2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar iki gündür bende bir böbrek sancısı oluyor boyle gunde bırkere bıcak gıbı saplanıyor sızde de oluyor mu

benım kasıklarımda belımde oluyo ara ara canım böbreklerımde agrı yok.
bırde gaz sancı yapıyor oda cok süt ıctıgımden sanırım

hımm yarın bır doktordan randevu alayım böbrek için benim ciddi ciddi saplanıyor herseyde bende cıkıyo ya ağlıycam.dötüm bile ağrıyo

canım ya üzülme okadar bu tarz agrılar olabılır belkı üşütmüs olabılırsın
bence en ıyısı bır doktora görün böbrek tasın falan yoktu dımı

ya face kadınlar kulubune katıldım ama kımseyı bulamadımbilmiyorumkismile

yoktu canım ya birşeyim .Bir hamilekaldım döküldüm

gecmis olsun böbrek sancısı bendede cok oluyo üşütüyorum. bi ara acile kaldırıldım böbrek sancısından kum var denmisti. bi doktora görünmende yarar var.:çok üzgünüm:

selam kızlar
buarada hazel cumartesi medicalpark a randevu aldım senle fikirlermi paylaşırım doğumu orda yapmayı düşünüyorum bakalım memmnun kalcammı

cnm bende hizmet hast.gitcem bu hafta..bakim bende nasıl bi doktor,eşimin tanıdıkları doğum yapmış hep çok memnunlar,sende git bakalım orası nasılmış,bana bildir olmazsa orayıda denerim

Kızlar bu hastanelerdeki deneyimlerinizi muayenelerden sonra paylaşır mısınız? Ben de bu hastaneler hakkında bilgi topluyorum.

iyi akşamlar kızlar yaa bebeğimin cicilern ieklicektim nasıl ekleniyorr bilemedim

Kızlar selam
Kızımın cicilerini koyucam ama nasıl becericem yaff ((

Resim eklemek için:
1- ImageShack® - Online Media Hosting sitesine üye olun.
2- Resminizi ImageShack® - Online Media Hosting sitesine upload edin. Upload işlemi sırasında "yeniden boyutlandır resim" linkine tıklayın ve "Resim yeniden boyutlandır" kutusundan "(320*240) web siteleri ve e-mail için" seçin.
3- Resminiz başarılı olarak yüklendikten sonra size bir link verilecek.
4- Topicte mesaj yazarken çıkan bölümün üst tarafında "grafik ekle" seçeneği var, oraya size verilen linki yazın, resminizin eklendiğini göreceksiniz.

Bebeğinizin cicilerini http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...haziran-ssessislerinin-cicilerii-ssuyrun.html topicinde paylaşabilirsiniz. Genelde aldıklarımızı orda paylaşıyoruz.

Umarım yazdıklarım işinize yarar kızlar :dance:

zaten mevcut hastalıklarda hamileyken çıkarmış canım moralini bozma
inşallah en yakın zamnda şifa bulursun güçlü olki bebeğinde güçlü olsun

sağol canım yarın bir görüneyim doktora umarım randevu almadan alırlar yarın böbrekte büyüme oluyormuş hamileyken .sanırıbirşeym öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…