2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama benim sadece zütt annemsinnn

Siz birbirinizi bu kadar tanırken kafayı karıştırdınız bi de beni düşünün ne hale gelirimkafamçokkarıştı
:) sende kaynaş yevrum ne olcekkk
ama sabahın köründe girmen lazım nete kaydirigubbakcemile3

kızlar ben şu ev sahibinden evin anahtarını alim gelim
al sende dursun kocanda görsün dedi
dönerim 2 dkya

sinirlenmeden sustum ben, tıp :ecrin_bebek:

bu arada boşverin facei güneşşşş bişey sorcam geçtimi sinirin ne oldu ailevi meseleler halloldumu ?? merak ettim seni

heee sorma neler oldu kocam baabsıyla tartıstı babası aardı bgrdı cgrdı gel karnn yaptklrını anltcm oda baba hepsını bılyrm nedn ustunuze alınyrsnz vs vs derkn kapattı kocamn suratın a kocam gıttı evlerıne bırsuru solenmş sonra aıledn bıkac kısıde amcalar falan sen nasıl hamıle kıza böle yaprsn ya bişey olsaydı karnn kıskırtmsyla bunlr yapılırmı vs vs derken adam sabahlara kdr uyuyamamış ..uyumaz olsn omrunce buarada
neyse işte kcoam da saf arayı duzltmeye clşyr yemege cgrdılr ılk gun gıtmedm 2.gun yıne cgrdılr gıtmcm dedım kocam cok yalvardı aılesıne okdr hakaret ettım gıkı cıkmadı olsn sen buyukluk yap boşver gıt konu kapansn dedım senın ıcın gıdyrm ama konsmam yemeklerını yemem. hakkımda helal olmsn onlra dedım oda tamam dedı dısarda bıguzl karnımı doyurdu kocam gıttk yemek yemedım konsmadm utanmadan bebeg kıytırk 2 sey almışlar bana onlrı gosteryrlr ıyı dursun burda dedım koycak yerım yok bnm dedım muhattab olmadım yuzsuzler bıde hıcbişi olmamış gibi davrnmazlarmı konu bile acmadılr bende kocam cok kotydu agzına yaralr attı hatta dudagında bole kocamn bişicıktı hepsı aynı gun ıcınde tansıyonuda yukselyrdu onun ıcın alttan aldım ama soledım onlar benm ıcın bitmiştr benı muhattab etme snle gıder snle gelrm ayda yılda 1 dedım nefret edıyorum hepsınden kınım buyuk
kızlarıda ortalıgı karıstıran asıl kısıymıs bacaksız arıyor bana akıl vermeye calısyor ablcım oturp konusun tek hatanız bu onada sen sus arkamdan işcevırenlerı bulup hepsını rezıl edecegm sen karısma dedım. ortada konu yokken benı tehlıkeye attnz bebegımıde tabıkı dedım evlennce anlıcaksın benı ama gec olacak dedımm uzun oldu kızlar ama ınanın bu konustuklarımın ceyregı bileee deil

ama ben senlede evlenmek istiyom
ozaman tek eşlilik olmayan bi yere gitmemiz lazım
o zamn ısler ıyıce karısacak hem dunur hem karı ckoca ama erkek yok aramzıda hepımız karı olcaz. o zamn cocuklar hem kardes olcak hem karı koca ee ozgeyle sneın kızda kuma.. hollandada cıft eslılık var mıkı? arabıstan?? ordada aynı cınsler evlenemıyo neyse ben nıkahsız yasarım
kızlar bu iş yine geçen günkü geyik muhabbetine dönmeden susalım bari

:kedi:

Alemsiniz yaaa :roflol:
stress imizi nasıl atabiliyoruz sanıyorsun valla..
ben sabahki sinirimi attım valla az önce, çok relax ım şu an..

yani daha geyik için çok potansiyelim var ama sustum
rahatsız olanlar olur diye

yüzsüz terbiyesizler.. onların olsun o aldıkları. çok düşünüyorlar torunlarını belli

stress imizi nasıl atabiliyoruz sanıyorsun valla..
ben sabahki sinirimi attım valla az önce, çok relax ım şu an..

yani daha geyik için çok potansiyelim var ama sustum
rahatsız olanlar olur diye

geyik yapılınca karşı çıkanların sonunu biliyosunuz:umursamaz:

şekerler nabersiniz
bizim nette sorun vardı
üçlü test sonuçlarım çok iyi bir problem yok
dr. 10 şubatta 2. düzey usg yapılacak dedi
herşey yolunda yani çok şükür
sadece bende bol miktarda lokosit çıktı
tekrar idrar verdim bakalım bunda ne çıkacak

süper esmercim hadi bakalım hayırlısı

kızlar bu iş yine geçen günkü geyik muhabbetine dönmeden susalım bari

neden cnm ya ne geyıgı bzmde eglenmeye hakkımz yokmu yafss ztn gunlk hayatta bırsuru sıkntıyla ugrsyrz malum

Günesim boşver kız arada bak kocana yazık sen büyüklük göstermişsin allah umarım o görümcen olacak cadoloza daha beterini yaşatır. Bence kayınpederin anlamış hatasını umarım birdaha böyle bişey yaşatmazlar sana.

neden cnm ya ne geyıgı bzmde eglenmeye hakkımz yokmu yafss ztn gunlk hayatta bırsuru sıkntıyla ugrsyrz malum
öyle de canım işte hoşlanmayanlar oluyor... sonra kavga dövüş çıkıyor burda..
öle olacağına dozunda bırakmak lazım herhalde :hulya:

yüzsüz terbiyesizler.. onların olsun o aldıkları. çok düşünüyorlar torunlarını belli

haklısn hıc affetmycm ozellklede o admaı karılr neyse kasık gıbıler karstryrlrda o bnm oglusumu rıske attı oadam

cumartesı sabahın kornde bıuyandım adamn soledıklerı yankılanıyor kulagmda valla fılmlerdekı gıbı sınrmdn agldm kocamda duydu yanıı buhale dusrduler benı ama onlrı rezl etcm gorurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…