doğum gününmü bugün ??? senağlama senağlama senağlama
Evet ya o yuzden moralim bozuldu zaten. :gitme:
Tskler canim benim, aslinda o da aklimdan gecmedi degil bilerek mi oyle dedi acaba diye ama baya baya ciddi gibiydi.
Asyam21 haklisin anacim ama iste insan yine de boyle ozel bisi bekliyor ya. :umursamaz:
boşver belki önemli bi işi vardır,mutlaka seni mutlu edicek bişi yapar,üzme kendini
bende ıyıym leylacım valla o sıte senın bu sıte beım gezmedıgım yer kalmadı :)))
oglumda ıyı bolca acıkıo baska bır sorunumuz yok Allah a sükür :))
sensıcım üzülme ya benım esım hatırlamaz bıle ben telefonuna hatırlatma
yapıom öle hatırlıo hedıyeye gelınce bır öpücükle gecıstırıyo valla :))
bı ınsan kendıne zorla hedıye aldırırmı zorla aldırıyom :umursamaz:
Tskler canim benim, aslinda o da aklimdan gecmedi degil bilerek mi oyle dedi acaba diye ama baya baya ciddi gibiydi.
Asyam21 haklisin anacim ama iste insan yine de boyle ozel bisi bekliyor ya. :umursamaz:
selam kızlar
buarada hazel cumartesi medicalpark a randevu aldım senle fikirlermi paylaşırım doğumu orda yapmayı düşünüyorum bakalım memmnun kalcammı
Bakalim canim, suratimi da ceker yoksa. :umursamaz:
Asyam21 tskler canim benim. olumunekankayizsmile
asyam canim aclik da normal aclik gibi degil hani. illa da agzina bisey koyman lazim,ben genelde sabahlari hic kahvalti edemeyen biriydim ama simdi ac kalinca kusasim geliyo,midem bulaniyor cok kotu hissediyorum kendimi,midem kaziniyor sanki.
ben kaçtım kızlar
SEVİYORUM SENİ
ama bence de esin supriz yapicak sana tatlim yaa.sinirlenme bekle hele bakalim ne olucak :)
asyam canim aclik da normal aclik gibi degil hani. illa da agzina bisey koyman lazim,ben genelde sabahlari hic kahvalti edemeyen biriydim ama simdi ac kalinca kusasim geliyo,midem bulaniyor cok kotu hissediyorum kendimi,midem kaziniyor sanki.
hizmetde sait bey i öneririm ama yolu ters orasının kendi araban varsa iyi ama otobüsle bakırköy yol agzında inip yürüyorsun senin orda oturan kuzen yeni doğum yaptı orda bende gittim yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?