bende son aylarda düşünüyorum yıkamayıben de hepiciini yıkııcam..
ama son aylarda yıkayıp, bebişin dolabı fln da gelsin, kendi dolabına koyacam temiz temiz
evet evet bebişlerin kıyafetleri minicik zaten azıcık yer kaplıyo makinede..
bide onlara özel sabun alacaz daha
doğal sabun bebekler için
onla yıkayacaz makinada..
2-3 kerede yıkanır zaten minicik şeyler. opuyorumnanaktan
arkadaşlar hiçbirinizi korkutmak istemem ama mutlaka bi acil durum cantanız olsun, yengem erken doğum yaptı, o da kıyafetleri doğuma yakın yıkıarım diodu, ben 6 aylıkken en azından bi iki değişik kıyafet yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum, çantası, bezi, kendime pijama v.s. mutlaka hazır olsun bi kenarda, allah herkese normal koşullarda, zamanında doğum yapmayı nasip etsin sorunsuz bi şekilde inşallah ama, yine de tedbirli olmakta fayda var, nacizane tavsiyemdir
ben de hepiciini yıkııcam..
ama son aylarda yıkayıp, bebişin dolabı fln da gelsin, kendi dolabına koyacam temiz temiz
ben de hepsini toptan yıkıcam dolabına yerleştiricem allah izin verirse en mantıklısı o .o zmn annem de gelir ztn yardıma beraberce yaparız bişey olmaz..ne zevkli bişey ztn bebişimin kıayfetlerini yıkamak ütülemek hihoyyyt
arkadaşlar hiçbirinizi korkutmak istemem ama mutlaka bi acil durum cantanız olsun, yengem erken doğum yaptı, o da kıyafetleri doğuma yakın yıkıarım diodu, ben 6 aylıkken en azından bi iki değişik kıyafet yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum, çantası, bezi, kendime pijama v.s. mutlaka hazır olsun bi kenarda, allah herkese normal koşullarda, zamanında doğum yapmayı nasip etsin sorunsuz bi şekilde inşallah ama, yine de tedbirli olmakta fayda var, nacizane tavsiyemdir
Tabi yıkıcaz ama daha çok erken bence
Doğuma yakın yıkar ütüler yerleştirirz dolabına
TasteSpotting | a community driven visual potluck
kızlar şunlara bakındelikafaduldendelikafadulden
1000 sayfadan fazla tarif var. ama tabi ingilizce :bbo:
teşekkür ederim, sonunda başardımmmm özgecay
ay bugün hiç iş yapmadım
ööle oturdum
yapmak da istmiyom cok soğudum buradan
az önce hastanenin sahibi geldi odaya
genel md. fln değil sahibi
ööle napıyorsunu fln dedi
ben kk sayfasını bile kapatmadım, bilgisayarda kabak gibi açıktı valla amaaann banane
karyolayı da 6. ayda almayı düşünüyorum ben zatenAnnemde hazırlayalım belki 7 aylık doğar dedi bizde 7 aylık doğan çok bebiş var. Bu aydan sonra karyolasını felan alcaz daha kıyafet almadık hiç.Gelecek hafta cinsiyeti inşallah belli olursa ciciler alcaz bebişime anneme alalım artık dedim oda dayanamadı tamam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?