:1shok:mecbur canım yaa bende düşün doğumdan değil çatıdan korkuyorum çok tırsıyorumm bide arkadaşımda anlatınca hepten tırstımm arkadaşım aynen böyle anlattı önce hemşire gelmiş yapmış daha doğrusu yapmak istemiş acıdan yaptırmamış sonra zar zor yapmış sonra başka hastaneye sevk etmişşler diyorki arkadaş bu seferde önüne gelen parmakladı ama bu sefer ilk yaptığı kadar acımadı dedi şuan resmen düşündükçe bunalıma giriyorum
olur olur bizde gelir tanışınırız
tamam ozaman cnm,bebişler doğsunlar konuşsunlar görüşsünler karar onların artık kaydirigubbakcemile3
yok canım yanlış anlattım ben galiba.tüm hayat boyu yapılan tetenoz aşı sayısı 5 zaten.eğer hamilelikten önce hiç başlanmamışsa gebelikte 2 tane yapılıyo,3 tanesi de sonra yapılıyo.benim hamile kalmadan öncesinden 2 tane yapıldığı için ve 3.nün zamanı geldiği için yapıldı.4 ve 5 de sonrasında zamanı gelince yapılacak.
çok mu karışık anlattım yine yaawww bilmiyorumkismile
ayy beni çok korkuttular yok kanıyormuş filannn gerçi hemen hemen heps ikanadıığnı söylüyor bide lahzamı ne takıyorlarmış adını tam olarak telafuz edemedim ben bunların hepsinden çok korkuyorum
evet canım bi doğsunlar kendi aralarında ahu diye konuşsunlar anlaşsınlar bizede onları oyun parkında evlendirmek düşerrkaydirigubbakcemile3
şimdi anladım.okulda falan yapılmıştı önceden onlarda saylıyor heralde.
amaaaan okumayın böyle şeyleri kızlarlmaz: rahatladınızmı sakin oldunuzmu hiç acı falan olmayacak,kanamada olmayacak.ayyy ben önce doğuraymda bari size doğumu şöyle ballandıra ballandıra anlatayımda atıverin şu korkuları yaa
şimdi anladım.okulda falan yapılmıştı önceden onlarda saylıyor heralde.
amaaaan okumayın böyle şeyleri kızlarlmaz: rahatladınızmı sakin oldunuzmu hiç acı falan olmayacak,kanamada olmayacak.ayyy ben önce doğuraymda bari size doğumu şöyle ballandıra ballandıra anlatayımda atıverin şu korkuları yaa
kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak yaaa elhamraaaaaaaaaaa okumayın böyle şeylerklava:
hayırlı olsun canım. kızlar bebekler baastı topiği. ne güzel ya şirin şirin kızlar dünyaya gelecek[/QU
evet canım aynen öyle
herkes bana erkek diyordu bende kendimi baya erkeğe alıştırmıştım kızım bana süpriz yaptı adeta
benim bi arkadaş var diyoki
büyük wc gelmiş gibi durmadan
sürekli ıkının 2dkda doğurursun diyodu
amaaan ne güzel be
kolay kolay
giderim yiwrum... delikafaduldenözge sen benim yerime gitsene be arkadaşım
timam bitti okumucam bi daha söz:ecrin_bebek:
keşke senin gibi korkmasam,sen en iyisi önce doğurda hikayeni okuyalım korkmayalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?