varız varız ekle bakalım delikafaduldenhani nerde ben niyegörmedim facebookta varmısınız siz yoksa ekliyim hemendelikafaduldenbende görcem bende banane banane:dilcikar:
bebişim için sipariş vermiştim internetten kargoya vermişlerrrrrrrhihoyyyt
çok şekerler ya :dance:buldum buldum hihoyyyt. bu bodyleri biliyorum çok güzeller.
hakkatten napcaklar bize ya
bi araştırıyım netten çok merak ettim
çok pahalı ya bi hamile pantolonu 100 bi ferace 150 çüştünüz yani bende acemiyim anam begenirsen dikerim kaydirigubbakcemile2banada dik ozmoz bıktım kazıklanmaktan:kedi:
buldum buldum hihoyyyt. bu bodyleri biliyorum çok güzeller.
çok pahalı ya bi hamile pantolonu 100 bi ferace 150 çüştünüz yani bende acemiyim anam begenirsen dikerim kaydirigubbakcemile2
hheeee varıkkkk varıkkk hihoyyythihoyyyt:tomato:hani nerde ben niyegörmedim facebookta varmısınız siz yoksa ekliyim hemendelikafaduldenbende görcem bende banane banane:dilcikar:
hani nerde ben niyegörmedim facebookta varmısınız siz yoksa ekliyim hemendelikafaduldenbende görcem bende banane banane:dilcikar:
yandın sennnaklinialirimsmiledün gösterdim, bugün gösteremem:dilcikar::roflol::roflol:
sağol şekerim şaka yapıyorumçok pahalı ya bi hamile pantolonu 100 bi ferace 150 çüştünüz yani bende acemiyim anam begenirsen dikerim kaydirigubbakcemile2
çok pahalı ya bi hamile pantolonu 100 bi ferace 150 çüştünüz yani bende acemiyim anam begenirsen dikerim kaydirigubbakcemile2
Slm güzeller ne haber nasılsınız bakıyım bugün...
benede yedim kendim dikiyom ben o kadar ucuza gelmiyo:roflol::roflol::roflol:
ben 10 yada 20 tl ye alıyorum pantolonları puaaaakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemileözge doğurduuuu
duymadın dimi sen
oğlu oldu:sm_cool:
elhamra izlemeyin kız video falan inanaın bi yararı yok o an hiç bişey hayal ettigin gibi olmuyo herkesin dogum hikayesi farklı iki seçenek var zaten ya normal ya sezerayn hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok bol bol duaa.s.
buldum buldum hihoyyyt. bu bodyleri biliyorum çok güzeller.
benede yedim kendim dikiyom ben o kadar ucuza gelmiyo:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile
ahahaha yalanın bu kadarına da tüüüüüüüüüüüüü akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?