- Konu Sahibi daemon
-
- #30.801
olsun kız aç kalmaktan iyidir..hem elma sağlıklı bebişin güzel olur :):)
opuyorumnanaktanben gidiyom görüşürüz kızlarrr
heh ikinci ikiz kardeşim geldiii... delikafadulden
ay biliorum bizde oraya gidioruz arada çok güzel bi yer kızlar tavsiye ederim
heh ikinci ikiz kardeşim geldiii... delikafadulden
ana yemek yemeğe beylikdüzüne mi geliyorsunuz bize de gelin buyruunn..dükkanımıza da gelin o zamaaaaaan..kaydirigubbakcemile3
yani şeyopuyorumnanaktan
ohaoldumsmile
bende acktm neyemekyapcam yaa aklma bısey gelmiyor.
alkisalkisalkisbende az ıspanak ve soslu makarna var (makarnam harika oldu ama yaaaaa soğan sarımsak domates salçası biber salcası ve bolca baharatla sos yaptım)aksama da tavuk haslıcam sonra onu didiklicem ve az yağda baharatla,salca ile pisiricem kızartıcam resmen hattaa kaydirigubbakcemile3 tüm bunların yanına da cacık yapcam kaydirigubbakcemile3 aksamki mönü buu
Darisı basımahahaha..evet cnm yetiştimkızlar benim bütün bulantılarım iştaha dönüştü ya,başedemiorum kendimle
nerde sizin dükkan çokta uzak sayılmam kız..nerde güzel yemek yapan yer varsa haberim var bu aralar
off biri benim iştahıma da dur desin.. neyse dr. a bu gittiğimde 6 hafta öncesine göre sadece 2 kilo almıştım :kedi:
öf menv guzel senin ben makarnaya tovbelym cok ckardgm ıçın kolay p ratk bsi lazm of offata center'da canım migros tarafında arkasında kalıyor tabi..iç tarafta yani.kebap hause dukkanın adı da..2 dukkan seklinde biri sadece fırın olarak calısıyor diğeri de 2 katlı kebapcı.ama cok büyük değil şık ve şirin temiz bir yer..lezzetli de..antepli ne de olsa ustalar kaydirigubbakcemile3 ne reklam yaptım ama kaydirigubbakcemile3
ata center'da canım migros tarafında arkasında kalıyor tabi..iç tarafta yani.kebap hause dukkanın adı da..2 dukkan seklinde biri sadece fırın olarak calısıyor diğeri de 2 katlı kebapcı.ama cok büyük değil şık ve şirin temiz bir yer..lezzetli de..antepli ne de olsa ustalar kaydirigubbakcemile3 ne reklam yaptım ama kaydirigubbakcemile3
ay ben de ben deee mafoldumbenbende 2 kilo almıştım bugün tartıldım bi kilo daha almışım..bu açlık normal açlık değilki,deli gibi oluyo insan ne yiceğimi şaşırdım artık D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?