2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr canım kokoreç istiyorr ama korkuyorummmm
benim de canım pide arası böle bol turşulu fln döner istiyor. akşamları ev gittiğimiz saatte hiçbir yerde döner kalmıyor tabi.
hafta sonu yiyecem inşallah

benim de canım pide arası böle bol turşulu fln döner istiyor. akşamları ev gittiğimiz saatte hiçbir yerde döner kalmıyor tabi.

yaaaaaa canımmm çekiyorrr hep ama zehirlendim bir kere çk tırsıyorumm ben pideden zehirlendimm

bende yemegımı yedim geldım kıslarrrrrrr ne alemdesınz bakalım bu beşik olayı ben daha cozemedm bunlr cok guzl ama sole 1-2 yasına kdr bazn yanıma almam gerekebılr öleidare edcek buyklukte bişey alcmmmmmm yani aldırcammmm

dün canım kömürde sandaviç istedi böylee kocaman içinde turşusu olcakk iki ekmek bir birine kavuşmucak içi o kadar dolu olcak bide yayık ayrannn

e bunlarda küçük zaten biz de o yuzden alıyoruz.
odası duracak karyolası da olacak ama geceleri benim yanımda bu beşikte yatacak çucuuumm olumunekankayizsmile

e bunlarda küçük zaten biz de o yuzden alıyoruz.
odası duracak karyolası da olacak ama geceleri benim yanımda bu beşikte yatacak çucuuumm olumunekankayizsmile

işte bend eöle dusunyrmda acaba park yatakmı alsm beşik yerıne dıyrm kararszlıgm oacıdn yanee kıs öskeeeee

Valla ben bÜyÜyen karyoladan ıstıyorum yanı oda takımı alcam yanımada ya Çevremden yada bÖyle ıkıncı elde olsa yanımaa kÜÇÜk bır beŞık yada park yatak daha geÇen ay park yatak 95 lıraydı heps ıburada da yıne Öyle dÜŞeŞ bulursam alayım ılerde onu oyuncakalrıyla oynaması ıÇın ıŞe yarar yataĞındada yatar

valla kıymalı pide işte bildiğimizz sanırım kıymasından zehirlendimm
geçmiş olsun canım..

evet dışarda yiyeceksek daha bi güvenilir yerlerden yemek lazım herhalde ya.. dikkat etmek lazım.. kız archi bu bodrum döneri güvenilir midir delikafadulden

geçmiş olsun. bence dışarılarda güvenmediğin yerlede o tarz yiyecekler yeme

yani benim en büyük eksimm izmirin en saçma yerinde çalışmamm burada güvenilcek yer yok adı olan yerlerde yiyorum bu seferde zehirlendimm ama can mu istiyor kömürde sandaviç meselaaacokacimcoook

bende yedim yemeğimi ama az yedim sanırım
daha 45 dk oldu acıktım yine yav eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım..

evet dışarda yiyeceksek daha bi güvenilir yerlerden yemek lazım herhalde ya.. dikkat etmek lazım.. kız archi bu bodrum döneri güvenilir midir delikafadulden

can bu istiyor yor dimi düşün ikimizde yemekden yeni geldikk şimdiden kendmize sandaviççi dönerci arıyozz:))))

yani benim en büyük eksimm izmirin en saçma yerinde çalışmamm burada güvenilcek yer yok adı olan yerlerde yiyorum bu seferde zehirlendimm ama can mu istiyor kömürde sandaviç meselaaacokacimcoook

neresinde calısyrsnki cnm bende her oglen dısarda yemek zorndym ama korkuyrm saglıklımı deılmı

işte o oda takmlrndn bende alcam ama yanına ek olrk alcm beşikmi park yatakmı ona karar veremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…