verdik ya nen...çabuk archmania nın sorusuna cevap verin bakimklava:
ben hissediyorum canımarkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım, 19+4 haftalık hamileyim,kızım gelecek 5 haziranda, ben de sizin gibi heyecanla kuzumu bekliyorum, ama hala hareketlerini hissetmedim, sizce normal mi, 20. haftasında hareketleri hisseden var mı..endişelenmeye başladım, halbuki gecen hafta doktor cok hareketli olduğunu söölemişti ama sanırım sabırsızlanıyorum. cevap yazarsanız sevinirim
ayyyy evet yaaa o kesinnnnn bilmiyorumkismile:roflol:ukla senin kız geçmişine çok düşkün bi çocuk olcak kaydirigubbakcemile3
architect'ler çoğaldı :))arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım, 19+4 haftalık hamileyim,kızım gelecek 5 haziranda, ben de sizin gibi heyecanla kuzumu bekliyorum, ama hala hareketlerini hissetmedim, sizce normal mi, 20. haftasında hareketleri hisseden var mı..endişelenmeye başladım, halbuki gecen hafta doktor cok hareketli olduğunu söölemişti ama sanırım sabırsızlanıyorum. cevap yazarsanız sevinirim
off off bence de canım öööööööööfffffffffffffffffff ..
bi de değişik bir versiyonumuz daha var bizim..kayınvalidemin annesi 1,5 sene önce vefat etti kanserdi ve 68 yasındaydı çok üzüldüler yıkıldılar hala da etkileri devam ediyor bir de tam tipik güneydoğulu bir aile bunlar..misafire falan ve yaslılara hürmet falan acaipler ya esim her görmesinde annesinin elini öper mesela bense ondan da az görürüm annemi sarılırım sımsıkı elini öpmek aklıma gelmez ne kendi annemin ne de onun annesinin.neyse işte bu ananemiz ölmeden önce ilk torunu olan eşimin oğlu olursa adını muhammet koymamızı vasiyet etti düşünebiliyor musunuuuuuuuzzzzzzzz nasıl bir şok yaşadığımıı ama ben kesin bir dille benim cocuğuma 3.bir sahsın karısamayacağını dile getirdim esime.o da tamam dedi ztn allahtan
şaka canım ya..elhamra herşeye çişli bişi buluyoya o yüzden yazdım sen alınma a.s
aaa evet yaaarchitect'ler çoğaldı :))
hoşgeldin canım..
benim bildiğim 18le 22. hafta arasına kadar normal..ben de yeni hissetmeye başladım endişelenme..
kayınvalidenin annesi 68 yaşındaysa kayınvaliden kaç yaşında yahu akannehir
ömür ismi çok güzel ya birde duru ismini çok seviyorummm hatta kızımıza ömür koyalım bile demiştimmm
architect'ler çoğaldı :))
hoşgeldin canım..
benim bildiğim 18le 22. hafta arasına kadar normal..ben de yeni hissetmeye başladım endişelenme..
kayınvalidenin annesi 68 yaşındaysa kayınvaliden kaç yaşında yahu akannehir
verdik ya nen...
bütün topic de senin arkadaşın :dilcikar:
burası sizin mi :dilcikar:
:1shok:anane 14 yasında evlenmiş ohaoldumsmile kayınvalidem de 50 falan su anda ilk cocuğu ztn
:1shok:
aaa evet yaa
168 olmasın o :roflol:
:dilcikar:evet siz yokken buraları dedem satın almıştı sengözlerimebaksanab
niye öldü? gençmiş yaşıyasasaydı su anda 70 olacaktı canım 14 yasında evlenmis ya siz görseniz bi de kadın kayınvalidemin ablası gibi duruyordu o kdr genc gösteriyorduki nasıl bir cildi vardı anlatamam kadının
:1shok:
ah be güzelim orda öyleymiş hatta hala da 20 yi gecen kızları pek almıyorlar evde kalmıs gibi oluyormus kaydirigubbakcemile2 tabiki benim esim istanbulda büyümüş bu tip adetlerle yetiştirilmemiş ama böyle bir kültürden geliyor..anteplilerç..ama size bişey diyeyim mi sonbaharda antep.e gittik esimle 1 hafta kaldık kral gibi ağırlandık kendimi çok önemli bir sahsiyet gibi hissettim 1 hafta boyunca.o nasıl bir ağırlamadır nasıl bir ilgidir.serefimize yemekler mi verilmedi.varlıklı bir aile ztn
niye öldü? gençmiş yaşı
vuuuuuuuuuuuuah be güzelim orda öyleymiş hatta hala da 20 yi gecen kızları pek almıyorlar evde kalmıs gibi oluyormus kaydirigubbakcemile2 tabiki benim esim istanbulda büyümüş bu tip adetlerle yetiştirilmemiş ama böyle bir kültürden geliyor..anteplilerç..ama size bişey diyeyim mi sonbaharda antep.e gittik esimle 1 hafta kaldık kral gibi ağırlandık kendimi çok önemli bir sahsiyet gibi hissettim 1 hafta boyunca.o nasıl bir ağırlamadır nasıl bir ilgidir.serefimize yemekler mi verilmedi.varlıklı bir aile ztn
çok güzelmiş..kızlar ben bu hikayeye bayılıyorum..
Adamin biri Afrikada safariye cikarken yanina minik kopegini de almis. Minik kopek; bir gun ormanda dolasip, kelebekleri kovalar, cicekleri koklarken kayboldugunu farketmis. Ne yapacagini dusunurken bir de bakmis ki karsidan bir leopar geliyor ve belliki gunluk yiyecegini ariyor. 'Simdi basim dertte'diye dusunmus minik kopek.
Etrafina bakmis yerde kemik parcalarini gormus. Hemen arkasini leoparin geldigi yone donerek kemikleri yemeye baslamis, bu arada da arkadaki haraketi kestirmeye calisiyormus. Leopar tam saldiracakken minik kopek kendi kendine konusmus:
'Ne kadar lezzetli bir leoparmis. Acaba etrafta bundan bir tane daha varmidir ki?' diye sormus.
Bunu duyan leopar bir anda donmus kalmis ve en yakind aki agaca tirmanarak dallarin arasina saklanmis. 'Tam zamanimda kurtardim yoksa bu kopege yem olacaktim'
diye dusunmus leopar. Butun bunlar olup biterken bir baska agacin ustundeki bir maymun olanlari izliyormus. Bildiklerini kullanarak leopardan kurtulacagini dusunmus. Leoparin yanina giderek neler oldugunu anlatmis. Leopar kopegin yaptiklarina cok sinirlenmis ve maymuna 'Atla sirtima gidip sunu yakalayalim' demis.
Ancak minik kopek neler oldugunu ve leoparin sirtinda maymunla birlikte yaklastigini fark etmis.
'Simdi ne yapacagim' diye dusunurken kacmaya tesebbus etmemis. Bunun yerine arkasini leoparin geldigi yone donerek,kemikleri yemeye devam etmis.
Tam leopar saldiracakken yine kendi kendine konusmus;
'Bu aptal maymunda nerede kaldi ? Yarim saat once bir leopar daha getirsin diye gonderdim hala haber yok'.....
Kissadan Hisse:
Diplomasi, boyle bir sey iste...
yapabiliyorsan; hizli dusun, sakin ol, guclu gorun, dusmanini kendi silahi ile yen...
evet siz yokken buraları dedem satın almıştı sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?