:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:yalancının evi yanmış kimse inanmamış misali benimkisikaydirigubbakcemile3
vallahide billahide o fiyata alıyorum
sanayi bölgesi var burda tekstil
kızlara daha önce söyledim hatta valla bak
kuru iftira herzamanki gibi
valla tek dayanak o zaten
başa gelen çekilcek
kaçarı yok
BANA GÖRE ÇOK ÖNEMLİ Bİ YAZI..
Uzman Psikolog Nilüfer Devecigil'in kaleminden Doğal Ebeveynlik üzerine:
...
ben hamilelik yogasına basladım
sizle bi yazı paylaşmak istiyorum kızlar,beni çok rahatlatan bi yazı
Hamile kadınların korkulu rüyası doğum sancısı....
aa melmeaa bak 9 kg alan biri dahaaa... hihoyyyt
valla ben de bi şişiyom bi iniyom anlamadım.. kaydirigubbakcemile3
çok pahalı ya bi hamile pantolonu 100 bi ferace 150 çüştünüz yani bende acemiyim anam begenirsen dikerim kaydirigubbakcemile2
ay bitane büyük ayran içtim çatliiiciiimmm
özge doğurduuuu
duymadın dimi sen
oğlu oldu:sm_cool:
üstünde ferace falan başında şal bende arıyorum yok koskoca istanbulda bi tane ferace tekbire baktım aydana baktım yazın gelirmiş ben yazın doguruyom zaten fatihe gitcem en sonunda şu ay bi geçsin bitane pantolon üstü diktim kolları kaldı dün az daha bayılıyodum kursta zaten bugünde gitmedim yarın tamamlarım artık giyerim güzel güzelzemuszemus
Linkini verdiğim video doğum videosu değil sadece D. Kaan Kocatepenin konu ile ilgili görüşü. Ozmos kendini kurşunun önüne atıyormuş gibi tepki vermişsin anam accık sakin ol. Benden zarar gelmez...
uklas:sm_confused: eni arıyorum çıkmıyosun sen niyekiyyaaa resimdekilerden daha güzel yerleri felan da iyi arkadaşlar bayıldı işyerindekiler
opuyorumnanaktan
Çok güzelmiş bu yazı, düşündüklerim çürüdü resmen.
ozgecay bir yere mi başladın yoksa evde mi yapıyorsun yogayı?
hani ben size ruhum orda olucak ama siz anlamıycaksınız dedimyaayy ceren koptum gülmekten koçiş bizim şu adamlı resim varya facede ona
yorum yapmış hanımm hanımmm kimbi adam diyeee ayyyy bende bundan çatlıycammmmmmmmmmmmm:roflol::roflol:
şu fatihi acayip merak ediyorumfatihte çok harika feraceler var cnm haberin olsun.bende karnım biraz daha büyüyünce alcam inşallah.
ayy ceren koptum gülmekten koçiş bizim şu adamlı resim varya facede ona
yorum yapmış hanımm hanımmm kimbi adam diyeee ayyyy bende bundan çatlıycammmmmmmmmmmmm:roflol::roflol:
ALLAH İiyligini versin kız ben senin videonu izledim bile ben seninkine demedim kuşum şimdi nette dogum videoları varya oldugu gibi gösteriyo onları izlemeyin dedim korkmamak açısından ne işim var benim kurşunun önünde senin videona bişey demedim ben yani boshayallersmileLinkini verdiğim video doğum videosu değil sadece D. Kaan Kocatepenin konu ile ilgili görüşü. Ozmos kendini kurşunun önüne atıyormuş gibi tepki vermişsin anam accık sakin ol. Benden zarar gelmez...
yyaaa resimdekilerden daha güzel yerleri felan da iyi arkadaşlar bayıldı işyerindekiler
opuyorumnanaktan
zaten ben o resimdeki adam elhamra diye öncedeeen yorum yapmıştım kuzum :jeyyar:hani ben size ruhum orda olucak ama siz anlamıycaksınız dedimya
hah işte o adam bendim
hatlar karıştı
erkek göründüm
şu fatihi acayip merak ediyorum
bi gelebilsem istanbula
gel bizde kal :jeyyar:şu fatihi acayip merak ediyorum
bi gelebilsem istanbula
evde yapıyorum canım, internetten neslihan iskit in hamilelik yogası CD sini aldım.. daha heniz her akşam yapabilir modda değilim halim olmuyo genelde eve gidince ama haftada 2-3 kere fln, agırlıklı olarak hafta sonları olmak üzere yapıyorum..
gerçekten vucudunun rahatladığını hissediyorsun..
bide evet kucaga almak fln konusunda benim de düşüncelerim tamamen değişti
ota moka para harcama özgeee:umursamaz:evde yapıyorum canım, internetten neslihan iskit in hamilelik yogası CD sini aldım.. daha heniz her akşam yapabilir modda değilim halim olmuyo genelde eve gidince ama haftada 2-3 kere fln, agırlıklı olarak hafta sonları olmak üzere yapıyorum..
gerçekten vucudunun rahatladığını hissediyorsun..
bide evet kucaga almak fln konusunda benim de düşüncelerim tamamen değişti
zaten ben o resimdeki adam elhamra diye öncedeeen yorum yapmıştım kuzum :jeyyar:
canım cereni eklediysen onda gözükürümuklas:sm_confused: eni arıyorum çıkmıyosun sen niyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?