bence erkek:dilcikar:sengözlerimebaksanabseninki zaten kız :roflol:
var ya senden cok merak ediyorum ben
ctesi kaçta randevun
caaaglayan cım ben 19. haftamda detaylı ultrasonografimi yaptırdım, nükleer tıp uzmanı bi doktor baktı, daha detaylı ve ii incelio, cok şükür bi sorun cıkmadı, sen de için rahat olsun istersen yaptır, benim de 5 haziran da kızım olacak
değil de değiiilllllllll laelaelaelaelaebence erkek:dilcikar:sengözlerimebaksanab
ben bugün gittim doktora 1 ay sonrasına 2.düzey ultrasonografi için gün verdi yapılıcak yani ama ne olduğunu bilmiyorum kalbine ba kıyolar sanırım bide ben cinsiyet için gidicem hem ikili test iyi çıkmış üçlüye gerek yok dedi bunu yapalım dedi peki dedim
eyüp ekici ye mi gittin yoksa sende?
kol - bacak uzunluğu, baş çevresi, iç organları hepsine bakılıo canım
eee ikili testte de aynı şeylere baktılar neden istediki acaba tekrardan anlamadm neyse yaptıralımda içimizde kalmasın akannehir
detaylı ultrason ikili testten cok farklı cnım. amaçları farklı en basta.eee ikili testte de aynı şeylere baktılar neden istediki acaba tekrardan anlamadm neyse yaptıralımda içimizde kalmasın akannehir
nasıl yani yaaaaaaaakannehirohaoldumsmileEsra erol'da bi bayan telefonla ordan bi erkege talip oldu,
ama kadin 8 aylik hamileymis adam da tamam gel dedi cok merak ettim
gercekten gelicek mi yoksa bluf falan mi.
heheheh benim gibi erkek diyen bri dahaaaaaaaaaaaaaazemuszemusarchimim in oğlu olacak bence, hemen ara beni öğrenince...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama ama haksızlık bu yaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismilealsanaalsanasmiletamam hepücüğünüzü ararım.
özge hemen buradan ilan eder ben gelene kadar zaten.
ama uklaya sakın söyleme tamam mı o bizi çatlatmıştı meraktan :dilcikar:
alsanaalsanasmileheheheh benim gibi erkek diyen bri dahaaaaaaaaaaaaaazemuszemus
evet canım medicalparkmedicalpark değil miydi ya emine erdoğanla baglantılı olan CADIARZU
nasıl yani yaaaaaaaakannehirohaoldumsmile
:tomato:alsanaalsanasmileerkek işteee:dilcikar:değil de değiiilllllllll laelaelaelaelae
yazık kadıncağız 8 aylık hamile ve ne kadar çaresiz, yok ya doğru değildir umarım, ne korkunç biz sevgi dolu yuvamızda büyütme hayalleri kurarken insanlar nelerle uğraşıyor, doğru olmasınnnn
Ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ve organların durumları gelişimi dolayısıyla daha iyi analiz edilebiliyor diye biliyorum. Mesela kalbin odacıkları kapakçıklarına falan ayrıntılı bakılıyor
evet yaa ama belkide çokmu çaresiz kaldı acaba kocası ile ayrıysa yada nikahsız bir bebekse bebeğe soyad için olabilir :uhm:yazık kadıncağız 8 aylık hamile ve ne kadar çaresiz, yok ya doğru değildir umarım, ne korkunç biz sevgi dolu yuvamızda büyütme hayalleri kurarken insanlar nelerle uğraşıyor, doğru olmasınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?