heleşükür biri beni qördüü hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
tombalak gibi mi :roflol:
kız 4 kiloyla olunmaz tombalak falan..
kızlaarrr daha çok kilo alacaksınız alıştırın kendinizi kilolarınızla yaşamayaa :jeyyar:
bakın ben ilk 10 haftada 4,5 kilo aldım, daha kimsecikler almamıştı o zaman :roflol:
şimdide en son cumartesi toplam 6,5 olmustu..
hamileiz biz en az 10 kilo alacaz. ben bu gidişle gerçi 15-17 fln kapatırım herhalde ama :roflol:
benimde öleeee aklinialirimsmile
boshayallersmile hihoyyyt
Kızlar bu qece rüyamda oğluşumu qördümm.
bu kadar tatlı bir bebek daha önce qörmemiştim..
mis qibi kokuyoduu opuyorumnanaktan
çok etkilendim rüyadan yaa
Allahım Yarabbim çok qüzel bir bebektii oğlummmmmm :asigim::asigim:
hahahahaah süper..
Supriz yapmis dana aksam 8 gibi geldi hediye falan almis pasta almis,
sonra benim keyfim pat diye duzeltemedim ee sevinmedin mi diyoo.
Hemen pat diye ceviremiyorum beni iyicene sinir etmistim dedim oda guluyor pis pis.
Ikitane kazak almis denedim biri karin bolgesi dar kesim oda iyicene oturunca gobek cikti
sonra oda bakti boyle, sana hamile kiyafeti almaya baslamamiz lazim diyor. :roflol:
Gunaydin kizlar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile2
günaydınnnn :)))))
anacım boyu uzun belli olmuyor öle kilo alsada kilolu gözükmez yaniiyaa sen incecik görünüyosun fotolarda bence almamıssıngerci ben hiç almadım daha doktor bi sorun yok dio ama cocuk iyi durumdaymıs.
ay bu kocalar çok iyi yaa.. aynı benimkinin tarzı..Bende çok dikkat ederdim iradeliydim 1 kilo alcam diye ödüm patlardı. 3.ay tartılayım dedim baktım 75 gösteriyor yüreğime iniyordu gözlerim faltaşı gibi açıldı meğersem kocam arkadan tartıya bastırıyomuş valla düşüp bayılacaktım orda.
ay ne güzzell ben daha hic görmedim rüyamda bebişim.annem görmüş bir hışım aradı benii diyorkii bebek aynı esine benziyordu ben sever de kendisiniii kaydirigubbakcemile3
a.s.ben sana faceden davet yollamştım canım tanımamış
olabilirsin
Adım : sevinç :hulya:
oo süpermişş ben akşamları belli bir saatten sonra sıvı tüketmiyorum yoksaaa sabaha kadarr ayvayı yiyorummm
ay ne güzzell ben daha hic görmedim rüyamda bebişim.annem görmüş bir hışım aradı benii diyorkii bebek aynı esine benziyordu ben sever de kendisiniii kaydirigubbakcemile3
ay canım sağol..günaydın kızlarr
anacım boyu uzun belli olmuyor öle kilo alsada kilolu gözükmez yanii
qörürsn inşallah canım opuyorumnanaktanayy ne güzelll. bende uyku problemi olduundan rüya bile göremiorumm kaydirigubbakcemile3
Kizlar acikcasi bende kilo aldikca nasil seviniyorum, kilo almadigimi gorunce de uzuluyorum.
Siz butun kilolarinizi bana verin olmaz mi. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr
anacım boyu uzun belli olmuyor öle kilo alsada kilolu gözükmez yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?