pardon sen kimsiniz tanıyamadım :roflol:
seni unutabilir miyiz biz ayseycim :1hug:
olumunekankayizsmile
kar yağsın ya mikroplarımız kırılır. havalar sıcak gittikçe daha çok hasta oluyoruz.
eveeeeeeeet ben kar aseriyorum ztn biraz daha yağmazsa uzak falan demicem uludağa ya da abanta gidicem..gecen sevgililer gününde abanttaydık inanılmazz güzeldii o kar manzaraları o yürüyüsler..ama bu sene hamileyim kırcam dizimi oturcam evimde :gitme:
kıs seni unutur muyuz hiç aşkol yane olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zaten ya evde dizini kırıp oturacaksın, ya da abanta gidip kaseyi kırıp oturacaksın.delikafadulden
bence evde otur daha hayırlı senin için
kıs seni unutur muyuz hiç aşkol yane olumunekankayizsmile
ne bilim yaaa bi an kötü oldumbu hafta çok sık giremedim ya dedim herhalde unuttular beni.
varmı bir değişiklik haftasonundan bu yana?
hmm valla yok cnım herhalde yaane bilim yaaa bi an kötü oldumbu hafta çok sık giremedim ya dedim herhalde unuttular beni.
varmı bir değişiklik haftasonundan bu yana?
neysehımm düşüneyim. birilerinin gene kızı olacaktı ama kimdi unuttum :uhm:
neyse
hayırlısı olsun
allah analı babalı büyütsün artık -tatlicadiarzu-
hımm düşüneyim. birilerinin gene kızı olacaktı ama kimdi unuttum :uhm:
neyse
hayırlısı olsun
allah analı babalı büyütsün artık -tatlicadiarzu-
İyi aksamlar kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
günün eeeennnnnnnn sevdiğim saati gelmiiiiiişşşşşşşşşşşşş
yarın ilk hamile kıyafetimi giyicem yupppiiii pantalonlarımı yapmıs kayınvalidem aksam yollayacakmış bana pacalarını yapacaktı da..
koccaaaaman mucu mucu sizzeee ve bebişlereeee
ben geldim . İşlerim bitmedi hala ama çok sıkıldım. Sanırım yarında giremicem yine çok yazmışsınız bakamıcam varmı bu sabahtan beri önemli bişey ????
ay ben de çok acıktım..amin kaydirigubbakcemile3
yemek resimlerine baktım çok fena acıktım.
kız hatırlamıyoz vlla naapalım. ilk sayfadaki listeye bi bak senyaaaa çok kötüsünüz yaaaa mafoldumben
yok canım önemli bişi olmadı öle..ben geldim . İşlerim bitmedi hala ama çok sıkıldım. Sanırım yarında giremicem yine çok yazmışsınız bakamıcam varmı bu sabahtan beri önemli bişey ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?