şekerler nabersiniz
bizim nette sorun vardı
üçlü test sonuçlarım çok iyi bir problem yok
dr. 10 şubatta 2. düzey usg yapılacak dedi
herşey yolunda yani çok şükür
sadece bende bol miktarda lokosit çıktı
tekrar idrar verdim bakalım bunda ne çıkacak
heee sorma neler oldu kocam baabsıyla tartıstı babası aardı bgrdı cgrdı gel karnn yaptklrını anltcm oda baba hepsını bılyrm nedn ustunuze alınyrsnz vs vs derkn kapattı kocamn suratın a kocam gıttı evlerıne bırsuru solenmş sonra aıledn bıkac kısıde amcalar falan sen nasıl hamıle kıza böle yaprsn ya bişey olsaydı karnn kıskırtmsyla bunlr yapılırmı vs vs derken adam sabahlara kdr uyuyamamış ..uyumaz olsn omruncebuarada
neyse işte kcoam da saf arayı duzltmeye clşyr yemege cgrdılr ılk gun gıtmedm 2.gun yıne cgrdılr gıtmcm dedım kocam cok yalvardı aılesıne okdr hakaret ettım gıkı cıkmadı olsn sen buyukluk yap boşver gıt konu kapansn dedım senın ıcın gıdyrm ama konsmam yemeklerını yemem. hakkımda helal olmsn onlra dedım oda tamam dedı dısarda bıguzl karnımı doyurdu kocam gıttk yemek yemedım konsmadm utanmadan bebeg kıytırk 2 sey almışlar bana onlrı gosteryrlr ıyı dursun burda dedım koycak yerım yok bnm dedım muhattab olmadım yuzsuzler bıde hıcbişi olmamış gibi davrnmazlarmı konu bile acmadılr bende kocam cok kotydu agzına yaralr attı hatta dudagında bole kocamn bişicıktı hepsı aynı gun ıcınde tansıyonuda yukselyrdu onun ıcın alttan aldım ama soledım onlar benm ıcın bitmiştr benı muhattab etme snle gıder snle gelrm ayda yılda 1 dedımnefret edıyorum hepsınden kınım buyuk
kızlarıda ortalıgı karıstıran asıl kısıymıs bacaksız arıyor bana akıl vermeye calısyor ablcım oturp konusun tek hatanız bu onada sen sus arkamdan işcevırenlerı bulup hepsını rezıl edecegm sen karısma dedım. ortada konu yokken benı tehlıkeye attnz bebegımıde tabıkı dedım evlennce anlıcaksın benı ama gec olacak dedımm uzun oldu kızlar ama ınanın bu konustuklarımın ceyregı bileee deil
öyle de canım işte hoşlanmayanlar oluyor... sonra kavga dövüş çıkıyor burda..
öle olacağına dozunda bırakmak lazım herhalde :hulya:
işte o ciciler aldıkları torunlarını da yılda bir görür rahatlarlarhaklısn hıc affetmycm ozellklede o admaı karılr neyse kasık gıbıler karstryrlrda o bnm oglusumu rıske attı oadam
cumartesı sabahın kornde bıuyandım adamn soledıklerı yankılanıyor kulagmda valla fılmlerdekı gıbı sınrmdn agldm kocamda duydu yanııbuhale dusrduler benı ama onlrı rezl etcm gorurler
Günesim boşver kız arada bak kocana yazık sen büyüklük göstermişsin allah umarım o görümcen olacak cadoloza daha beterini yaşatır. Bence kayınpederin anlamış hatasını umarım birdaha böyle bişey yaşatmazlar sana.
o zamn ısler ıyıce karısacak hem dunur hem karı ckoca ama erkek yok aramzıda hepımız karı olcaz. o zamn cocuklar hem kardes olcak hem karı koca ee ozgeyle sneın kızda kuma.. hollandada cıft eslılık var mıkı? arabıstan?? ordada aynı cınsler evlenemıyo neyse ben nıkahsız yasarım
:kedi:
olumunekankayizsmile:))) Kavga dövüş mü kime ne ki beğenmeyen sayfayı kapasın açmasın alsanaalsanasmile
ay kocişin aklını almışsın sen kaydirigubbakcemile3Kızlar ben çıkıcam birazdan randevumuz 17:00 de ama benim kociş hala gelmedi nasıl yetişecez bilmiyorum. Bide şaşkın sabah cep telefonunu benim çantama koymuş şimdi arayamıyorumda nerde kaldın diye bu kociş deli eder adamı yaaaaa
opuyorumnanaktangörüşürüz canımmmKızlar ben çıkıcam birazdan randevumuz 17:00 de ama benim kociş hala gelmedi nasıl yetişecez bilmiyorum. Bide şaşkın sabah cep telefonunu benim çantama koymuş şimdi arayamıyorumda nerde kaldın diye bu kociş deli eder adamı yaaaaa
gozunaydın cnm lokosıt kotu bişi diil dimi
öyle de canım işte hoşlanmayanlar oluyor... sonra kavga dövüş çıkıyor burda..
öle olacağına dozunda bırakmak lazım herhalde :hulya:
sağol canım
umarım kötü olmaz
idrarda bol miktarda iltihap varmış yani
gerçi oğlumdaki hamileliğimde de öyle demişlerdi iltihap var diye
çok şükür bir sorun çıkmamıştı
ama benim dr.felaket tellalcisi gibi
hemen düşüğe sebebiyet verir dedi ama ben takmıyorum
alıştım onun tellallıklarına yani
kısmet evladım rabbime emanet
kıslar, saatlerce uğraştıktan sonra benim de artıkın bir tickerim oldu :lepi: tabi bu arada börek yapıcaktım güya.... malesef artık geç oldu. şu bilgisayarın başından ah bir kalkabilsem, daha ne yemekler döktürecem ya, fırsat olmuyor anacığım.:sm_confused: Neyseki kayınvalidemin içine doğmuş, bana börek gönderiyor alkisalkisalkis zemuszemus
ne oldu bidenemmafoldumben
ne oldu bidenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?