bu arada artık tekmelerını hısseden var mı?
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmilebeeeeeeennnnnnnn
of sorma özge
bugün bizde gitcez
kalcaz yarın taaa akşama döneriz:umursamaz:
kızlar ya farkındamısınız son 10 sayfada yemeklerden bahsedilmiş. Sizi oburlar yemek deyince nasıl da çeneyi suya koymuşsunuz. Valla atlaya atlaya okudum oraları neme lazım canım çeker akşam akşam.
Hala pijamalarımlayım evi daha yeni topladım yavaş yavaş giyineyim süsleneyim di mi kocişi pijamayla karşılamayayım. Offf bu üşengeçlik ne zaman geçecek...
al benden de o kdrgeçmez o üşengeçlik geçmez. ben sabahları saçımı bile taramaya üşeniyorum artık.
bıraksalar işe bile pijamalarla geleceğim.
evet canım en çok kaşar ve cedar peyniri yararlıymış dr bolca ye dedihımm ben de yiyim bari. kaşar peynırınde çok sut varmış zaten.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
nedeeennnnnnnnnnn ohaoldumsmile
yarın yoksun yaniiii ohaoldumsmile senağlama
geçmez o üşengeçlik geçmez. ben sabahları saçımı bile taramaya üşeniyorum artık.
bıraksalar işe bile pijamalarla geleceğim.
kızlar bende de böyle karnımda hava dönuyor gıbı oluyor. gaz gıbı ama çıkmıyor gaz olsa salarım :kedi: ama yok. sankı karnımda su doluymuş gıbı. tam ne zaman hıssedıcez söyle aşagı yukarı oynasa ne guzel olur.
ayy canım Allah korusun bebişiniiiiamin arkadaşlar. ALLAHım düşmanıma bile vermesın bu hastalıgı. bana binlerce soru sordular. saglıklı beslenen bırıyım, sebze severım et severım nedenini araştırdılar. anketler yaptılar. aslında nedeni hala daha bılınmıyor ama annem bana hamıleyken gunde 20 tane tipi tip sakız çiğnermiş canı çok istiyormuş. doktorlar o sakızların içinde zararlı boyalar oldugunu ve bunun benı güçsüz düşürdüğünü söyledıler. çocukken troid bezlerım alındı kanser yuzunden en son 3 yıl önce de pankreas kanserı oldum. hayatım hastanelerde geçti. şimdi o kadar dıkkatlıyım kı kendımı geçtim, evladım çekmesın benım çektıklerımı.
bana sinir geldi balık günlerinizden valla kafamçokkarıştı:roflol::roflol:yok bee ne yandı
bugün kayınvalidelerde balık yeme günü
oraya gidecez
yarın malum çarşamba eşimin izin günü
ama
kayınvalidemin orada net var
ara ara girmeye çalışıcam
off özge gitmesem olmuyomu
burda çene çalmak varken...
gerçi en son bayramda gitmiştikaklinialirimsmile
canım o bebiş işte elinle karnını tıklat yavaş yavaş gezdir düz yat sırtüstü ölece..kızlar bende de böyle karnımda hava dönuyor gıbı oluyor. gaz gıbı ama çıkmıyor gaz olsa salarım :kedi: ama yok. sankı karnımda su doluymuş gıbı. tam ne zaman hıssedıcez söyle aşagı yukarı oynasa ne guzel olur.
ayy cok da olmus kızz..yarın malum çarşamba eşimin izin günü
ama
kayınvalidemin orada net var
ara ara girmeye çalışıcam
off özge gitmesem olmuyomu
burda çene çalmak varken...
gerçi en son bayramda gitmiştikaklinialirimsmile
elhamra bayram geçeli 1 sene oldu bacım. ee kadına da gidin artık.
biz her hafta kapılarındayız , bugünde aradı gelmeyin biz grip olduk dedi.
benim de canıma minnet :sm_cool:
ay bana daa.. laelaelaelaelaebana sinir geldi balık günlerinizden valla kafamçokkarıştı:roflol::roflol:
ayy cok da olmus kızz..
ama gir sen yine dee senağlama
allah cezanı vermesin :roflol:özge anlatsın sana gülkurusu nasıl salındığını :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?