2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde ömür diye arkadaşım vardı oda erkek di
ama unisex bi isim ne olcak bence çok güzell

2 bardak su-Two (02) glasses of water - uyandıktan sonra-After waking up -iç organları uyandırır ( etkinleşmesine yardımcı olur )- Helps activate internal organs

1 bardak su-One (01) glass of water - yemeklerden 30 dakika önce-30 minutes before meal - sindirime yardımcı olur-Help digestion

1 bardak su-One (01) glass of water - banyodan önce -Before taking a bath - tansiyona yardımcı olur-Helps lower blood pressure

1 bardak su-One (01) glass of water - uykudan önce-Before sleep - kalp krizinden , inmeden korunmak için-To avoid stroke or heart attack

beyninde tümör vardı canım ameliyat oldu ama tekrarladı sonra bir süre yattı konusamadı yemek yiyemedi falan ondan sonra da sizlere ömür allah rahmet eylesin tam bir hanım ağaydı
Allah rahmet eylesin tabi..
güçlü bi kadınmış belli..
bide senin çocugunun ismine karışmasaymış

arcmania bişiler yazsana..

kız archimim öğretmedin mi arkadaşına kk yı nasıl kullanacağını :mymeka:

toplaşalım bide hep birlikte hazıran anaları olarak gidelim ozamaaan ehehehehe:):jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

GİDELİM CANIM.valla acaip bir misafir ağırlamaları var siz de görürdünüzz..altımıza araba verdiler, dayalı döşeli daire verdiler rahat edelim diye de biz napalım boş evde kabul etmedik yani otelde ağırlamazlar zaten ayıp diye ..sonra hiç para harcatmadılar aldığımız hediyelerin bile parasını verdiler yaff onlar yokken sadece aldım bişeyler para ile.

arkadaşlar teşekkür ederim, evet aslında ufak tefek bişiler hissediyorum ama bağırsak hareketidir die düşünüyorum, bi türlü emin olamıyorum, archmim cim teşekkür ederim canım, recepivedik gerçekten de archmim ile arkadaşız:)özgecay ve ukla saolun arkadaşlar

bu arada ben archimim in ikiz kardeşiyim, merhaba tekrar vereliniortak

İşte 2 farklı bakış açısı ... Yorumu diğer saygıdeğer topiktaşlarıma bırakıyorum aklinialirimsmile

bence özge topic arkadaşları kilo almasın da moralleri bozulmasın diye iyi niyetli düşünüyo :roflol:

yavaş yavaş öğreniyorum özgecay, daha önceden yazılanları okuyup sizi tanımaya çalışıyorum aslında o yüzden gecikmeler oluyo:)) bi de resim yükleyebilirsem ne mutlu bana

çok güzelmiş..

şimdi kadastro geçti canım, meğer buralar haziran anneleri hazine arazisiymiş aklinialirimsmile

vay vay vayy. seni uyanık mühendis delikafadulden

patron iş verdi yeter bu kadar lak lak ettiğin diye. şu andan itibaren yayın hayatıma son vermek durumundayım.
görüşürüz ara ara

Höö ya ne sandın?delikafadulden

Tek başına gidip koncan di mi bütün şeylere. Ama bak günesim öyle mi ya toplu gezi planı içerisinde hihoyyyt
olmaz öle toplu..
70-80 kişiye yetecek yemekleri yokmuş.. mirmirmirmir
o nedenle gidip ben yiyebilecem sadece

yavaş yavaş öğreniyorum özgecay, daha önceden yazılanları okuyup sizi tanımaya çalışıyorum aslında o yüzden gecikmeler oluyo:)) bi de resim yükleyebilirsem ne mutlu bana
resim avatar yükle kısmından yapılıyo..
kullanıcı panelinde solda..
oraya yüklemen gerek resmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…