böle :a015:
offf çok geyik günümdeymişim yaa susamıyorum
kızımın teysesi, karım kocam herşeyim :roflol:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenkendimi bu topikte bugün çok yalnız hissettim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kuşum,bidenem herbişeyimmm:kedi:
bak dövücem ama:teselli:
niye yevrummmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenkendimi bu topikte bugün çok yalnız hissettim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
BNMKIDE BANA PASTA YOLLAMIŞ KAVGA OLDGU AKSAM NE PİŞKİNLİK YAFSS GEL GİT AKILLIMDR NEDIR HEPSI BASTIM COPE ALLHM AFFETSN:d
aaa bebeiş sen hala aglıyon mu
valla topikte bugün çok mutsuzum sebepsiz yere hemde neden mutsuzum ki herkes gülüyo ama ben gülmüyorummafoldumbenmafoldumben
alkisalkisalkis oleeeyyyyyyyyyyyyykıslar, saatlerce uğraştıktan sonra benim de artıkın bir tickerim oldu :lepi: tabi bu arada börek yapıcaktım güya.... malesef artık geç oldu. şu bilgisayarın başından ah bir kalkabilsem, daha ne yemekler döktürecem ya, fırsat olmuyor anacığım.:sm_confused: Neyseki kayınvalidemin içine doğmuş, bana börek gönderiyor alkisalkisalkis zemuszemus
kıyamam yaaa sen bizim bebişimizsiiinnnmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenkendimi bu topikte bugün çok yalnız hissettim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
gitme bak seni gebertirimevet hala ağlıyorum ciddi ciddi ağlıyorum bugün gülemiyorum ağlamaktan uykum geldi ben biraz uyuyayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
evet hala ağlıyorum ciddi ciddi ağlıyorum bugün gülemiyorum ağlamaktan uykum geldi ben biraz uyuyayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
herkese iyi akşamlar kızlar aslında bi duşa girsem daha iyi
aaaaaaaaaaaevet hala ağlıyorum ciddi ciddi ağlıyorum bugün gülemiyorum ağlamaktan uykum geldi ben biraz uyuyayımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
o kadar olaydan sonra insanda hiç yeme isteği kalmaz ki canım. Haklısın. Sen olabildiğince sakin olmaya çalış. Sadece ve sadece bebeğini ve kendini düşün. Öncelik senin sağlığında. Sen iyi olursan bebiş de iyi olur. Moralini bozma desem de bozulacak, biliyorum. Canım, kendine dikkat et. Unutma, sen varsan herşey var. Senin varlığın, sağlığına bağlı. Gerisini "yaşanıp bitecek dertler" diye gör.
Aslında bu dediklerimi ben de yapamıyorum ama yapmaya çalışıyorum.
Kızlar yemekleri çok güzel anlatıyorsunuz da, doktor bana hamurişini, tatlıyı yasakladı. 9 kg almışım 4 ayda. Sizin her basettiğinizden canım istiyor şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?