2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bıkmadın mı tosttan tatlı cadı.
yoksa tostu çok yiyen bebiş miydi:uhm:

ben nerdeyse her sabah tost yiorum kaydirigubbakcemile3ama
ama bebisi bilmiom yio mu die cokacimcoook
ya napim yumurtayı sevmiorum ki sabah sabah kırıp da yiyim ne yicemm :sinifsinif:cokacimcoook

narı ilk duydum yaff..ben her aksam yiyorum kıpkırmızı olceeekk o zmn bi deee sacımı da kestirdim herkes aa neden kestirdin diooooooooooo

kızım olursa adını nargül koyarım , erkek olursa da narcan delikafadulden
bağışıklığa iyi geliyor diye her akşam nar ziyafeti çekiyorum kendime.

nar ı sey diye biliyorum böle yyip elinde lekesi varsa biyerini kasırsan izi kalırmış keza ciğerdede öleymiş
kaydirigubbakcemile3

annem denemek için kardeşime yaptı ciğer yemişti eliyle azcık sırt tarafına sürdü bide sanırım yanlışlıkla yüzüne sürmüş şimdi kardeşimin yüzünde de sırtında da ciğer lekesi var.

Bana bak küçük hanım sen küstahça evinin mutfagının yerini bile bilmediğin evinin salonunda şehirli züppe arkadaşlarınla çılgın partiler verirken ben dışarda ayılarla güreşirim. :roflol: birden sana bunu yazasım geldi özgeçaaaa. yaban repliklerini okuyodm :roflol::roflol::roflol:

:1shok: :1shok: :1shok:

nar ı sey diye biliyorum böle yyip elinde lekesi varsa biyerini kasırsan izi kalırmış keza ciğerdede öleymiş
kaydirigubbakcemile3

evettt doğruu..
ben ciğeri biliom da narı bilmiom..
annem ciğer yerken elini bacağına sürmüş heralde yaf
kardeşimin bacağında doğduğunda ciğer qibi leke vardı
hala qeçmedii

ya napim yumurtayı sevmiorum ki sabah sabah kırıp da yiyim ne yicemm :sinifsinif:cokacimcoook
domates, salatlık peynir, gerçi onlarda sıkıyor belli zaman sonra. Bende bugün değişiklik yaptım kendime pohça aldım.

yumurtayı ben yağda yiyemiyorum her sabah haşlayıp sarısını yiyorum sadece.
sende haftada en az 3 kere yumurta ye.

kızlar akşam belime ağrılar girdi.doğum sancısı gibi hissettim..korktum..yattımuyumaya çalışıyorumbirden ağrı bastırıyo sıçrıyorum..morelim bozuldu..stres nyaptıkça iyice kötü oldum..sonra gece bacaklarımyine ağrımaya başladı..geceleri kalkıp yürüyünce geçiyo baxcak ağrılarım ama bel ağrım olunca kalkamadım..sabahı zor ettim valla...şimdi de belim,başım ağrıyo arada kasıklarım ağrıyo..acayip stresliuyandım....
çok kötü hissediyorum kendimi..acaba yine bebeğim bırakacak mı beni??????mafoldumben

bende sevmıyorum yumurtayıda bazen böle canım cekiyo peynirli yumurtaaa offf cokacimcoook

ayy sol kasığımda çok ağrı var az kalkıp yürüyüm bacağıma vuruyo ağrısı kafamçokkarıştı

domates, salatlık peynir, gerçi onlarda sıkıyor belli zaman sonra. Bende bugün değişiklik yaptım kendime pohça aldım.

yağmur çok yağmasa bende qidip alırıdm bişiler yaf
qerçi bu sefer de peçemi bağlamaya üşendiğimden qidemiom kaydirigubbakcemile3
her yol tosta çıkıo bende :roflol: kaçışım yokk kafamçokkarıştı

yumurtayı ben yağda yiyemiyorum her sabah haşlayıp sarısını yiyorum sadece.
sende haftada en az 3 kere yumurta ye.
ben de çok severim ama sabah evin içinde kendimi zor hazırlıyom sabahın köründe.. bide yumurta haşlamaya vaktim olmuyor. bir tek pazar günleri yiyorum

kızım olursa adını nargül koyarım , erkek olursa da narcan delikafadulden
bağışıklığa iyi geliyor diye her akşam nar ziyafeti çekiyorum kendime.

allah iyiliğini versin zaten kasıklarım ağrıyorr güldürdünn beni narcan nargüll haaaaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:

allah korusun ölee demeee ( yordunmu kendini yakın zamanda belkide ondandr banada oluyo bel ve bacak agrısı resmen sızlıyo varis var bacagımda cok ayakta kalamıyrum o yüzden. dikkatli ol bugun uzan bacaklarını kaldırıp:1hug:

mhtp doktoruna haber versene canım. biz uzaktan ne diyelim sana şimdi.
sen kötü fikirleri uzaklaştır kafandan ve doktora git hemen canım.

geçmiş olsun canım doktorunu arasana yada bir kontrole gitsene. Belki yorgunlukdan felandır.

Allah korusun canım yaa..
bel ağrısı bende de oluyor..
ama sen yine de o kdr korktuysan bi doktoruna gitsene bugün.. git bi bebişini gör için rahatlasın

evettt doğruu..
ben ciğeri biliom da narı bilmiom..
annem ciğer yerken elini bacağına sürmüş heralde yaf
kardeşimin bacağında doğduğunda ciğer qibi leke vardı
hala qeçmedii

benim dizimin kenarında var çiğer lekesi aynı gül gibi küçükü annem bilerek yapmışş olcakmı diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…