2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende acktm neyemekyapcam yaa aklma bısey gelmiyor.

bende acktm neyemekyapcam yaa aklma bısey gelmiyor.

bende az ıspanak ve soslu makarna var (makarnam harika oldu ama yaaaaa soğan sarımsak domates salçası biber salcası ve bolca baharatla sos yaptım)aksama da tavuk haslıcam sonra onu didiklicem ve az yağda baharatla,salca ile pisiricem kızartıcam resmen hattaa kaydirigubbakcemile3 tüm bunların yanına da cacık yapcam kaydirigubbakcemile3 aksamki mönü buu

off biri benim iştahıma da dur desin.. neyse dr. a bu gittiğimde 6 hafta öncesine göre sadece 2 kilo almıştım :kedi:

alkisalkisalkis
peeeh ben de balık yicem

yemekten bahsetmeyin ya karnım aç zaten neyse ben gidiyorum gelmemle gitmem bir oldukaydirigubbakcemile3açıııııııııııııııııım aç karnımı doyurem öptüm herkesi ve bsbişleri herkese iyi çeneleropuyorumnanaktan

nerde sizin dükkan çokta uzak sayılmam kız..nerde güzel yemek yapan yer varsa haberim var bu aralar

ata center'da canım migros tarafında arkasında kalıyor tabi..iç tarafta yani.kebap hause dukkanın adı da..2 dukkan seklinde biri sadece fırın olarak calısıyor diğeri de 2 katlı kebapcı.ama cok büyük değil şık ve şirin temiz bir yer..lezzetli de..antepli ne de olsa ustalar kaydirigubbakcemile3 ne reklam yaptım ama kaydirigubbakcemile3

Yaa kizlar kapatalim bu yemek muhabbetini keyfim kacti zatii. :gitme:

ahh o ıstah yokmu :)) benım alt katımda benım yasında bır arkadasım var yenı evlenıp geldı ..
mısafırı gelıomus hamur işlerı turta falan yapmıs
bana sende yermısın fazla yapmısım dedı ,gelelı ıkı hafta oldu daha evıne gıtmemısım
hamur ısı lafını duyunca tamam olur yerım dedım :))) ayyy görgüsüz olmuyorum dımı :)))

off biri benim iştahıma da dur desin.. neyse dr. a bu gittiğimde 6 hafta öncesine göre sadece 2 kilo almıştım :kedi:

bende 2 kilo almıştım bugün tartıldım bi kilo daha almışım..bu açlık normal açlık değilki,deli gibi oluyo insan ne yiceğimi şaşırdım artık D:

öf menv guzel senin ben makarnaya tovbelym cok ckardgm ıçın kolay p ratk bsi lazm of off

evet walla iştah açıcı bi reklam oldu dur eşime sorim bakim biliomu acaba acıktımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…