2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen canımm nedense yorulan hep onlar oluyorr amaaaa her işi biz yapalımm onlar yorulsunlar am yinede allah başımızdan eksik etmesinn:1hug:n kocam bir yana dünya biryanaa
evettttttttttttttttt:lepi:

valla şimdilik yok tuzlumu yiyorsun genelde öyle derler yaa tuzşu yersen çok şişer diyee
tuzlu olan birtek çekirdek yiyorumm ayy sonrada pişman oluyorum bebeişe bişey olur diye ama canımın tek çektiği şey tızlı çekirdek yaaaaaaa:1shok:

:roflol::roflol:
genetik kodlama farklılığı herhalde bu erkeklerdeki durum. doğuştan iş yapma genleri yok.
kızıyoruz çoğu zaman ama ne yapsın garipler ellerinden gelen bu kadar

merhaba arkadaslar :))) bende bırazdan dıreksıyon dersıne
gıdıcem bu arada sınavları kazandım .bır dıreksıyon sınavı kaldı sonra kımse tutamaz benı

benım esımde kendı ısınde cok ıyı ama berbat 2 tane demlık yaktı valla
sımdıde dıreksıyon dersıne gıdıcem tutturdu senı ben götürcem dıye
götürmesı bısey deyıl onu sımdı yataktan kaldırmak ölüm kafamçokkarıştı

bu arada ben tubıcık e hıc rastalamıyorum gelmıyormu benmı rastlamıyorum ama
ben de hep burdayım ya

kız napim arkadaşı kayınvalideyi
bizim taraf çok kalabalık
hallederler
ben sorumsuz diye uyuz oluyom

terörist bu vallaeyvahedigeldismile
amaaann boşver yaaa
ne uyuz oluyorsun
gelse her halta karışacak seni daha cok sinirlendirecek
eske benimkide herşeye herkesten önce atlamasa
sonra herşeye karışıyo herşey kendi dediği gibi olsun istiyo
beni de sinir hastası ediyo

kesin aldattı beni ondan hediyeler alıyobilmiyorumkismile

ya sormayın şimdi taşıncamya
gelemem yardıma diyo
bin tane saçma sebeb sölüyo
nakitide bi yardımcı tutayım diye verdi benceaklinialirimsmile

hım zekı kadın kafa calısıyorr

slm kızlar, sizi takip etmek ne kadar zor, bu arada mutlu haber:bebişimin hareketlerini hissetmeye başladımmm, artık kızım bana dokunarak varlığını bana daha yoğun hissettiriyor.yaşasınnnnn...ama bi sorunum var 1 haftadır sürekli kabuslar görüyorum hatta sırf bu yüzden dudağımda uçuklar çıktı(((

tuzlu olan birtek çekirdek yiyorumm ayy sonrada pişman oluyorum bebeişe bişey olur diye ama canımın tek çektiği şey tızlı çekirdek yaaaaaaa:1shok:

ayy benimde çekiyorr unutuyorumm almayaa bugün aşkı memnu var alayımda heyecanlı oluyor çıtlar ken izlemek,arada yemenin sakıncası olacağını sanmıyorum ama her gün yiyorsan buda etgen olabilir ayakların konusundaa

tubicik uzun zamandır yok canım :1no2:
dün de benim aklıma geldi

Peki nasil ayarlaniyor bu canim?

evet ya tubicik girmiyo

eskiden hep buradaydı herşeye yetişirdi

kızlar bi bebiş vardı nereler dee gören varmıı

miilllllleeetttttttttt, doktordan geliyorummmmmmmmmmm. cinsiyetini öğrendiiiiiiiiiiiiiiimmmm

arkadaşım gelmiş :1hug:
demek kızın tekmeler savurmaya başladı ne güzel. oyy tekme atan ayaklarını yerim ben onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…