D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #31.681
Benİ kİm Özledİİ...
bende 2 hafta sonra gidicem ayrıntılı ultrasyona acaba dahaa ayrınntılıda görücekmiyim bebeği şu ana kadar hep bulanık bulanık bişey anlaşılmıyo
evet canım galiba ankara da herkes bilio eyüp beyi, tüm doktorlar kendisini tavsiye ediyor olmalı:))ii bi doktor gerçekten de, sen ne zaman gittin
dun arkadasım gelmıstı canım aksam onunl abırlıkte cıktım annemlere gıttık yegenım sunnet oldu pipimi anneannem kesti diyip duruyo ayy onları bırakıp gelemdık gece 1 de geldık buyuk olan yegenımı alıp. omdada bıraz oksuruk vardı banada gectı bıraz. ıkımızde yatıyoruz corba yaptım ıctik..daemoonn
dünürüüümm
nerdesin sennnklava:
sen nerdesiiin kıss hoşgeldiiiiiiiin bu arada ..filmleri almısmı kocişin izledinizmiiii
ben züt annemm:ecrin_bebek:Benİ kİm Özledİİ...
detaylı ultrason ikili testten cok farklı cnım. amaçları farklı en basta.
ikili testte bebiş çok küçük oldugu için organlarını fln inceleyemediler. şimdi kalbi dahil herşeyine bakacaklar.
yüzünü fln da göreceksin yakından delikafadulden
Aynen canım ben de 29 unda gideceğim. Ama doktorum şimdi bişey anlayamıyorsunuz çok fazla ultrasonda ama bi dahaki geldiğinizde herşeyine ayrıntılı bakacağız, yüzünü falan ayırtedebileceğiz hem de cd olarak vereceğim dedi.
Aynen canım ben de 29 unda gideceğim. Ama doktorum şimdi bişey anlayamıyorsunuz çok fazla ultrasonda ama bi dahaki geldiğinizde herşeyine ayrıntılı bakacağız, yüzünü falan ayırtedebileceğiz hem de cd olarak vereceğim dedi.
dun arkadasım gelmıstı canım aksam onunl abırlıkte cıktım annemlere gıttık yegenım sunnet oldu pipimi anneannem kesti diyip duruyo ayy onları bırakıp gelemdık gece 1 de geldık buyuk olan yegenımı alıp. omdada bıraz oksuruk vardı banada gectı bıraz. ıkımızde yatıyoruz corba yaptım ıctik..
ancak gelebıldım bugun..
burdayımmm=))
yeni ayı getırmıs kocişş dun gece onu ızledık. ama sınır oldum alacakarnlık serısınde pat dıye kesıolar fılmı sımdı ucuncusunu bekle dızı gıbı:mymeka:
ilk önce abim söölemişti, o da doktor. kendi kızı için gittiğinde çok etkilenmiş adamdan, bana da mutlaka git demişti, sonra kendi doktorum Fırat Ortaç da onun ismini verdi ama 22. haftada git dedi, daha var yani. ben de çok merak ediyorum bu adamı. kaç lira bu arada? bayaa pahalıymış ööle mi?
inanmıyorummmmm ne güzell ya bu cd olahyınıda ilk defa kkda duydum nasıl
bişey bildiğim,z cdmi yoksa daha ufak çapta bişeymi bize hiç öle bişey sölemiyor
bu doktor yaaaaaaa bilmiyorumkismile :umursamaz:
canım merhabaa sen nereye gidiyorsun kontrole doktorun kim?
bende de öyle.. acaba sizin de böyle kullanım dışımı oldu hesbınız mı demek istedibu ne bos gmail giris sayfası cıkıyor ?bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?