benimde ömür diye arkadaşım vardı oda erkek diama işte ben oğluşuma düşünüyorm ömür ismini:):) facede arattım butun ömürlere baktım bide araştırma olark cognlk kızmı erkekmı diyee
cock sonra buyuynce anne bana nıye kız ısmı koydn demesn dımıD:
Allah rahmet eylesin tabi..beyninde tümör vardı canım ameliyat oldu ama tekrarladı sonra bir süre yattı konusamadı yemek yiyemedi falan ondan sonra da sizlere ömür allah rahmet eylesin tam bir hanım ağaydı
:dilcikar:laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-evet siz yokken buraları dedem satın almıştı sengözlerimebaksanab
toplaşalım bide hep birlikte hazıran anaları olarak gidelim ozamaaan ehehehehe:):jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
vuuuuuuuuuuuu
ben de ağırlanmak istiyorum delikafadulden
toplaşalım bide hep birlikte hazıran anaları olarak gidelim ozamaaan ehehehehe:):jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
höö :1shok:İşte 2 farklı bakış açısı ... Yorumu diğer saygıdeğer topiktaşlarıma bırakıyorum aklinialirimsmile
bu arada ben archimim in ikiz kardeşiyim, merhaba tekrar vereliniortakarkadaşlar teşekkür ederim, evet aslında ufak tefek bişiler hissediyorum ama bağırsak hareketidir die düşünüyorum, bi türlü emin olamıyorum, archmim cim teşekkür ederim canım, recepivedik gerçekten de archmim ile arkadaşız:)özgecay ve ukla saolun arkadaşlar
ton balığını yemeyin diyo doktorlar bişey oranı fazlaymış onda ama ne olduğunu unuttum.
Allah rahmet eylesin tabi..
güçlü bi kadınmış belli..
bide senin çocugunun ismine karışmasaymış
İşte 2 farklı bakış açısı ... Yorumu diğer saygıdeğer topiktaşlarıma bırakıyorum aklinialirimsmile
höö :1shok:
evet gidip herşeyi ben yicem cokacimcoookbence özge topic arkadaşları kilo almasın da moralleri bozulmasın diye iyi niyetli düşünüyo :roflol:
çok güzelmiş..
şimdi kadastro geçti canım, meğer buralar haziran anneleri hazine arazisiymiş aklinialirimsmile
olmaz öle toplu..Höö ya ne sandın?delikafadulden
Tek başına gidip koncan di mi bütün şeylere. Ama bak günesim öyle mi ya toplu gezi planı içerisinde hihoyyyt
resim avatar yükle kısmından yapılıyo..yavaş yavaş öğreniyorum özgecay, daha önceden yazılanları okuyup sizi tanımaya çalışıyorum aslında o yüzden gecikmeler oluyo:)) bi de resim yükleyebilirsem ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?