aYHHH HIZINIZA YETİŞEMİYOM GENE eyvahedigeldismile
Kizlar acikcasi bende kilo aldikca nasil seviniyorum, kilo almadigimi gorunce de uzuluyorum.
Siz butun kilolarinizi bana verin olmaz mi. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya ben daha öncede qörmüştüm ama
bu kadar net ve yakından qörmemiştim oğluşumu..
yanağına yanağımı sürüyodum öpüyodum koklıyodum
tıpkı benim bebekliğime benziodu ama daha qüzeldi sankiii
ay ben aşık oldum rüyamdaki oğluma yaaaaaaaaa :asigim::asigim:
:roflol:Bende çok dikkat ederdim iradeliydim 1 kilo alcam diye ödüm patlardı. 3.ay tartılayım dedim baktım 75 gösteriyor yüreğime iniyordu gözlerim faltaşı gibi açıldı meğersem kocam arkadan tartıya bastırıyomuş valla düşüp bayılacaktım orda.
hahahahDun tartiya ciktim bir kilo daha almisim toplam 4 kilo oldu
nasil seviniyorum ama, esim de biliyor ya sevindigimi
vay ayi vay diye dalga geciyor. kaydirigubbakcemile3
hahahah
ay ben hiç sevinmediğim için
benimki öle bişi dese herhalde atlarım üstüne :roflol:
Dun tartiya ciktim bir kilo daha almisim toplam 4 kilo oldu
nasil seviniyorum ama, esim de biliyor ya sevindigimi
vay ayi vay diye dalga geciyor. kaydirigubbakcemile3
hahahah
ay ben hiç sevinmediğim için
benimki öle bişi dese herhalde atlarım üstüne :roflol:
bu kocaların kibarlığı da beni öldürüyor :roflol:
ben de kilo aldım diye üzüldükçe o da ne var ki kilonda gayet iyisin diyo.
nerem iyi ya yakında domates güzeli seçileceğim benneyaptımki
benimkide 171 ama sanırım bende 6 aydan sonra dobik olmaya başlarım..yaniiibende 1.69 ama kilo var napim hep böleydim benn.yannız işte kilo almadım tırsıyom ondan nie acaba normal yiyorum hani böle canım bişey istemiyo zorla yiyorum zaten :S sanırım kilolu halime dönücem alırsamda bundan sonra 5 ay gibi bi süre kaldı S:
Al benden de okadar :lepi:
Bide benm eşim 58 kilo delikafadulden öle uyumlu olucazki diyo haziran ayında alsanaalsanasmile
çok qüzel bişey dimi yaa hihoyyytbende çok görüyorum bebeğimi o gün sabahdan akşama kadar onun hayaliyle geçip gidiyor.
Yaa ne kadar gzüel.. ben hiç görmedim rüyamda :gitme:
nee eşin 58 kilo mu :1shok:
benim ki 90 kilo :roflol::roflol: ona yetişmeme imkan yok
benimki de 89 kilo..nee eşin 58 kilo mu :1shok:
ay bu kocalar çok iyi yaa.. aynı benimkinin tarzı..
herkes diyo bana zaten sen 2 tane cocuk büyüteceksin diye :roflol:
32 yaşında adam ama çocuk delikafadulden
aayyyy Allahımmm kahkaha attım resmenn :roflol: :roflol:ay inanmıyoruum benimkisi de aynıı bodruma gittik gecen baharda arkadaslarla orda benim halimi görenler simdi hamile olduğumu duyunca acımaya basladılar bana eyvah diyorlar 2 cocuk bakacaksın artık isin zor..cünkü orda dincer şapka tak dincer krem sür dincer kosma kayarsın dincer havuza atlama diye diye pesinden koştum resmen.ama yine de havuza çakılıp burnunu yarmasına engel olamadım.ay var ya bunu okursa beni öldürüüüüürr cunku cok kızıyor bunu anlatmama akannehirkaydirigubbakcemile3
Benimki de 83 falandi hamileligimden beri oda 89'a cikmis.
Birde diyor ki sen mi hamilesin ben mi anlamadim. :roflol:
nee eşin 58 kilo mu :1shok:
ay inanmıyoruum benimkisi de aynıı bodruma gittik gecen baharda arkadaslarla orda benim halimi görenler simdi hamile olduğumu duyunca acımaya basladılar bana eyvah diyorlar 2 cocuk bakacaksın artık isin zor..cünkü orda dincer şapka tak dincer krem sür dincer kosma kayarsın dincer havuza atlama diye diye pesinden koştum resmen.ama yine de havuza çakılıp burnunu yarmasına engel olamadım.ay var ya bunu okursa beni öldürüüüüürr cunku cok kızıyor bunu anlatmama akannehirkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?