2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

valla tek dayanak o zaten
başa gelen çekilcek
kaçarı yok

Linkini verdiğim video doğum videosu değil sadece D. Kaan Kocatepenin konu ile ilgili görüşü. Ozmos kendini kurşunun önüne atıyormuş gibi tepki vermişsin anam accık sakin ol. Benden zarar gelmez...

BANA GÖRE ÇOK ÖNEMLİ Bİ YAZI..

Uzman Psikolog Nilüfer Devecigil'in kaleminden Doğal Ebeveynlik üzerine:
...

Çok güzelmiş bu yazı, düşündüklerim çürüdü resmen.

ben hamilelik yogasına basladım

ozgecay bir yere mi başladın yoksa evde mi yapıyorsun yogayı?

sizle bi yazı paylaşmak istiyorum kızlar,beni çok rahatlatan bi yazı

Hamile kadınların korkulu rüyası doğum sancısı....

bu yazı da çok güzelmiş, valla ben o rahim filmi çekilirkenki acıya dayandım ya artık normal doğum bana vız gelir.

aa melmeaa bak 9 kg alan biri dahaaa... hihoyyyt
valla ben de bi şişiyom bi iniyom anlamadım.. kaydirigubbakcemile3

ben artıkın dikkat ediyorum, tatlı yok, börek çörek yok, kızartma yok. Allah hepimize fazla kilo almadan hamileliği tamamlamayı nasip etsin.

çok pahalı ya bi hamile pantolonu 100 bi ferace 150 çüştünüz yani bende acemiyim anam begenirsen dikerim kaydirigubbakcemile2

ferace ne ola ki?

ay bitane büyük ayran içtim çatliiiciiimmm

ayy ceren koptum gülmekten koçiş bizim şu adamlı resim varya facede ona
yorum yapmış hanımm hanımmm kimbi adam diyeee ayyyy bende bundan çatlıycammmmmmmmmmmmm:roflol::roflol:

fatihte çok harika feraceler var cnm haberin olsun.bende karnım biraz daha büyüyünce alcam inşallah.

Linkini verdiğim video doğum videosu değil sadece D. Kaan Kocatepenin konu ile ilgili görüşü. Ozmos kendini kurşunun önüne atıyormuş gibi tepki vermişsin anam accık sakin ol. Benden zarar gelmez...

yok kuşum ben sana bişi demedimki,cozmos dua edelim kolay olur doğumumuz diince bende kaçarı yok öle yada böle doğurcaz dedimbilmiyorumkismile

Çok güzelmiş bu yazı, düşündüklerim çürüdü resmen.

ozgecay bir yere mi başladın yoksa evde mi yapıyorsun yogayı?

evde yapıyorum canım, internetten neslihan iskit in hamilelik yogası CD sini aldım.. daha heniz her akşam yapabilir modda değilim halim olmuyo genelde eve gidince ama haftada 2-3 kere fln, agırlıklı olarak hafta sonları olmak üzere yapıyorum..
gerçekten vucudunun rahatladığını hissediyorsun..

bide evet kucaga almak fln konusunda benim de düşüncelerim tamamen değişti

yorum yapmış hanımm hanımmm kimbi adam diyeee ayyyy bende bundan çatlıycammmmmmmmmmmmm:roflol::roflol:
hani ben size ruhum orda olucak ama siz anlamıycaksınız dedimya
hah işte o adam bendim
hatlar karıştı
erkek göründüm

fatihte çok harika feraceler var cnm haberin olsun.bende karnım biraz daha büyüyünce alcam inşallah.
şu fatihi acayip merak ediyorum
bi gelebilsem istanbula

kız onu ben de gördüm koptum valla az önce :roflol:

ALLAH İiyligini versin kız ben senin videonu izledim bile ben seninkine demedim kuşum şimdi nette dogum videoları varya oldugu gibi gösteriyo onları izlemeyin dedim korkmamak açısından ne işim var benim kurşunun önünde senin videona bişey demedim ben yani boshayallersmile

yyaaa resimdekilerden daha güzel yerleri felan da iyi arkadaşlar bayıldı işyerindekiler
opuyorumnanaktan

ukla ben de bu bodyleri alırken çok beğenmiştim, ama geçen gün arkadaşım geldi, bu bodyleri giyemez, boğaz kısmı rahatsız eder dedi. sence nasıl? giyerler dimi?

Son düzenleme:
hani ben size ruhum orda olucak ama siz anlamıycaksınız dedimya
hah işte o adam bendim
hatlar karıştı
erkek göründüm

şu fatihi acayip merak ediyorum
bi gelebilsem istanbula
zaten ben o resimdeki adam elhamra diye öncedeeen yorum yapmıştım kuzum :jeyyar:

özge kabul et beni kuşum girebiliyosan faceee

ben de yoga yapmak istiyorum ama aklıma sürekli şu geliyor

sonra da kopup bi daha kendime gelemiyorum

ota moka para harcama özgeee:umursamaz:

zaten ben o resimdeki adam elhamra diye öncedeeen yorum yapmıştım kuzum :jeyyar:

cidden mi?bilmiyorumkismile

uklas:sm_confused: eni arıyorum çıkmıyosun sen niyeki
canım cereni eklediysen onda gözükürüm
normal şartlarda görünmez galiba dün resim eklmiştim ya aynı facdede var
oradada isimlerimiz tag liydi ordan da ekleyebilirsin kırmızı bady var profil resmimde bebiş badisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…