benim iki eltim tertemiz dogurdu normal dogumla ben gene sezeryan olcam kalkamıycam hemen ayaga:gitme:
aman bişiyi de görme lülülülülülü
abiye elbisesiyle gidecekmiş.. saçlar topuzluALLAH iyiligini versin sen nasıl gitcen doguma elhamra boshayallersmile
ikinci olcak teyzesi inşallah iki oglum oluyo ALLAH nasip ederse resimleri var profilimde bakarsın bi ara dört yaşını üç ay geçti oglum bazaen geç kaldımmı diyorum acaba kardeş için sonrada iyi diyorum o ilkokula başlarken ekremimde bir yaşını bitircek iştehihoyyyt
sibel cana da gıcık oluyorum gülben ergene de.. :dilcikar:
biz gördüüükk dün eklediklerini biizz görrddüükkkbenim sizden neyim eksik sarı gacı:dilcikar:
aman sen de bişiyi de görmeyiver eksik kal lülülülülülümaaşallah kuşum ben çoook çocuk istiyorum diyorum ama bazen hevesim kırılıyo
aynen şekerüm
ayrıca ukla nerde görcem o bodyleri ben
sen kendi lepiska saçlarını düşün uçuşurkene lülülülülülü
ALLAH iyiligini versin sen nasıl gitcen doguma elhamra boshayallersmile
abiye elbisesiyle gidecekmiş.. saçlar topuzlu
biz gördüüükk dün eklediklerini biizz görrddüükkk
yok canım doktor ikiliyi yapmıştı üçlüye gerek duymadıözge üçlü test yaptırdınmı bu doktor kesinlikle istiyorum dedi yarın ögrencem sonuçları bi kan veriliyomuş bnede baya bişey sanıyodum 20 haftalıkken renkli ultrasu-on dedi üç boyutluyda gerek yok dedi ben onu çok istiyodum oldugu gibi görmek bebişim i ama olsun napalım
sen almayandaydın dimi orda yaptırıyyorlar canı burda yok riskli yok rahmin patlar bebek ölür fala benim oglumda dogmadı bide 4200 gram dogdu suni sancı filan açılmadı biraz iri oluyo yani benim bebişler buda öyle olursa dogurtmazlar ben çok istiyorum ama izin veren doktor bulamadım bulursam herşey yolunda giderse çok istiyorum zaten ne güzel tertemiz:lepi:Slm canim niye yine sezeryan olcam dedin ki ikinci dogumu normal yapabilirsin.Eger bi rahatsizligin yoksa normal dogum ya.
Benimde ilk oglusum sezeryanla son anda oldu ama bunu norma dogum olsun cok istiyorum insallah da öyle olur.
Hele bide sezeryan dogum vidyosunu izledim ogun bugundur sezeryan fikri aklima geldikce korkuyorum yaaaa-tatlicadiarzu-
aaaa ben de görmek istiyom eşarplı halii.. saçları gördüm o resimde ben, banane delikafaduldennaniiiik
ben örtülüyümkiii
saçlarım savrulamaz
ama o gün için özel bi eşarp alcam
pembe valla bak kızımla uyumlu olalım dimi amazemuszemus
ayrı bi zaman size özel defile yaparım yawrularımbayanssulusmile
sen değil kız uklanın ekledikleri..ne ekledim kızz.:uhm:
üstünde ferace falan başında şal bende arıyorum yok koskoca istanbulda bi tane ferace tekbire baktım aydana baktım yazın gelirmiş ben yazın doguruyom zaten fatihe gitcem en sonunda şu ay bi geçsin bitane pantolon üstü diktim kolları kaldı dün az daha bayılıyodum kursta zaten bugünde gitmedim yarın tamamlarım artık giyerim güzel güzelzemuszemusnaniiiik
ben örtülüyümkiii
saçlarım savrulamaz
ama o gün için özel bi eşarp alcam
pembe valla bak kızımla uyumlu olalım dimi amazemuszemus
ayrı bi zaman size özel defile yaparım yawrularımbayanssulusmile
aaaa ben de görmek istiyom eşarplı halii.. saçları gördüm o resimde ben, banane delikafadulden
sen değil kız uklanın ekledikleri..
yine hepimizde hatlar karıştı kaydirigubbakcemile3
nereye ekledin resimleri ukla ben göremedim :1no2:
yevrum dün eklemiştim buraya ama
elime geçenleri akşama eklerim ciciler topikineee
hani nerde ben niyegörmedim facebookta varmısınız siz yoksa ekliyim hemendelikafaduldenbende görcem bende banane banane:dilcikar:aaaa ben de görmek istiyom eşarplı halii.. saçları gördüm o resimde ben, banane delikafadulden
dün gösterdim, bugün gösteremem:dilcikar::roflol::roflol:maaşallah kuşum ben çoook çocuk istiyorum diyorum ama bazen hevesim kırılıyo
aynen şekerüm
ayrıca ukla nerde görcem o bodyleri ben
aaaa ben de görmek istiyom eşarplı halii.. saçları gördüm o resimde ben, banane delikafadulden
benim delü kardeşim unutmuş benim açık resmimi, facede...dun kaldırcaktı,kapalı olanı koycaktı
koymamışmı bi bak bakalım...
üstünde ferace falan başında şal bende arıyorum yok koskoca istanbulda bi tane ferace tekbire baktım aydana baktım yazın gelirmiş ben yazın doguruyom zaten fatihe gitcem en sonunda şu ay bi geçsin bitane pantolon üstü diktim kolları kaldı dün az daha bayılıyodum kursta zaten bugünde gitmedim yarın tamamlarım artık giyerim güzel güzelzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?