2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim iki eltim tertemiz dogurdu normal dogumla ben gene sezeryan olcam kalkamıycam hemen ayaga:gitme:

Slm canim niye yine sezeryan olcam dedin ki ikinci dogumu normal yapabilirsin.Eger bi rahatsizligin yoksa normal dogum ya.
Benimde ilk oglusum sezeryanla son anda oldu ama bunu norma dogum olsun cok istiyorum insallah da öyle olur.
Hele bide sezeryan dogum vidyosunu izledim ogun bugundur sezeryan fikri aklima geldikce korkuyorum yaaaa-tatlicadiarzu-

maaşallah kuşum ben çoook çocuk istiyorum diyorum ama bazen hevesim kırılıyo

sibel cana da gıcık oluyorum gülben ergene de.. :dilcikar:

aynen şekerüm

ayrıca ukla nerde görcem o bodyleri ben

özge üçlü test yaptırdınmı bu doktor kesinlikle istiyorum dedi yarın ögrencem sonuçları bi kan veriliyomuş bnede baya bişey sanıyodum 20 haftalıkken renkli ultrasu-on dedi üç boyutluyda gerek yok dedi ben onu çok istiyodum oldugu gibi görmek bebişim i ama olsun napalım

sen kendi lepiska saçlarını düşün uçuşurkene lülülülülülü

ALLAH iyiligini versin sen nasıl gitcen doguma elhamra boshayallersmile

abiye elbisesiyle gidecekmiş.. saçlar topuzlu

naniiiik
ben örtülüyümkiii
saçlarım savrulamaz
ama o gün için özel bi eşarp alcam
pembe valla bak kızımla uyumlu olalım dimi amazemuszemus

ayrı bi zaman size özel defile yaparım yawrularımbayanssulusmile

yok canım doktor ikiliyi yapmıştı üçlüye gerek duymadı

sen almayandaydın dimi orda yaptırıyyorlar canı burda yok riskli yok rahmin patlar bebek ölür fala benim oglumda dogmadı bide 4200 gram dogdu suni sancı filan açılmadı biraz iri oluyo yani benim bebişler buda öyle olursa dogurtmazlar ben çok istiyorum ama izin veren doktor bulamadım bulursam herşey yolunda giderse çok istiyorum zaten ne güzel tertemiz:lepi:

aaaa ben de görmek istiyom eşarplı halii.. saçları gördüm o resimde ben, banane delikafadulden

ne ekledim kızz.:uhm:
sen değil kız uklanın ekledikleri..
yine hepimizde hatlar karıştı kaydirigubbakcemile3

üstünde ferace falan başında şal bende arıyorum yok koskoca istanbulda bi tane ferace tekbire baktım aydana baktım yazın gelirmiş ben yazın doguruyom zaten fatihe gitcem en sonunda şu ay bi geçsin bitane pantolon üstü diktim kolları kaldı dün az daha bayılıyodum kursta zaten bugünde gitmedim yarın tamamlarım artık giyerim güzel güzelzemuszemus

aaaa ben de görmek istiyom eşarplı halii.. saçları gördüm o resimde ben, banane delikafadulden

sen değil kız uklanın ekledikleri..
yine hepimizde hatlar karıştı kaydirigubbakcemile3
hani nerde ben niyegörmedim facebookta varmısınız siz yoksa ekliyim hemendelikafaduldenbende görcem bende banane banane:dilcikar:

maaşallah kuşum ben çoook çocuk istiyorum diyorum ama bazen hevesim kırılıyo

aynen şekerüm

ayrıca ukla nerde görcem o bodyleri ben
dün gösterdim, bugün gösteremem:dilcikar::roflol::roflol:

banada dik ozmoz bıktım kazıklanmaktan:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…