- Konu Sahibi daemon
-
- #31.101
kız günlük ne kadar su içiyorsunuzzz ben mesela en az 1,5 litre su başımda duruyor işyerinde gün boyu içiyorum 200ml süt 330 ml ayran 1 şişe soda gün içinde içtiklerim bazen eşim karışık meyva suyu sıkıyor bide o ekleniyorr meyva suyu dışında bunlar her gün içiyorum maşallah hiç kabızlık sorunu yaşamıyorumm
yevrum sen bir cildiyeciye gitsenebenimki çok feci. karnımı üfleyince deriler uçuşuyor konfeti gibi :roflol:
o kadar da yağlanıyorum sonuç aynı.
Canim belki sana cok gibi geliyordur ama degildir, sen gunde 2 litrelik bir siseye
su doldur onu butun gun boyunca bitir belli bi muddet sonra duzelir insAllah.
ya beeen 1.55 boy 60la başladım 20 kilo alsam (inşallah almam oı kadar 80) anneeeeeeeeeeeee
kilodan korkuyorum ama yemeden de edemiyorum herşey gel beni ye diyo
yok kıs almazsın o kadar da :roflol:ya beeen 1.55 boy 60la başladım 20 kilo alsam (inşallah almam oı kadar 80) anneeeeeeeeeeeee
kilodan korkuyorum ama yemeden de edemiyorum herşey gel beni ye diyo
yevrum sen bir cildiyeciye gitsene
kalçalar bacaklar alıyo benim eyvahedigeldismile
Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv:
kız günlük ne kadar su içiyorsunuzzz ben mesela en az 1,5 litre su başımda duruyor işyerinde gün boyu içiyorum 200ml süt 330 ml ayran 1 şişe soda gün içinde içtiklerim bazen eşim karışık meyva suyu sıkıyor bide o ekleniyorr meyva suyu dışında bunlar her gün içiyorum maşallah hiç kabızlık sorunu yaşamıyorumm
ben günde 1 lt su içiyorum gün içinde mandalina portakal yiyprum bir de haftada 1 havuç suyu içiyorum (çok şekerli oluyor ama içmezsemde koçiş kızıyor)kız günlük ne kadar su içiyorsunuzzz ben mesela en az 1,5 litre su başımda duruyor işyerinde gün boyu içiyorum 200ml süt 330 ml ayran 1 şişe soda gün içinde içtiklerim bazen eşim karışık meyva suyu sıkıyor bide o ekleniyorr meyva suyu dışında bunlar her gün içiyorum maşallah hiç kabızlık sorunu yaşamıyorumm
oo süpermişş ben akşamları belli bir saatten sonra sıvı tüketmiyorum yoksaaa sabaha kadarr ayvayı yiyorummm2,5-3 lt su iciyorum ben günde kaydirigubbakcemile3 su dısında da sadece süt ve portakal suyu iciyorum 1er bardak her gün.bunlar dısında bazen ıhlamur,kusburnu veya ayran ekleniyor listeye.
al anam alayy deli olcam o fotolara nasıl baktınız çatlıyorum merakdan bende görmek istiyorum yaaa
sensi naaptın dün ya merak ettim aksam okudun kocam geç gelecek doğum günümü kutlayamıcaz fln demişsin üzülmüşsün
günaydınnn
[/QUOTE]Ay benm popom dümdüz bacaklarım çırpıı ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Öffff
QUOTE=ozgecay;10992044]kalçalar bacaklar alıyo benim eyvahedigeldismile
Tek naz değil lenn cemre naz :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?