2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kendini yalnız hissetme, ben de 6 kg aldım. ama herkes hamile olduğun belli olmuyor diyorlar, boyumdan galiba...ben 20 kg civarı ile kapatırım gibi geliyor

Kızlar bu qece rüyamda oğluşumu qördümm.
bu kadar tatlı bir bebek daha önce qörmemiştim..
mis qibi kokuyoduu opuyorumnanaktan
çok etkilendim rüyadan yaa
Allahım Yarabbim çok qüzel bir bebektii oğlummmmmm :asigim::asigim:

ay ne güzzell ben daha hic görmedim rüyamda bebişim.annem görmüş bir hışım aradı benii diyorkii bebek aynı esine benziyordu ben sever de kendisiniii kaydirigubbakcemile3

hahahahaah süper..
eoohh basla bakalım sen de kıyafetlere hihoyyyt

ayy ne güzelll. bende uyku problemi olduundan rüya bile göremiorumm kaydirigubbakcemile3

ay bu kocalar çok iyi yaa.. aynı benimkinin tarzı..
herkes diyo bana zaten sen 2 tane cocuk büyüteceksin diye :roflol:
32 yaşında adam ama çocuk delikafadulden

Kizlar acikcasi bende kilo aldikca nasil seviniyorum, kilo almadigimi gorunce de uzuluyorum.
Siz butun kilolarinizi bana verin olmaz mi. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ne güzzell ben daha hic görmedim rüyamda bebişim.annem görmüş bir hışım aradı benii diyorkii bebek aynı esine benziyordu ben sever de kendisiniii kaydirigubbakcemile3

ya ben daha öncede qörmüştüm ama
bu kadar net ve yakından qörmemiştim oğluşumu..
yanağına yanağımı sürüyodum öpüyodum koklıyodum
tıpkı benim bebekliğime benziodu ama daha qüzeldi sankiii
ay ben aşık oldum rüyamdaki oğluma yaaaaaaaaa :asigim::asigim:

oo süpermişş ben akşamları belli bir saatten sonra sıvı tüketmiyorum yoksaaa sabaha kadarr ayvayı yiyorummm

ben de aksam 6 ya kadar burda en az 2 lt içmiş oluyorum zaten sonrasını da evde içiyorum ben çok su içen biriyim normalde de yani.susuyorum yoksa özellikle su içeyim diye kasmadım hiç

ben resmen emzirdim sütümü bile gördümmmm

ayy ne güzelll. bende uyku problemi olduundan rüya bile göremiorumm kaydirigubbakcemile3
qörürsn inşallah canım opuyorumnanaktan
Kizlar acikcasi bende kilo aldikca nasil seviniyorum, kilo almadigimi gorunce de uzuluyorum.
Siz butun kilolarinizi bana verin olmaz mi. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

al canım benim kilolarımın hepsi senin olsunn boshayallersmile

günaydın kızlarr

anacım boyu uzun belli olmuyor öle kilo alsada kilolu gözükmez yanii

yaniii bende 1.69 ama kilo var napim hep böleydim benn.yannız işte kilo almadım tırsıyom ondan nie acaba normal yiyorum hani böle canım bişey istemiyo zorla yiyorum zaten :S sanırım kilolu halime dönücem alırsamda bundan sonra 5 ay gibi bi süre kaldı S:

bende çok görüyorum bebeğimi o gün sabahdan akşama kadar onun hayaliyle geçip gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…