyor bak ufaklik. kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

evet bu haber yaklaşık 2 haftadır var. ilaç firmalarının kendi çıkarları için hazırladığı salgın olarak söyleniyor.
doğru olma olasılığı bence çok yüksek.

oooyyy içim bi hoş oldu be
ama öle değil mii..
hiç sevmiyom pantolonlu küçük kızları..
böle mini etek mini elbise.. alttan o koca bezli popo görüncek
saçlar iki yandan toplu..
ayy mıncık mıncık ederim onları ayol

daemon benide ekleyebilirsin artık;
yaş 30, SAT 1 eylül, kilo 61 ve bir kızzz

elhamra senın kız kardesın facede benı eklemıs sen mı takıp edıyon yoksam ordan bızıı..

ama öle değil mii..
hiç sevmiyom pantolonlu küçük kızları..
böle mini etek mini elbise.. alttan o koca bezli popo görüncek
saçlar iki yandan toplu..
ayy mıncık mıncık ederim onları ayol

leach gibi olursak
bizimkide oğlan çıkarsaolumunekankayizsmile

face mace ne is kizlar bak simdi bende baslarim hea dislaniyorum diye. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…