- Konu Sahibi daemon
-
- #31.541
buarada bazı çişli masallar oluyo ama..o açıdan da düşünmek lazım dimi elhamra aklinialirimsmile
öööööööffffffffffffffffffff kaynananaaaa alsanaalsanasmileah be güzelim esimin ailede herkesin çift ismi var kayınvalidem simdiden soruyor kurandan bir isim olsun bir tanesini diyor.tek masalı asla kabul etmezler ailecek.hatta masalı da istemezler kesineyvahedigeldismile
:roflol: hay allahım gerçekten kimsenin aklına gelmez..Merhabalar kızlarrr...
Ay bu isim işi beni de bunalttı işin kötüsü ismi buluyorum sonra kulbunu da şahsen kendim takıyorumkaydirigubbakcemile3
En son yaşadığımız olay aynen şöyle :
-Aşkım yaa Begüm ismi nasıl güzel di mi? Sence nasıl bu olsun mu kızımızın ismi?
-Hımmm... güzelmiş olabilir vs... derken birden bendeki tepki
-Off ya allah kahretmesin burdaki filin adı o yaaa...
-Neyin neyin?
-Hayvanat bahçesine gelen yavru fil vardı ya onun adı ben de bana bişey çağrıştırıyo bu isim diyorum sabahtan beri mafoldumben
Eşimdeki en son tepki çüşşş diyorum sana pes yani bi tek senin aklına gelir bu oldu laelaelaelaelae
ah be güzelim esimin ailede herkesin çift ismi var kayınvalidem simdiden soruyor kurandan bir isim olsun bir tanesini diyor.tek masalı asla kabul etmezler ailecek.hatta masalı da istemezler kesineyvahedigeldismile
alla alla çocuğu sen doğuruyon, tabiiki de en azından biri senin istediğin olmalı!
buarada çift isim olayını da pek sevmem ama ailede öyle bi kural varsa o ayrı tabi..
sen masalı eşine aç bi tepkisini ölç bakalım..senin için önemini anlat..
benim arkadaşım oğluna bulut kızına güneş adlarını koymuştu hoşuma gitmişti..
yaw elhamra bütün isimlere çiş gibi diyo da.. dalga konusu oldu artık aramızda..nası yanii ya anlamadım bilmiyorumkismile
ah be güzelim esimin ailede herkesin çift ismi var kayınvalidem simdiden soruyor kurandan bir isim olsun bir tanesini diyor.tek masalı asla kabul etmezler ailecek.hatta masalı da istemezler kesineyvahedigeldismile
bu noktada tüm cırlama potansi,yelini kullanarak ağırlık koyman lasım canım..
benimkiler de tek hüseyin diye tutturmuştu... muştu...
cırlayınca bi baktım a aa a vazgeçmişler tek isim sevdasından :1closedeyes:
iyi bi isim siz koyun bi isim ben koyucam de bence.
nisa istiyosa koy güzelim sende ama masal nisa değil nisa masal daha güzel sıralama bence.
2. isim kullanılıyo genelde hem.
nası yanii ya anlamadım bilmiyorumkismile
bende onu sorcamda geçmişi bile bitiremedim mirmirmirmirdaemon nerde bugün acaba
Merhabalar kızlarrr...
Ay bu isim işi beni de bunalttı işin kötüsü ismi buluyorum sonra kulbunu da şahsen kendim takıyorumkaydirigubbakcemile3
En son yaşadığımız olay aynen şöyle :
-Aşkım yaa Begüm ismi nasıl güzel di mi? Sence nasıl bu olsun mu kızımızın ismi?
-Hımmm... güzelmiş olabilir vs... derken birden bendeki tepki
-Off ya allah kahretmesin burdaki filin adı o yaaa...
-Neyin neyin?
-Hayvanat bahçesine gelen yavru fil vardı ya onun adı ben de bana bişey çağrıştırıyo bu isim diyorum sabahtan beri mafoldumben
Eşimdeki en son tepki çüşşş diyorum sana pes yani bi tek senin aklına gelir bu oldu laelaelaelaelae
alla alllaaa bilmiyorumkismilebende onu sorcamda geçmişi bile bitiremedim mirmirmirmir
ömür ismi çok güzel ya birde duru ismini çok seviyorummm hatta kızımıza ömür koyalım bile demiştimmmefet harikaa ama benm kocam bulut desem dalga gecr toprak desem dalga gecer yanii sizin çiş muhabbetine döner ömürlede cok dalga gecti ama inatla koycm dedımsesını cıkaramyr
öööööööffffffffffffffffffff kaynananaaaa alsanaalsanasmile
bende onu sorcamda geçmişi bile bitiremedim mirmirmirmir
aaa archimim in arkadaşı geldiiii delikafadulden hoşgeldiinn..arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım, 19+4 haftalık hamileyim,kızım gelecek 5 haziranda, ben de sizin gibi heyecanla kuzumu bekliyorum, ama hala hareketlerini hissetmedim, sizce normal mi, 20. haftasında hareketleri hisseden var mı..endişelenmeye başladım, halbuki gecen hafta doktor cok hareketli olduğunu söölemişti ama sanırım sabırsızlanıyorum. cevap yazarsanız sevinirim
alla allaaoff off bence de canım öööööööööfffffffffffffffffff ..
bi de değişik bir versiyonumuz daha var bizim..kayınvalidemin annesi 1,5 sene önce vefat etti kanserdi ve 68 yasındaydı çok üzüldüler yıkıldılar hala da etkileri devam ediyor bir de tam tipik güneydoğulu bir aile bunlar..misafire falan ve yaslılara hürmet falan acaipler ya esim her görmesinde annesinin elini öper mesela bense ondan da az görürüm annemi sarılırım sımsıkı elini öpmek aklıma gelmez ne kendi annemin ne de onun annesinin.neyse işte bu ananemiz ölmeden önce ilk torunu olan eşimin oğlu olursa adını muhammet koymamızı vasiyet etti düşünebiliyor musunuuuuuuuzzzzzzzz nasıl bir şok yaşadığımıı ama ben kesin bir dille benim cocuğuma 3.bir sahsın karısamayacağını dile getirdim esime.o da tamam dedi ztn allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?