- Konu Sahibi daemon
-
- #30.861
gorusuruz canim,gule guleben kaçtım kızlar
SEVİYORUM SENİ
ben de oyleyim misafirlige gittigim gibi kendimi mutfag atiyorum :)) 1 dilim ekmek bile olsa agzima koymam lazim.isin garibi lokma bogazimdan mideme iner inmez duzeliyorum :))kesinlikle haklısın..başıma ağrılar giriyo yemek yemiyince...dün misafirlikteydim ay yemeği bekleyemedim,girdim mutfakta yemek yedim,hayatta böyle bişi yapmam normalde
insallah ole yapar canim,haber edersin sonra.ben debugun nar yedim muhabbetden haberim yok canim cekmistiTskler canim benim umarim oyle yapar yoksa cok bozulurum.
Bugun de burda oyle nar nar muhabbeti oldu bende sinirden kendimi nar'a verdim
nar da okadar buyuk ki yiyene kadar sinirim az yatisti. kaydirigubbakcemile3
Canim benim bende oyleyim fazla ac durursam benim de midem bulaniyor.
Evet canim 1 ay oyle kotu donem cektikten sonra artik cok tirsiyorum midem bulanicak tekrar diyesen de bizdensin gel burayaaaolumunekankayizsmile
arkadaslar ben badem yagı aldım
catlaklar ıcınde ya bunu sımdı
bı tek karın bölgesıne sürcaz bıde
sürdükten sonra normal ıc camasırınımı
gıycez yanı yaglı ya o yüzdeen soruyorum benı aydınlatın lütfen catlamak ıstemıyorum eyvahedigeldismile
arkadaslar ben badem yagı aldım
gıycez yanı yaglı ya o yüzdeen soruyorum benı aydınlatın lütfen catlamak ıstemıyorum eyvahedigeldismile
Canim benim emin misin onu surmek istedigine,
cunku benim bildigim badem yagi tuy besler sonra karin bolgende tuylenme?
ben bebe yağında aynı şeyi yaşadım bebeğimi öğrendiğim günden beri bebe yağı sürüyordum aradan bir ay geçti baktım karnımdaki kıllar daha bir koyulaştı uzadı şimdi bıraktım normal bir vücüt losyonu kullanıyorum şimdilik işe yarıyor gibi en azından yumuşacık oluyorum önemli olan cildi nemlendirmek :icecream:bayanssulusmile
Sevgilim,
Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu.
Sütüm yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne tuttum.
Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğumuz,
emdiği sütün etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü.
Haberin olsun.Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım.
Öptüm, Biricik eşin'
Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar:
Sevgili anneciğim,
Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için bir sütanne tutmak zorunda kaldığını,
o sütannenin zenci olduğunu ve bu yüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor.
Bundan eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki;
Selam ve sevgilerimle'
Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar:
Sevgili oğlum,
Aslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı.
Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı,
sütanne tutamayıp onun yerine seni inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık.
Bu durumda takdir edersin ki, senin safkan bir öküz> olmanın sorumlusu ben değilim.
Seni seven annen....
hos bır yazı kadın kocasını aldatmıs mı oluyor yanı ??
aynen canim yaaa ben de senin gibi dusunuyorum ayni seyleri yasadik yaa o yuzden.gecmis gunlerime donmek istemiyorummmmm :))Evet canim 1 ay oyle kotu donem cektikten sonra artik cok tirsiyorum midem bulanicak tekrar diye
o yuzden cantamda atistiracak birsey olmadan evden disari cikmiyorum ne olur ne olmaz diye. kaydirigubbakcemile3
ark.lar da solemisler ama bi de ben soleyeyim dedim tuylenme olayini.kakao yagi da kullanabilirsin.ben hic denemedim ama tuylenme yapmiyormus,sadece kokusu kotuymus.arkadaslar ben badem yagı aldım
nasilsin canim?oglusumuz nasil?canım badem yağı tüylenme yapıyormuş...bebek yağı al daha iyi bence..
Sevgilim,
Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu.
Sütüm yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne tuttum.
Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğumuz,
emdiği sütün etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü.
Haberin olsun.Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım.
Öptüm, Biricik eşin'
Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar:
Sevgili anneciğim,
Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için bir sütanne tutmak zorunda kaldığını,
o sütannenin zenci olduğunu ve bu yüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor.
Bundan eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki;
Selam ve sevgilerimle'
Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar:
Sevgili oğlum,
Aslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı.
Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı,
sütanne tutamayıp onun yerine seni inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık.
Bu durumda takdir edersin ki, senin safkan bir öküz> olmanın sorumlusu ben değilim.
Seni seven annen....
öylemı söylüyosunuz arkadaslar ben badem yagını ablam hastanede
cıldıye doktoruna sormus o önerdıgı ıcın aldım ıcgılde kaldım bak sımdı
Evet canim saftirik kocasi da bunu cakmiyor. kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
aynen canim yaaa ben de senin gibi dusunuyorum ayni seyleri yasadik yaa o yuzden.gecmis gunlerime donmek istemiyorummmmm :))
ark.lar da solemisler ama bi de ben soleyeyim dedim tuylenme olayini.kakao yagi da kullanabilirsin.ben hic denemedim ama tuylenme yapmiyormus,sadece kokusu kotuymus.
nasilsin canim?oglusumuz nasil?
bebek yagiyla karni ormana donen biri olarak bebek yagi kullanma derim sen de mehtap.
Allah seni guldursun kaydirigubbakcemile3
Sensii canımmm napıyosunnn ne zmandır denk gelmiyorduk seninle nerelerdesin
özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?