2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ıyıym leylacım valla o sıte senın bu sıte beım gezmedıgım yer kalmadı :)))
oglumda ıyı bolca acıkıo baska bır sorunumuz yok Allah a sükür :))

sensıcım üzülme ya benım esım hatırlamaz bıle ben telefonuna hatırlatma
yapıom öle hatırlıo hedıyeye gelınce bır öpücükle gecıstırıyo valla :))
bı ınsan kendıne zorla hedıye aldırırmı zorla aldırıyom :umursamaz:

Tskler canim benim, aslinda o da aklimdan gecmedi degil bilerek mi oyle dedi acaba diye ama baya baya ciddi gibiydi.

Asyam21 haklisin anacim ama iste insan yine de boyle ozel bisi bekliyor ya. :umursamaz:

haa bu arada dogum günün kutlu olsun esınle ve bebısınle saglıklı mutlu huzurlu koskoca bır ömür gecırısın insallahopuyorumnanaktan

Tskler canim benim, aslinda o da aklimdan gecmedi degil bilerek mi oyle dedi acaba diye ama baya baya ciddi gibiydi.

Asyam21 haklisin anacim ama iste insan yine de boyle ozel bisi bekliyor ya. :umursamaz:

ay beklemezmi bekliyo tabi insan ama bende aynı asyam gibi zor hediye aldırıorum yada hiç almaz beyfendi

boşver belki önemli bi işi vardır,mutlaka seni mutlu edicek bişi yapar,üzme kendini

selam kızlar

buarada hazel cumartesi medicalpark a randevu aldım senle fikirlermi paylaşırım doğumu orda yapmayı düşünüyorum bakalım memmnun kalcammı

canim benim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere tatlim.
gelecek sene bebisinle beraber kutlayacaksiniz insallah ne guzel.
tebrikler canim a.s.

ama bence de esin supriz yapicak sana tatlim yaa.sinirlenme bekle hele bakalim ne olucak :)

selam kızlar

buarada hazel cumartesi medicalpark a randevu aldım senle fikirlermi paylaşırım doğumu orda yapmayı düşünüyorum bakalım memmnun kalcammı

cnm bende hizmet hast.gitcem bu hafta..bakim bende nasıl bi doktor,eşimin tanıdıkları doğum yapmış hep çok memnunlar,sende git bakalım orası nasılmış,bana bildir olmazsa orayıda denerim

Bakalim canim, suratimi da ceker yoksa. :umursamaz:

Asyam21 tskler canim benim. olumunekankayizsmile

kız doğum gününde asma yüzünü..ona inat süslen püslen,gelsin görsün seni öyle,ama konuşma yüz verme hiç yalnız değilsinki hem bebişin var senin yanında

asyam canim aclik da normal aclik gibi degil hani. illa da agzina bisey koyman lazim,ben genelde sabahlari hic kahvalti edemeyen biriydim ama simdi ac kalinca kusasim geliyo,midem bulaniyor cok kotu hissediyorum kendimi,midem kaziniyor sanki.

ben kaçtım kızlar
SEVıYORUM SENı

asyam canim aclik da normal aclik gibi degil hani. illa da agzina bisey koyman lazim,ben genelde sabahlari hic kahvalti edemeyen biriydim ama simdi ac kalinca kusasim geliyo,midem bulaniyor cok kotu hissediyorum kendimi,midem kaziniyor sanki.

kesinlikle haklısın..başıma ağrılar giriyo yemek yemiyince...dün misafirlikteydim ay yemeği bekleyemedim,girdim mutfakta yemek yedim,hayatta böyle bişi yapmam normalde

ama bence de esin supriz yapicak sana tatlim yaa.sinirlenme bekle hele bakalim ne olucak :)

Tskler canim benim umarim oyle yapar yoksa cok bozulurum.

Bugun de burda oyle nar nar muhabbeti oldu bende sinirden kendimi nar'a verdim
nar da okadar buyuk ki yiyene kadar sinirim az yatisti. kaydirigubbakcemile3

hizmetde sait bey i öneririm ama yolu ters orasının kendi araban varsa iyi ama otobüsle bakırköy yol agzında inip yürüyorsun senin orda oturan kuzen yeni doğum yaptı orda bende gittim yanında

Canim benim bende oyleyim fazla ac durursam benim de midem bulaniyor.

hizmetde sait bey i öneririm ama yolu ters orasının kendi araban varsa iyi ama otobüsle bakırköy yol agzında inip yürüyorsun senin orda oturan kuzen yeni doğum yaptı orda bende gittim yanında

yok meltem hanıma gitcem ben..arabayla gitcez cnm tabiki..dur bi gidelim eşimin gönlü olsun,oraya gitmemi istiyo şimdi,sende medikal parktan haber verirsin artık bi karar veririm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…