2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de canim kisir cekiyor aksama yapayim diyorum ama yesil sogandan
tiksinir oldum hamileligimden beri yesil sogansiz da olur mu ki. bilmiyorumkismile

BNMKIDE BANA PASTA YOLLAMIŞ KAVGA OLDGU AKSAM NE PİŞKİNLİK YAFSS GEL GİT AKILLIMDR NEDIR HEPSI BASTIM COPE ALLHM AFFETSN:d

o kadar olaydan sonra insanda hiç yeme isteği kalmaz ki canım. Haklısın. Sen olabildiğince sakin olmaya çalış. Sadece ve sadece bebeğini ve kendini düşün. Öncelik senin sağlığında. Sen iyi olursan bebiş de iyi olur. Moralini bozma desem de bozulacak, biliyorum. Canım, kendine dikkat et. Unutma, sen varsan herşey var. Senin varlığın, sağlığına bağlı. Gerisini "yaşanıp bitecek dertler" diye gör.
Aslında bu dediklerimi ben de yapamıyorum ama yapmaya çalışıyorum.

valla topikte bugün çok mutsuzum sebepsiz yere hemde neden mutsuzum ki herkes gülüyo ama ben gülmüyorummafoldumbenmafoldumben

balkona çık
eeey hormonlarım
sizi açık havaya salıyorum
defolun gidinde bak iyi gelir kuşum benim

alkisalkisalkis oleeeyyyyyyyyyyyyy

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenkendimi bu topikte bugün çok yalnız hissettim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kıyamam yaaa sen bizim bebişimizsiiinnn

herkese iyi akşamlar kızlar aslında bi duşa girsem daha iyi

Ben çıkıyorum, çooooooook acıktım. Mutfak beni çağırıyor. Gözümün önünden ziyafet sofraları geçmeye başladı. Eşim de gelir birazdan. Hoşçakalın.

evet hala ağlıyorum ciddi ciddi ağlıyorum bugün gülemiyorum ağlamaktan uykum geldi ben biraz uyuyayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

herkese iyi akşamlar kızlar aslında bi duşa girsem daha iyi

aa canım askolsun yaa bız mı bısey yaptık bak kendımı kotu hıssettım sımdı kendıne gel bızede haber ver ıyıyım dıye tamm mı hadı gıt dus al bıraz uzan

evet hala ağlıyorum ciddi ciddi ağlıyorum bugün gülemiyorum ağlamaktan uykum geldi ben biraz uyuyayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
aaaaaaaaaaaklava:bebeğini üzüyorsunnn amaaaaaa

AAMAN HAKLISIN TAKMIYORUM ARTIKKKKK HİÇBİRİNİİİ
BEBŞİMİ ÜZDÜK ONA ÜZÜLÜYORUM SADECEEEEE

damadımın anası,karıcığım
azcık sev bakem beni sevgisiz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…