2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar pınar ben 24 yaşındayım inşallah 7 haziranda oğlumu alıcam kucağıma çok heycanlıyım ilk bebeğim..isim konusunu henüz netleştiremedik
sizlere bir sorum olacak 2.düzey ultrasonografinizi yaptırdınız mı yaptırmayı düşünüyormusunuz

tamam hepücüğünüzü ararım.
özge hemen buradan ilan eder ben gelene kadar zaten.
ama uklaya sakın söyleme tamam mı o bizi çatlatmıştı meraktan :dilcikar:
evet ilan ederim ama ben de önce bi çatlatma operasyonu yaparım delikafadulden

kızdır kız. herkesin kızı oluyor bu sıra. bilimselinki de kızbayanssulusmile
biraz önce okudum eylül ayında hamile kalanların erkek doğurma ihtimali kız doğurma ihtimalinden 2 kat fazlaymış..
hakkaten hee annemin ilk çocuğu da haziran doğumlu ve erkek..
hatta bakın annemle benzerliklerimize:
o da evlendikten sonra 2. yıl ilk çocuğunu doğurmuş
o da eylülde hamile kalmış haziranda doğurmuş..
onun da ilk çocuğu erkek..
ve dolayısıyla ilk çocuğunun burcu ikizler..
ve bi aksilik olmazsa hepsi benim için de geçerli olcak:)
ay içine erkek doğuyosa o zaman kız olabilir
içine erkek doğanların hep kızı oldu
yoo benim erkek doğdu erkek oldu..
ben de çok sakin bi ibsanım ve oğlum olcak canım..
bütün tezlerinizi çürütüyom yalnız:)
tez çürütücü geldi haanıımmmm kaydirigubbakcemile3

valla hee gelip gelip çürütüp gidiyon...
tamam
içine erkek doğanların çoğunun kızı oldu alsanaalsanasmile
al oldu mu alsanaalsanasmile

al ben de seni çürütüyom
benim 2 teyzem de haziran doğumlu ve ikizler burcu
e teyzem olduklarına göre ikisi de kız
ayrıca ilk sayfaya bakarsan bu erkek tezi zaten çürüyo hihoyyyt delikafadulden

evet leach isimlerimiz kimliklerimizi de ele veriyor aslında, archimim bana archimim olduğunu söölememişti, ama ben onun arkadaşım olduğunu hemen anladım:)))bu arada medicana değil medical parklar emine erdoğan a ait bildiğim kadarıyla, hatta hastane personeline de sormuştuk ilk gidişimizde..

cok sınırlıyım asabıyım mıdem bulanyor kusuyorum eylul aynda hamiş kalmışm erkeğim olacak inş erkegım benm kdr asabi olmazzzzklava:

valla hee gelip gelip çürütüp gidiyon...
tamam
içine erkek doğanların çoğunun kızı oldu alsanaalsanasmile
al oldu mu alsanaalsanasmile
oldu eyvahedigeldismile
al ben de seni çürütüyom
benim 2 teyzem de haziran doğumlu ve ikizler burcu
e teyzem olduklarına göre ikisi de kız
ayrıca ilk sayfaya bakarsan bu erkek tezi zaten çürüyo hihoyyyt delikafadulden

belki son adet tarihi ağustos olanları elemek gerekiyodur :jeyyar:

caaaglayan cım ben 19. haftamda detaylı ultrasonografimi yaptırdım, nükleer tıp uzmanı bi doktor baktı, daha detaylı ve ii incelio, cok şükür bi sorun cıkmadı, sen de için rahat olsun istersen yaptır, benim de 5 haziran da kızım olacak

cok sınırlıyım asabıyım mıdem bulanyor kusuyorum eylul aynda hamiş kalmışm erkeğim olacak inş erkegım benm kdr asabi olmazzzzklava:

inşallah canım ama yine de sakin kalmaya çalış hamileliğin bebeği ve dolayısıyla onu büyütürken seni etkilediği kesin..

hava gece gibi karardı, sağanak yağmur başladı, içim daraldı, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
akşam olsada havuza gitsek...

ben bugün gittim doktora 1 ay sonrasına 2.düzey ultrasonografi için gün verdi yapılıcak yani ama ne olduğunu bilmiyorum kalbine ba kıyolar sanırım bide ben cinsiyet için gidicem hem ikili test iyi çıkmış üçlüye gerek yok dedi bunu yapalım dedi peki dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…