bizim de evdeki wireless :1shok:
kızım gebe kadın falan vardır dikkatli anlat
siz bana bakmayın belkide zararlı değildir bir arqştırın bakalım ben ota boka korkuyom zatenbizim tükkandakideCADIARZU
ay kız bugün canımıza okudun valla..Bende kötü haberci gibiyim yaaaa:)))) siz bana takmayın ben biraz fazla pimpirikliyim muhtemelen:))
ay kız bugün canımıza okudun valla..
yok çilek yok nar yok wireless
oohh ne güsel..çok açııııııııııııııııııııım ve işteyiiim ): sebze yemeklerini çok güzel yaparım ben söylemesi ayıp ama et yemeklerinden anlamam sevmem ve cok da yemem.ztn esimin ailesinin kebap dükkanı var antepliler klasik antepli kebapçılar kaydirigubbakcemile3 ordan yiyorum işte bişeyler
benimde her hatfta istisnasız ağrıyor canım hatta dünden beri ağrıyorbaşıııımmmm ağrıyooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr yine..................mafoldumben mafoldumben
ben de kalktımsabahın kör saati 6da kalktım şimdidde uykum geldi:ecrin_bebek:
ohhh maaşallahh aklinialirimsmile
aynneenn alışsın valla..
ya biz evde et çok yiyoruz zaten. et ve baklagil ağırlıklı yiyoruz hep..
ama sebze yemeklerini annem daha bi güsel yapıyo onun yaptıklarını rahat yiyorum.. ve değişik şekillerde yapıyo, kocam de sevmediği halde yiyebiliyo..
mesela işte fırında dilimlenmiş baharatlı kabak yapıyo parmaklarımı yiyorum. kabaktan nefret ederim normalde..
bide beşamel soslu karnıbahar yapıyo.. ona da bayıldı bizimki..
son 2 gidişimizdde bunları istedim.
ben onun kdr güsel yapamıyom çünkü :kedi:
:)))) tuttum bunu ama bizimkiler türkiye'de ben seni lokantaya götüreyim der:))
bende farkettim(((((
dur arastırayım bir netten
aa tamam delikafaduldenbende sebze yemeklerını çok severım. beşamelli kabak harıka olur gerçekten. patatesli mucver yapsın bak annen eşin ona bayılır. hele uzerıne sarmısaklı yogurtla. kabagın yerıne patates rendesi koyacak sadece.
oohh ne güsel..
ay nedense canıım fıstıklı kebap istedi
:roflol:
araştırmadan şeediyo bide bak:mymeka:
ay beylikdüzünde çınarlı diye bir yer var. yol üstünde..beylikdüzüne yolun düşerse gel seker lafımı olur kaydirigubbakcemile3
aa tamam delikafadulden
bu hafta isteyeceğim bu olsun delikafadulden
onu ben de yapiim hatta bi gün delikafadulden
beylikdüzüne yolun düşerse gel seker lafımı olur kaydirigubbakcemile3
:roflol:bende farkettim(((((
dur arastırayım bir netten
bende sebze yemeklerını çok severım. beşamelli kabak harıka olur gerçekten. patatesli mucver yapsın bak annen eşin ona bayılır. hele uzerıne sarmısaklı yogurtla. kabagın yerıne patates rendesi koyacak sadece.
kıbrısın şeftali kebabına bayılırım. orada niazi's diye girnede bir restorantta yemiştim. parmaklarımı yiyecektim neredeyse. şeftalıyle alakalı sandım başta ıstemedım ama şeftalı yokmuş içinde. çok lezzetliyid. ve turkıyede yok ne yazık kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?