- Konu Sahibi daemon
-
- #32.301
dur bakayım siz kolplemi görmeki stiyorsunuz yoksa o dediğimm çekmeceleri yerleştirmişş onumu görmek istiyorsunuzz
oh oh maşallahhhhkız dün benim kayınvalide beni çok şaşırttı
3 hamile kazağı aldı
ayrıca nakitte verdi
aaa dedim nasıl olduaklinialirimsmile
evettttttttttttttttt:lepi:aynen canımm nedense yorulan hep onlar oluyorr amaaaa her işi biz yapalımm onlar yorulsunlar am yinede allah başımızdan eksik etmesinn:1hug:n kocam bir yana dünya biryanaa
komple bakmak istiyorum canım
ay amaan boşver
eksik kalsın yardımı
istemiyo demekki
arkadaşın fln yok mu ya gelsin yardıma şöyle
terörist bu vallaeyvahedigeldismilene demek ayıp ettin hafta bir uğrarımm :1ninca:
tuzlu olan birtek çekirdek yiyorumm ayy sonrada pişman oluyorum bebeişe bişey olur diye ama canımın tek çektiği şey tızlı çekirdek yaaaaaaa:1shok:valla şimdilik yok tuzlumu yiyorsun genelde öyle derler yaa tuzşu yersen çok şişer diyee
hepsi bööle kızmayın adamlara, başta ben de deli olurdum ama sonra anladım, bu tür pratik işlerle ilgili algılama sorunları var . mesela benim kocacım üstün zekalıdır. korkunç bir hafızası ve matematiksel zekası vardır. dersaneye gitmeden ve tek bir test çözmeden odtü yü kazanmış, aynı şekilde de dereceyle mezun olmuş olmasına rağmen 3,5 senedir hala bulaşık makinasını boşaltırken bana sorar neyi nereye koyacağını. ben de bazen mesela bi tabak gösterir, tv nin üzerine koyacaksın derim önce bir hamle eder sonra anlam veremez ööle bi kitlenir, gülmekten yerlere yatarım ben de onun o şaşkaloz haline :)
amaaann boşver yaaakız napim arkadaşı kayınvalideyi
bizim taraf çok kalabalık
hallederler
ben sorumsuz diye uyuz oluyom
terörist bu vallaeyvahedigeldismile
kız napim arkadaşı kayınvalideyi
bizim taraf çok kalabalık
hallederler
ben sorumsuz diye uyuz oluyom
terörist bu vallaeyvahedigeldismile
kesin aldattı beni ondan hediyeler alıyobilmiyorumkismile
ya sormayın şimdi taşıncamya
gelemem yardıma diyo
bin tane saçma sebeb sölüyo
nakitide bi yardımcı tutayım diye verdi benceaklinialirimsmile
tuzlu olan birtek çekirdek yiyorumm ayy sonrada pişman oluyorum bebeişe bişey olur diye ama canımın tek çektiği şey tızlı çekirdek yaaaaaaa:1shok:
merhaba arkadaslar :))) bende bırazdan dıreksıyon dersıne
gıdıcem bu arada sınavları kazandım .bır dıreksıyon sınavı kaldı sonra kımse tutamaz benı
benım esımde kendı ısınde cok ıyı ama berbat 2 tane demlık yaktı valla
sımdıde dıreksıyon dersıne gıdıcem tutturdu senı ben götürcem dıye
götürmesı bısey deyıl onu sımdı yataktan kaldırmak ölüm kafamçokkarıştı
bu arada ben tubıcık e hıc rastalamıyorum gelmıyormu benmı rastlamıyorum ama
ben de hep burdayım ya
Geçmiş olsun canım, kendine ve bebişine dikkat et. Soğuktur şimdi oralar.
Kızlar DNS nolar: 4.2.2.1 ve 4.2.2.2
Hızınıza yetişemiyorum sizin, ben yazımı yazana kadar sayfalar almış başını gitmiş
slm kızlar, sizi takip etmek ne kadar zor, bu arada mutlu haber:bebişimin hareketlerini hissetmeye başladımmm, artık kızım bana dokunarak varlığını bana daha yoğun hissettiriyor.yaşasınnnnn...ama bi sorunum var 1 haftadır sürekli kabuslar görüyorum hatta sırf bu yüzden dudağımda uçuklar çıktı(((
miilllllleeetttttttttt, doktordan geliyorummmmmmmmmmm. cinsiyetini öğrendiiiiiiiiiiiiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?