2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hissediyorum canım
bu arada hoşgeldin aramızaa.s.

architect'ler çoğaldı :))
hoşgeldin canım..
benim bildiğim 18le 22. hafta arasına kadar normal..ben de yeni hissetmeye başladım endişelenme..

kayınvalidenin annesi 68 yaşındaysa kayınvaliden kaç yaşında yahu akannehir

aaa evet yaa
168 olmasın o :roflol:

ömür ismi çok güzel ya birde duru ismini çok seviyorummm hatta kızımıza ömür koyalım bile demiştimmm

ama işte ben oğluşuma düşünüyorm ömür ismini:):) facede arattım butun ömürlere baktım bide araştırma olark cognlk kızmı erkekmı diyee
cock sonra buyuynce anne bana nıye kız ısmı koydn demesn dımıD:

kızlar ben bu hikayeye bayılıyorum..

Adamin biri Afrikada safariye cikarken yanina minik kopegini de almis. Minik kopek; bir gun ormanda dolasip, kelebekleri kovalar, cicekleri koklarken kayboldugunu farketmis. Ne yapacagini dusunurken bir de bakmis ki karsidan bir leopar geliyor ve belliki gunluk yiyecegini ariyor. 'Simdi basim dertte'diye dusunmus minik kopek.

Etrafina bakmis yerde kemik parcalarini gormus. Hemen arkasini leoparin geldigi yone donerek kemikleri yemeye baslamis, bu arada da arkadaki haraketi kestirmeye calisiyormus. Leopar tam saldiracakken minik kopek kendi kendine konusmus:

'Ne kadar lezzetli bir leoparmis. Acaba etrafta bundan bir tane daha varmidir ki?' diye sormus.

Bunu duyan leopar bir anda donmus kalmis ve en yakind aki agaca tirmanarak dallarin arasina saklanmis. 'Tam zamanimda kurtardim yoksa bu kopege yem olacaktim'
diye dusunmus leopar. Butun bunlar olup biterken bir baska agacin ustundeki bir maymun olanlari izliyormus. Bildiklerini kullanarak leopardan kurtulacagini dusunmus. Leoparin yanina giderek neler oldugunu anlatmis. Leopar kopegin yaptiklarina cok sinirlenmis ve maymuna 'Atla sirtima gidip sunu yakalayalim' demis.

Ancak minik kopek neler oldugunu ve leoparin sirtinda maymunla birlikte yaklastigini fark etmis.

'Simdi ne yapacagim' diye dusunurken kacmaya tesebbus etmemis. Bunun yerine arkasini leoparin geldigi yone donerek,kemikleri yemeye devam etmis.
Tam leopar saldiracakken yine kendi kendine konusmus;

'Bu aptal maymunda nerede kaldi ? Yarim saat once bir leopar daha getirsin diye gonderdim hala haber yok'.....

Kissadan Hisse:
Diplomasi, boyle bir sey iste...
yapabiliyorsan; hizli dusun, sakin ol, guclu gorun, dusmanini kendi silahi ile yen...

anane 14 yasında evlenmiş ohaoldumsmile kayınvalidem de 50 falan su anda ilk cocuğu ztn

ah be güzelim orda öyleymiş hatta hala da 20 yi gecen kızları pek almıyorlar evde kalmıs gibi oluyormus kaydirigubbakcemile2 tabiki benim esim istanbulda büyümüş bu tip adetlerle yetiştirilmemiş ama böyle bir kültürden geliyor..anteplilerç..ama size bişey diyeyim mi sonbaharda antep.e gittik esimle 1 hafta kaldık kral gibi ağırlandık kendimi çok önemli bir sahsiyet gibi hissettim 1 hafta boyunca.o nasıl bir ağırlamadır nasıl bir ilgidir.serefimize yemekler mi verilmedi.varlıklı bir aile ztn

toplaşalım bide hep birlikte hazıran anaları olarak gidelim ozamaaan ehehehehe:):jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

vuuuuuuuuuuuu
ben de ağırlanmak istiyorum delikafadulden

çok güzelmiş..
evet siz yokken buraları dedem satın almıştı sengözlerimebaksanab

şimdi kadastro geçti canım, meğer buralar haziran anneleri hazine arazisiymiş aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…