2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nedense her hafta hep kayinvalidelere gidilir ama annelere gidilmez. süprizzzzz

anneler sayılmıyor şekerim. onlar bizi ağaç kavuğunda bulup büyüttükleri için her hafta evlerine gidilmez.
biz de ayda 1 gidiyorsak ne mutlu. bir de uzaklar bize. sağolsun eşimde ben gidelim demeden gitmezklava: ancak ben dürtüklersem kalkar gideriz

ohooo ben o rutinlerin mokunu çıkardım galba,
pazar... pazara gidicez annemle
perşembe...senin işin oluyo ben annemdeyim
c.tesi...annemi özledim

Bence de iyi edersin canim oda senin ailene duzenli gitmeye alissin o halde degil mi.

erkekler pek sebze sevmez bence sen bunu adını kebap gunu koy. bak nasıl uçarak gider. hem et te gebelıkte çok yararlı.

başıııımmmm ağrıyooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr yine..................mafoldumben mafoldumben

ay işte kocam yüzünden oldu kocaaammm
bana sormadan onlara dedi ki
cerenin balık yemesi lazım
madem sizde her salı balık var biz her salı sizdeyiz dedi :bbo:
o gün bugündür biz gidiyoz alsanaalsanasmile
:dilcikar:

ohooo ben o rutinlerin mokunu çıkardım galba,
pazar... pazara gidicez annemle
perşembe...senin işin oluyo ben annemdeyim
c.tesi...annemi özledim
ohhh maaşallahh aklinialirimsmile

Bence de iyi edersin canim oda senin ailene duzenli gitmeye alissin o halde degil mi.
aynneenn alışsın valla..

erkekler pek sebze sevmez bence sen bunu adını kebap gunu koy. bak nasıl uçarak gider. hem et te gebelıkte çok yararlı.
ya biz evde et çok yiyoruz zaten. et ve baklagil ağırlıklı yiyoruz hep..
ama sebze yemeklerini annem daha bi güsel yapıyo onun yaptıklarını rahat yiyorum.. ve değişik şekillerde yapıyo, kocam de sevmediği halde yiyebiliyo..
mesela işte fırında dilimlenmiş baharatlı kabak yapıyo parmaklarımı yiyorum. kabaktan nefret ederim normalde..
bide beşamel soslu karnıbahar yapıyo.. ona da bayıldı bizimki..
son 2 gidişimizdde bunları istedim.
ben onun kdr güsel yapamıyom çünkü :kedi:

kızım gebe kadın falan vardır dikkatli anlat

ayy ben bugün çok kaldım nette wıreless bizim ki ee oda ZARARLI ÖPTÜM HEPıNıZı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…