2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1shok:

ayy beni çok korkuttular yok kanıyormuş filannn gerçi hemen hemen heps ikanadıığnı söylüyor bide lahzamı ne takıyorlarmış adını tam olarak telafuz edemedim ben bunların hepsinden çok korkuyorum

tamam ozaman cnm,bebişler doğsunlar konuşsunlar görüşsünler karar onların artık kaydirigubbakcemile3

evet canım bi doğsunlar kendi aralarında ahu diye konuşsunlar anlaşsınlar bizede onları oyun parkında evlendirmek düşerrkaydirigubbakcemile3

şimdi anladım.okulda falan yapılmıştı önceden onlarda saylıyor heralde.

ayy beni çok korkuttular yok kanıyormuş filannn gerçi hemen hemen heps ikanadıığnı söylüyor bide lahzamı ne takıyorlarmış adını tam olarak telafuz edemedim ben bunların hepsinden çok korkuyorum

amaaaan okumayın böyle şeyleri kızlar lmaz: rahatladınızmı sakin oldunuzmu hiç acı falan olmayacak,kanamada olmayacak.ayyy ben önce doğuraymda bari size doğumu şöyle ballandıra ballandıra anlatayımda atıverin şu korkuları yaa

özge sen benim yerime gitsene be arkadaşım

benim bi arkadaş var diyoki
büyük wc gelmiş gibi durmadan
sürekli ıkının 2dkda doğurursun diyodu

amaaan ne güzel be
kolay kolay

keşke senin gibi korkmasam,sen en iyisi önce doğurda hikayeni okuyalım korkmayalımm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bak yaaa elhamraaaaaaaaaaa okumayın böyle şeyler klava:

timam bitti okumucam bi daha söz:ecrin_bebek:

özgeciğim
bu kk pro oldunda noldu
iyi bişimi
link verme gözünü seviyim anlat direk

timam bitti okumucam bi daha söz:ecrin_bebek:

doğum anında o kadar kuvvetli ıkınma hissi geliyormişki zaten kendini tutamıyormuşsun,zatende tutmaman en iyisi.ne kada doğru zamanda ve doğru şekilde ıkınırsan o kadar çabuk doğuruyormuşsun.kızlar nefes egzersizlerine başladınızmı,çok önemli doğum sırasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…