2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2,5-3 lt su iciyorum ben günde kaydirigubbakcemile3 su dısında da sadece süt ve portakal suyu iciyorum 1er bardak her gün.bunlar dısında bazen ıhlamur,kusburnu veya ayran ekleniyor listeye.

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv:

Canim belki sana cok gibi geliyordur ama degildir, sen gunde 2 litrelik bir siseye
su doldur onu butun gun boyunca bitir belli bi muddet sonra duzelir insAllah.

bende 500 ml lik şişelere su koyup ölçüyorum içtiğim miktarı.
eskiden çok su içmezdim onun sonucu mudur nedir anlamadım ki . şimdi bile zorla içiyorum susadığımdan değil.

ya beeen 1.55 boy 60la başladım 20 kilo alsam (inşallah almam oı kadar 80) anneeeeeeeeeeeee
kilodan korkuyorum ama yemeden de edemiyorum herşey gel beni ye diyo

:roflol::roflol::roflol:

hahah kilo demeyin bnaaaaaaaaaaaaaaa yeni vermiştim hamile kaldımm ben napcaamı düşnüyorummmmm

ya beeen 1.55 boy 60la başladım 20 kilo alsam (inşallah almam oı kadar 80) anneeeeeeeeeeeee
kilodan korkuyorum ama yemeden de edemiyorum herşey gel beni ye diyo
yok kıs almazsın o kadar da :roflol:
bi müddet sonra bünyen yemeye de alışır bence..

ben hamilelikten önce cok az yiyen bi insandım. tutardım da kendimi..
ama hamile kaldım, resmen gözüm döndü..
e vucut da alışık değil o kdr yemeye, ilk haftalardan aldı kiloyu..
şimdi normale döndü bakalım
hayırlısı artık

Ay benm popom dümdüz bacaklarım çırpıı ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Öffff
QUOTE=ozgecay;10992044]kalçalar bacaklar alıyo benim eyvahedigeldismile[/QUOTE]

ne kaynatıonuz kızlar yaf hararetli hararetli boshayallersmile

süper canım böyle devam et bence... bende hamile olmadan önce falan da böyleydi günlük 2 litre falan su içiyorum harici olarakda günlük 1 bardak süt soda yı da ara sıra ama o da çok faydalı aslında... bu arada benim doktor ben nescafeyi çok seviyorum ama artık içemiyorum dedim günlük 2 kupaya kadar içebilirsin dedi çok şaşırdım :CüvCüv:

ben günde 1 lt su içiyorum gün içinde mandalina portakal yiyprum bir de haftada 1 havuç suyu içiyorum (çok şekerli oluyor ama içmezsemde koçiş kızıyor)

2,5-3 lt su iciyorum ben günde kaydirigubbakcemile3 su dısında da sadece süt ve portakal suyu iciyorum 1er bardak her gün.bunlar dısında bazen ıhlamur,kusburnu veya ayran ekleniyor listeye.
oo süpermişş ben akşamları belli bir saatten sonra sıvı tüketmiyorum yoksaaa sabaha kadarr ayvayı yiyorummm

sensi naaptın dün ya merak ettim aksam okudun kocam geç gelecek doğum günümü kutlayamıcaz fln demişsin üzülmüşsün

Supriz yapmis dana aksam 8 gibi geldi hediye falan almis pasta almis,
sonra benim keyfim pat diye duzeltemedim ee sevinmedin mi diyoo.
Hemen pat diye ceviremiyorum beni iyicene sinir etmistim dedim oda guluyor pis pis.
Ikitane kazak almis denedim biri karin bolgesi dar kesim oda iyicene oturunca gobek cikti
sonra oda bakti boyle, sana hamile kiyafeti almaya baslamamiz lazim diyor. :roflol:

Tek naz değil lenn cemre naz :uhm:

hehehehe pardon cemre naz teyze olur o zaman :roflol:
ayy benim bu huyum eşimi de öldürüyor. o da isim buluyor arada diyorum çocuk ismi bu ilerde yakışmaz. o da bana kızıyor senin bu düşüncende başka kimsede yoktur diye delikafadulden

Bende çok dikkat ederdim iradeliydim 1 kilo alcam diye ödüm patlardı. 3.ay tartılayım dedim baktım 75 gösteriyor yüreğime iniyordu gözlerim faltaşı gibi açıldı meğersem kocam arkadan tartıya bastırıyomuş valla düşüp bayılacaktım orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…