2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben çıkıcam birazdan randevumuz 17:00 de ama benim kociş hala gelmedi nasıl yetişecez bilmiyorum. Bide şaşkın sabah cep telefonunu benim çantama koymuş şimdi arayamıyorumda nerde kaldın diye bu kociş deli eder adamı yaaaaa

gozunaydın cnm lokosıt kotu bişi diil dimi

ohhhhh iyi yapmışsın canlarına okuuuuuuuuuuguclubacismile

öyle de canım işte hoşlanmayanlar oluyor... sonra kavga dövüş çıkıyor burda..
öle olacağına dozunda bırakmak lazım herhalde :hulya:

:))) Kavga dövüş mü kime ne ki beğenmeyen sayfayı kapasın açmasın alsanaalsanasmile

işte o ciciler aldıkları torunlarını da yılda bir görür rahatlarlar

hııı gorumcem gorckk oda bnm geldgım memlekete gıtck oglan bırkmazsa onuu ohh gorsn kac bucakms uzakta gelın olmkkk
anlmş anlmş onuda uyku tutmyrmus soledklerıne gore normalıde bu amaookdr masumken gunahımı aldılr zor oderler hakkımı

zapıttı yevrum benimmmm

ay kocişin aklını almışsın sen kaydirigubbakcemile3
akşam haber ver kızından

opuyorumnanaktangörüşürüz canımmm

gozunaydın cnm lokosıt kotu bişi diil dimi

sağol canım
umarım kötü olmaz
idrarda bol miktarda iltihap varmış yani
gerçi oğlumdaki hamileliğimde de öyle demişlerdi iltihap var diye
çok şükür bir sorun çıkmamıştı
ama benim dr.felaket tellalcisi gibi
hemen düşüğe sebebiyet verir dedi ama ben takmıyorum
alıştım onun tellallıklarına yani
kısmet evladım rabbime emanet

öyle de canım işte hoşlanmayanlar oluyor... sonra kavga dövüş çıkıyor burda..
öle olacağına dozunda bırakmak lazım herhalde :hulya:

ama eglenmekde hakkımzzz ama sız bılrsnz kızlr ben ztn yetısebıldgm kadarına katılıyorum eheheheheh:roflol:

kıslar, saatlerce uğraştıktan sonra benim de artıkın bir tickerim oldu :lepi: tabi bu arada börek yapıcaktım güya.... malesef artık geç oldu. şu bilgisayarın başından ah bir kalkabilsem, daha ne yemekler döktürecem ya, fırsat olmuyor anacığım.:sm_confused: Neyseki kayınvalidemin içine doğmuş, bana börek gönderiyor alkisalkisalkis zemuszemus

allah korusn cnm ama dıkkt et sen yınede

Herkese iyi akşamlar bayanlar mesaim bitti yarın erken açmaya çalışıcam :teytey:

BNMKIDE BANA PASTA YOLLAMIŞ KAVGA OLDGU AKSAM NE PİŞKİNLİK YAFSS GEL GİT AKILLIMDR NEDIR HEPSI BASTIM COPE ALLHM AFFETSN:d

Kızlar yemekleri çok güzel anlatıyorsunuz da, doktor bana hamurişini, tatlıyı yasakladı. 9 kg almışım 4 ayda . Sizin her basettiğinizden canım istiyor şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…