2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gül gül, 2.buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah Bakırköy taraflarında olur. Ama bu defa benim için fark etmiyor, koca göbeğimle Fizan'a bile gelirim.
hehe
ben de bakırköyde olması taraftarıyım aslında..
çünkü kadıköyden gelmesi de kolay olur..deniz otobüsüyle hemen. ben de bakırköyde oturuyorum, öyle gittim pazar günü.
bakalım, çoğunluga göre hareket edilir artık delikafadulden

Bakırköy taraflarında güzel bir yer bulursak, kızlar da gelmeye ikna olur diye düşünüyorum. Var mı aklında bir yerler?

günaydın kızlarrrrr 4 ay bitmek üzere sabahtan beri afedersiniz altım çıkcak gibi hafif rahim kasılıyo normalmi bide sanki altım akıyomuş bişey gibi oluyo wc ye gidiyom yok bişeyyy cevap verin lütfennn düşük falan deildir demi yaaa panikledim

Bakırköy taraflarında güzel bir yer bulursak, kızlar da gelmeye ikna olur diye düşünüyorum. Var mı aklında bir yerler?
yaw bakırköyde çok yer var ama az kalabalık bir yer bulmak lazım..
biraz araştırırım ben CADIARZU düşüneyim CADIARZU

canım ben de bazen öyle alta doğru birşeyler hissediyorum.. ama altım akıyormuş gibi demişsin nasıl birşey o anlamadım CADIARZU
çok tedirginsen doktora git derim, biz ne desek boş, yanlış yönlendirmeyelim seni.

rahim kasılmaları fln normalmiş ama

rahimden su geliyomuş gibi oluyo ıslaklık hissediyom wc ye gidiyom yok bişeyyydr a gidemem eşim görevde maleseff küçük yerdeyiz dr 100 km uzakta kızım var off zor işler vallahi tesell:gitme:i arıyom benim gibi olan varmı diye

canım o ıslaklık akıntı olabilir benden de bazen su gibi akıntı geliyor CADIARZU
doktoruna tel. açma şansın yok mu

günaydın cosmoo

melmea mekanı buldum, attım 2. buluşma topiğine

günaydın herkese . nursena sana da geçmiş olsun. bencede bir an önce doktorunu ara.

günaydın kızlarrrrrrr bugün çok yoğunum ara ara uğrarım. dün akşam işten 23:30 da çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…