2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben nerdeyse her gece yiyorum :1shok:
hatta eşim çok kızıyo bende gizli saklı içeri odalara kaçıp yiyorum yaaaaaaa:roflol:

ya bende karasızm ben oda yapcam bebişime dıye kafaya koydm kaynanam okd rolydn sonra beşik meşik kocaıs daha dogrusu karstı sınr oldm sankı kendılerı alcklr bende hayr oda yapılacak dedım..
ama annemde sepet yaptrcktı dıyorkı sepetten vazgecelım kucuk bı beşik alayım ben dıyorr en azndan onu yatak odasına koyarsnz belli birsure orda yatar bebiş dıyor bende mantıklı buldm nasılsa anam alcak onu oda bozulmucak benm sanrm ama bakalım
buarada nasıl bır erkek odası yapcam yaa cok heyecan bastı bnaaaaaaaa

ben oda için beşik almayı düşünüyorum.
bebek odasının yatağını odama sokamam çok kötü olur.
çok süslü beşikler var en fazla 6 ay yatacaklar içinde ama içim gidiyor onlara.

bugün yemekhanede meksika yemekleri varmış
ay çok heyecanlandım delikafadulden

ben de koca yatagı tasımayacam. ufak bi beşik alacam orada yanımda yatıracam

kızlar ben yemege kacar cok kaynatmayın gelınce yetişemıyormyaaaaa hadı sızde yemege cıkınnnnnnnnbayanssulusmile

o nasıl iş her hafta dünya mutfakları mı çıkıyor sizde bakimmm:uhm:
canım valla ben senden cok şaşırıyorum.
son 2 aylı bir adet bu, yeni çıktı
geçen ay italyan yemekleri günü vardı
bugün de meksika yapmışlar..
bakalım daha neler görecez

kızlar ben yemeğe gidiyorummm

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler... darısı cinsiyet öğrenmeyi heyecanla bekleyen anne adaylarının başına...

Ben de sadece park yatak almayı düşübüyorum, gece yatak odamda, gündüz kendi odasında uyur. Yabancıların odama girmesinden nefret ediyorum. 2 yaşına gelince de tek kişilik yatağımız var, ona korkuluk yaptırıp onda yatırmayı düşünüyorum

cokacimcoook ben yine çooook acıktım yaaa yemek istiyorum herşeyi yemek istiyyorum. aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yemekkkk .erkekime bakmam lazım di mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…