ayy valla bende doğumdan korkmuyorum yaaa, herkes nasıl doğuruyorsa bende doğururum diyorummm millet hayret ediyo bana arkadaşlarım felanben gerçekten zerre kadar korkmuyorum,hatta vakit hemen gelsede doğureversem nasıl bi duygu tatsam diye bekliyorum sabırsızlıkla inan cnm
ben hamilelik yogasına basladım
Canım aynen bende senin gibiyim hiç kormuyorum doğumdan ayrıca bu yazılan herşey abartı. Sonuçta bütün bunlar kişiden kişiye değişen şeyler. Kiminin ağrı eşiği düşüktür kiminin yüksek. Kimi elini çarpsa ağlar acıdan kiminin biryeri yarılsa gıkı çıkmaz. O yüzden hiçbiriniz etrafınızdakileri dinlemeyin sisi sizden iyi kimse tanımaz. Kendinize güvenin yeter bence. Ayrıca çatı muaynesi 35-37. hafta civarı sonra kendi doktorunun yaptığı normal doğuma müsait olup olmadığını anlayacağı muayne şekli. Ama o hemşirenin falan bakma durumu doğum esnasında kaç santim açıldığını kontrol etmek için yapılan muayne. Lağmanda doğum öncesi yapılıyor bağırsaklarının boşalması için. Bütün bunlar şu andaki şartlarda çok kolaylaştı boşuna korkmayın. Eskiden herşey daha zormuş ve sizden yıllar önce doğurmuş insanları hiç dinlemeyin sakın.
aa melmeaa bak 9 kg alan biri dahaaa... hihoyyytaminn kızlar gömişler ne durumdaa ben çok şiştim sıkı durunn şuan kaç kg. yum 64 kg ile hamile kaldımm şuan 73 bide küsür var o kadar oldum ve karnım çok sivri artık otobüslerde yer veriliyorum önceliklerden yaralanıyorum markette tadımlar bitse bile benim için tekrar konuluyorr
ben de korkmuyom doğumdan valla..
kadın vucudu ona göre yaratılmış, bu işi yapabilecek şekilde.. doğum sonrası rahatlıgı fln yaşamak istiyorum.
keske bir mani çıkmasa da ben de normal doğum yapsam
allah cezanı vermesinözge ve normal doğum
ay dur canlandırma yapmam lazım:roflol:
özge evde yine buzdolabı başındayken
çişi gelmiş gibi olur ama o çiş diildir abi
suyu gelmiştir ama o anlamaz tabi
kocişini arar
o ona durumu izah eder ve eve bir ebe çağırılır,evin salonuna alınan özge
yırtınır durur
ıkınııır ıkıııınıııır
ve o ses gelir sonunda
vırraaaaaaaaakkkkkkkkk
özge doğurmanın verdiği haklı gururla
başını kaldırı ve
'doğurdum'
der...
2.perde az sonra
ben 58,600 la hamile kaldım şimdi 60,200 üm karnım çıktı gibi ama tabi mont felan giyince hamile gibi durmuyorum o ayrıakannehiraminn kızlar gömişler ne durumdaa ben çok şiştim sıkı durunn şuan kaç kg. yum 64 kg ile hamile kaldımm şuan 73 bide küsür var o kadar oldum ve karnım çok sivri artık otobüslerde yer veriliyorum önceliklerden yaralanıyorum markette tadımlar bitse bile benim için tekrar konuluyorr
allah cezanı vermesin
kurbağa mı doğurucam nan wıraaak diye çıkıyo -tatlicadiarzu-
ooo wiiyyyaaaakkkkkkkkkkkkk dırağlama efekti o:ecrin_bebek:
gelsin gelsin ikinci perdeklava:
özge ve normal doğum
ay dur canlandırma yapmam lazım:roflol:
özge evde yine buzdolabı başındayken
çişi gelmiş gibi olur ama o çiş diildir abi
suyu gelmiştir ama o anlamaz tabi
kocişini arar
o ona durumu izah eder ve eve bir ebe çağırılır,evin salonuna alınan özge
yırtınır durur
ıkınııır ıkıııınıııır
ve o ses gelir sonunda
vırraaaaaaaaakkkkkkkkk
özge doğurmanın verdiği haklı gururla
başını kaldırı ve
'doğurdum'
der...
2.perde az sonra
ben 58,600 la hamile kaldım şimdi 60,200 üm karnım çıktı gibi ama tabi mont felan giyince hamile gibi durmuyorum o ayrıakannehir
hayırlı olsun canım. kızlar bebekler baastı topiği. ne güzel ya şirin şirin kızlar dünyaya gelecek[/QU
evet canım aynen öyle
herkes bana erkek diyordu bende kendimi baya erkeğe alıştırmıştım kızım bana süpriz yaptı adeta
aynen berfincim benimde öyle oldu. bu arada bir ankaralı daha. bizde bu c.tesi ankara buluşması yapacağız, ama sadece 2 kişiyiz :)sen de gel istersen.
Kızlar bebişimin 3lü testi temiz çıktı hiç bişeyi yokmuş çok iyiymiş doktora ısrar ettim beni tekrar ultrasona alsında belki cinsiyetini görürüz diye o kadar da çikolata yiyip gittim ama yine göstermedi yaaaaa. Çok edepli bebiş kapamış bacaklarını açmıyoooo göstermiyo bize kendini
oh çok şükür şekerim...
kızdır o kız
benimkisi hala öle kapalı bacaklar arada açıyoda öle görüyoz
ayyyy çok namuslular bizimkiler desene öyle her bi yerlerini göstertmiyolar :))) Ama bari bir kerecik göreydik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?