hahahahahah ay keske yakında olsan da bana kendi tipimi tarif etsen..kızım tipini tahmin edebiliyprum okuyunca koptum gülmektennnnnnnnnnn:roflol::roflol:manyak :roflol:
gösterme şunları yaa.Zaten ingilizceyi napalım biz boşweeeeeeeerrrrrrrrrrrr. Ben daha yeni yedim o yüzden karnım tok sırtık pek-tatlicadiarzu-
tok açın halinden anlamazmışkaydirigubbakcemile3
ay bugün hiç iş yapmadım
ööle oturdum
yapmak da istmiyom cok soğudum buradan
az önce hastanenin sahibi geldi odaya
genel md. fln değil sahibi
ööle napıyorsunu fln dedi
ben kk sayfasını bile kapatmadım, bilgisayarda kabak gibi açıktı valla amaaann banane
archmania aferin çok güzel nick almışsın. senin nicki görünce benim nick zannediyorum
bakıyorum ne yazmışım diye :roflol:
hehehe, evet ya cok benzio canım ama ben heryerde bunu kullanıorum, hatta senin buradaki varlığından haberdar değilken kayıt olmuştum, ancak aktif olabildim, artık avatar resimlerinden ayıracaksın sekercim, ayrıca ööle güzel yiyecek resimleri gösterme , kızımın canı cekiooo, sen daha cıkmıyo musun işten
ben hiç kıyafet falan almıyorm annem baslamıss bişiler almaya kendısı ankaradagöremıyormda ne aldıgını ama allh ıcın zevklı hatundur. kotu bişi almaz torununaaa bende dedım ben cıkamıyorm alısverıse sen al halledrz aramzda dedım:) ehehehe aslnda bende bişiler almk ıstyrm ama ne bıleym beceremem korkusu var yafsss...
ay valla çok rahatım..pek rahat gördüm seni..benim de bgn çok işim yoktu o sebeple bolca yazabildim kaydirigubbakcemile3
kızlaarrr ben geldim.2 gündür internet bağlantım yok,açamıyorum.nabersiniz?
varmı bir değişiklik?yeni cinsiyet falan öğrenen.önemli bişi olduysa söleyin bana da yabancı kalmayayım.
özledim sizleeriii kaydirigubbakcemile5
6 da çıkıcam . tabi en iyi ihtimal. eve gidesim de yok kocam evde yok çünkü.
gel de kızınla sana yemek ısmarlayayım.
gözden uzak olan gönülden de uzak oluyomuş heralde.yazdım ama kimse görmedi,okumadı sanırım mafoldumben mafoldumben :sinifsinif:
görüşürüüükk cınıımmmkızlar ben kaçtımmmm
hepicinizi öptün önce bebişlerii amaaaaaaaopuyorumnanaktan
canımsın ya, biliyom yalnızlık çok fena,, yakın olsak gelirdik güzelcim, ben de yalnızım bugün, akşam görüşürüz o zaman msn den
olumunekankayizsmilegözden uzak olan gönülden de uzak oluyomuş heralde.yazdım ama kimse görmedi,okumadı sanırım mafoldumben mafoldumben :sinifsinif:
bende bir tek hastane çıkışı aldım garibime.
onu da aldırmazdı eşimde ben dayanamadım. yoksa kızıyor erkenden ne alıyorsun diye eyvahedigeldismile
Masalcım akşam haberleri yokmu yaaafff kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sen gec dalganı kaydirigubbakcemile3 gazetelerin ve dergilerin icinde calısırsan böyle oluyorsun zamanla gözün hep gazetelerde oluyor
hemen size hava durumunu bildireyim kızlaarr..
YAĞMUR VE KAR GELİYOR MUSSS
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece Bursa ve Bilecik illerinin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.
EGEarçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinde Afyon ve Kütahya'nın yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.
AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı olacak.
İÇ ANADOLUarçalı çok bulutlu, ilk saatlerde doğusu, öğle saatlerinden itibaren batısı aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur, Sivas ve Kayseri ile Eskişehir, Çankırı ve Ankara'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması öngörülüyor.
BATI KARADENİZarçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar kıyılarında yağmur, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olacak.
ORTA VE DOĞU KARADENİZarçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların: genellikle karla karışık yağmur ve kar, Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek
GÜNEYDOĞU ANADOLUarçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.(ANKA)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?