bıkmadın mı tosttan tatlı cadı.
yoksa tostu çok yiyen bebiş miydi:uhm:
narı ilk duydum yaff..ben her aksam yiyorum kıpkırmızı olceeekk o zmn bi deee sacımı da kestirdim herkes aa neden kestirdin diooooooooooo
nar ı sey diye biliyorum böle yyip elinde lekesi varsa biyerini kasırsan izi kalırmış keza ciğerdede öleymiş kaydirigubbakcemile3
:1shok: :1shok: :1shok:annem denemek için kardeşime yaptı ciğer yemişti eliyle azcık sırt tarafına sürdü bide sanırım yanlışlıkla yüzüne sürmüş şimdi kardeşimin yüzünde de sırtında da ciğer lekesi var.
nar ı sey diye biliyorum böle yyip elinde lekesi varsa biyerini kasırsan izi kalırmış keza ciğerdede öleymiş kaydirigubbakcemile3
domates, salatlık peynir, gerçi onlarda sıkıyor belli zaman sonra. Bende bugün değişiklik yaptım kendime pohça aldım.ben nerdeyse her sabah tost yiorum kaydirigubbakcemile3ama
ama bebisi bilmiom yio mu die cokacimcoook
ya napim yumurtayı sevmiorum ki sabah sabah kırıp da yiyim ne yicemm :sinifsinif:cokacimcoook
ben nerdeyse her sabah tost yiorum kaydirigubbakcemile3ama
ya napim yumurtayı sevmiorum ki sabah sabah kırıp da yiyim ne yicemm :sinifsinif:cokacimcoook
ben nerdeyse her sabah tost yiorum kaydirigubbakcemile3ama
domates, salatlık peynir, gerçi onlarda sıkıyor belli zaman sonra. Bende bugün değişiklik yaptım kendime pohça aldım.
ben de çok severim ama sabah evin içinde kendimi zor hazırlıyom sabahın köründe.. bide yumurta haşlamaya vaktim olmuyor. bir tek pazar günleri yiyorum
yumurtayı ben yağda yiyemiyorum her sabah haşlayıp sarısını yiyorum sadece.
sende haftada en az 3 kere yumurta ye.
kızım olursa adını nargül koyarım , erkek olursa da narcan delikafadulden
bağışıklığa iyi geliyor diye her akşam nar ziyafeti çekiyorum kendime.
kızlar akşam belime ağrılar girdi.doğum sancısı gibi hissettim..korktum..yattımuyumaya çalışıyorumbirden ağrı bastırıyo sıçrıyorum..morelim bozuldu..stres nyaptıkça iyice kötü oldum..sonra gece bacaklarımyine ağrımaya başladı..geceleri kalkıp yürüyünce geçiyo baxcak ağrılarım ama bel ağrım olunca kalkamadım..sabahı zor ettim valla...şimdi de belim,başım ağrıyo arada kasıklarım ağrıyo..acayip stresliuyandım....
çok kötü hissediyorum kendimi..acaba yine bebeğim bırakacak mı beni??????mafoldumben
kızlar akşam belime ağrılar girdi.doğum sancısı gibi hissettim..korktum..yattımuyumaya çalışıyorumbirden ağrı bastırıyo sıçrıyorum..morelim bozuldu..stres nyaptıkça iyice kötü oldum..sonra gece bacaklarımyine ağrımaya başladı..geceleri kalkıp yürüyünce geçiyo baxcak ağrılarım ama bel ağrım olunca kalkamadım..sabahı zor ettim valla...şimdi de belim,başım ağrıyo arada kasıklarım ağrıyo..acayip stresliuyandım....
çok kötü hissediyorum kendimi..acaba yine bebeğim bırakacak mı beni??????mafoldumben
geçmiş olsun canım doktorunu arasana yada bir kontrole gitsene. Belki yorgunlukdan felandır.kızlar akşam belime ağrılar girdi.doğum sancısı gibi hissettim..korktum..yattımuyumaya çalışıyorumbirden ağrı bastırıyo sıçrıyorum..morelim bozuldu..stres nyaptıkça iyice kötü oldum..sonra gece bacaklarımyine ağrımaya başladı..geceleri kalkıp yürüyünce geçiyo baxcak ağrılarım ama bel ağrım olunca kalkamadım..sabahı zor ettim valla...şimdi de belim,başım ağrıyo arada kasıklarım ağrıyo..acayip stresliuyandım....
Allah korusun canım yaa..kızlar akşam belime ağrılar girdi.doğum sancısı gibi hissettim..korktum..yattımuyumaya çalışıyorumbirden ağrı bastırıyo sıçrıyorum..morelim bozuldu..stres nyaptıkça iyice kötü oldum..sonra gece bacaklarımyine ağrımaya başladı..geceleri kalkıp yürüyünce geçiyo baxcak ağrılarım ama bel ağrım olunca kalkamadım..sabahı zor ettim valla...şimdi de belim,başım ağrıyo arada kasıklarım ağrıyo..acayip stresliuyandım....
evettt doğruu..
ben ciğeri biliom da narı bilmiom..
annem ciğer yerken elini bacağına sürmüş heralde yaf
kardeşimin bacağında doğduğunda ciğer qibi leke vardı
hala qeçmedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?