2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar hiçbirinizi korkutmak istemem ama mutlaka bi acil durum cantanız olsun, yengem erken doğum yaptı, o da kıyafetleri doğuma yakın yıkıarım diodu, ben 6 aylıkken en azından bi iki değişik kıyafet yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum, çantası, bezi, kendime pijama v.s. mutlaka hazır olsun bi kenarda, allah herkese normal koşullarda, zamanında doğum yapmayı nasip etsin sorunsuz bi şekilde inşallah ama, yine de tedbirli olmakta fayda var, nacizane tavsiyemdir

ay bugün hiç iş yapmadım
ööle oturdum
yapmak da istmiyom cok soğudum buradan
az önce hastanenin sahibi geldi odaya
genel md. fln değil sahibi
ööle napıyorsunu fln dedi
ben kk sayfasını bile kapatmadım, bilgisayarda kabak gibi açıktı valla amaaann banane

ben de hepsini toptan yıkıcam dolabına yerleştiricem allah izin verirse en mantıklısı o .o zmn annem de gelir ztn yardıma beraberce yaparız bişey olmaz..ne zevkli bişey ztn bebişimin kıayfetlerini yıkamak ütülemek hihoyyyt

eve gidiyimde krep yapiyim bari
Canınız çektimi leynnnn kaydirigubbakcemile3
Hadi söleyinn kaydirigubbakcemile3
Kolay bişi ya yapıp yiyeblrsnz o bağapta söledim burdan aklinialirimsmile

Ay deme be :gitme: haklısın sanırım yerimseniben

Beeen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Yoruldum artık KK molası vereyim neler kaynatıyosunuz bakalım.

ben de hepiciini yıkııcam..
ama son aylarda yıkayıp, bebişin dolabı fln da gelsin, kendi dolabına koyacam temiz temiz

bend eonu dıcktm tam dolabı glnce son aylr hepsını yıkamk daha mantıklı sanırm...

Masalcım akşam haberleri yokmu yaaafff kaydirigubbakcemile3

tabi doğru 6 aydan sonra çantayı hazırlamak lazım
allah korusun ne olacağı belli olmuyor

Annemde hazırlayalım belki 7 aylık doğar dedi bizde 7 aylık doğan çok bebiş var. Bu aydan sonra karyolasını felan alcaz daha kıyafet almadık hiç.Gelecek hafta cinsiyeti inşallah belli olursa ciciler alcaz bebişime anneme alalım artık dedim oda dayanamadı tamam dedi.

Tabi yıkıcaz ama daha çok erken bence
Doğuma yakın yıkar ütüler yerleştirirz dolabına

şimdi o kıyftlerı doguma kdr bınkere ac caz bakcz gostrcz sevczzz valla yıne bıton kırlnck son aylrda:)

kızlaarrr ben geldim.2 gündür internet bağlantım yok,açamıyorum.nabersiniz?
varmı bir değişiklik?yeni cinsiyet falan öğrenen.önemli bişi olduysa söleyin bana da yabancı kalmayayım.
özledim sizleeriii kaydirigubbakcemile5

Canlar ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Yarın görüşene dek esen kalın anacımmmm kaydirigubbakcemile3
Öperimmmmmmm Şeniz

kızım tipini tahmin edebiliyprum okuyunca koptum gülmektennnnnnnnnnn:roflol::roflol:manyak :roflol:

karyolayı da 6. ayda almayı düşünüyorum ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…