2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eyüp ekici ye mi gittin yoksa sende?

kol - bacak uzunluğu, baş çevresi, iç organları hepsine bakılıo canım

eee ikili testte de aynı şeylere baktılar neden istediki acaba tekrardan anlamadm neyse yaptıralımda içimizde kalmasın akannehir

ikili test ile bunun tarihi farklı, belki gelişimini takip ediyodur, ayrıca ikili testte sadece ense kalınlığına bakıldı ultrasonda die biliyorum, yanılıyomuyum acabafisfisfis

eee ikili testte de aynı şeylere baktılar neden istediki acaba tekrardan anlamadm neyse yaptıralımda içimizde kalmasın akannehir
detaylı ultrason ikili testten cok farklı cnım. amaçları farklı en basta.
ikili testte bebiş çok küçük oldugu için organlarını fln inceleyemediler. şimdi kalbi dahil herşeyine bakacaklar.
yüzünü fln da göreceksin yakından delikafadulden

Esra erol'da bi bayan telefonla ordan bi erkege talip oldu,
ama kadin 8 aylik hamileymis adam da tamam gel dedi cok merak ettim
gercekten gelicek mi yoksa bluf falan mi.
nasıl yani yaaaaaaaakannehirohaoldumsmile

tamam hepücüğünüzü ararım.
özge hemen buradan ilan eder ben gelene kadar zaten.
ama uklaya sakın söyleme tamam mı o bizi çatlatmıştı meraktan :dilcikar:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama ama haksızlık bu yaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismilealsanaalsanasmile

Ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ve organların durumları gelişimi dolayısıyla daha iyi analiz edilebiliyor diye biliyorum. Mesela kalbin odacıkları kapakçıklarına falan ayrıntılı bakılıyor

nasıl yani yaaaaaaaakannehirohaoldumsmile

yazık kadıncağız 8 aylık hamile ve ne kadar çaresiz, yok ya doğru değildir umarım, ne korkunç biz sevgi dolu yuvamızda büyütme hayalleri kurarken insanlar nelerle uğraşıyor, doğru olmasınnnn

Ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ve organların durumları gelişimi dolayısıyla daha iyi analiz edilebiliyor diye biliyorum. Mesela kalbin odacıkları kapakçıklarına falan ayrıntılı bakılıyor

bende 2 hafta sonra gidicem ayrıntılı ultrasyona acaba dahaa ayrınntılıda görücekmiyim bebeği şu ana kadar hep bulanık bulanık bişey anlaşılmıyo

yazık kadıncağız 8 aylık hamile ve ne kadar çaresiz, yok ya doğru değildir umarım, ne korkunç biz sevgi dolu yuvamızda büyütme hayalleri kurarken insanlar nelerle uğraşıyor, doğru olmasınnnn
evet yaa ama belkide çokmu çaresiz kaldı acaba kocası ile ayrıysa yada nikahsız bir bebekse bebeğe soyad için olabilir :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…