aynen sandelye resmen kıçıma batıyor, yatay pozisyona geçmem lazım...
benim de canım pide arası böle bol turşulu fln döner istiyor. akşamları ev gittiğimiz saatte hiçbir yerde döner kalmıyor tabi.kızlarr canım kokoreç istiyorr ama korkuyorummmm
benim de canım pide arası böle bol turşulu fln döner istiyor. akşamları ev gittiğimiz saatte hiçbir yerde döner kalmıyor tabi.
hafta sonu yiyecem inşallah
benim de canım pide arası böle bol turşulu fln döner istiyor. akşamları ev gittiğimiz saatte hiçbir yerde döner kalmıyor tabi.
pideden nası zehirlendin kız CADIARZUyaaaaaa canımmm çekiyorrr hep ama zehirlendim bir kere çk tırsıyorumm ben pideden zehirlendimm
e bunlarda küçük zaten biz de o yuzden alıyoruz.bende yemegımı yedim geldım kıslarrrrrrr ne alemdesınz bakalım bu beşik olayı ben daha cozemedm bunlr cok guzl ama sole 1-2 yasına kdr bazn yanıma almam gerekebılr öleidare edcek buyklukte bişey alcmmmmmm yani aldırcammmm
aaa tamammm delikafaduldenyeşil cafe nin orada bodrum döneri ye delikafadulden
e bunlarda küçük zaten biz de o yuzden alıyoruz.
odası duracak karyolası da olacak ama geceleri benim yanımda bu beşikte yatacak çucuuumm olumunekankayizsmile
pideden nası zehirlendin kız cadıarzu
dönerden fln olmasın o zehirlenme
valla kıymalı pide işte bildiğimizz sanırım kıymasından zehirlendimm
geçmiş olsun canım..valla kıymalı pide işte bildiğimizz sanırım kıymasından zehirlendimm
geçmiş olsun. bence dışarılarda güvenmediğin yerlede o tarz yiyecekler yeme
geçmiş olsun canım..
evet dışarda yiyeceksek daha bi güvenilir yerlerden yemek lazım herhalde ya.. dikkat etmek lazım.. kız archi bu bodrum döneri güvenilir midir delikafadulden
yani benim en büyük eksimm izmirin en saçma yerinde çalışmamm burada güvenilcek yer yok adı olan yerlerde yiyorum bu seferde zehirlendimm ama can mu istiyor kömürde sandaviç meselaaacokacimcoook
ay evet yaaa :roflol:can bu istiyor yor dimi düşün ikimizde yemekden yeni geldikk şimdiden kendmize sandaviççi dönerci arıyozz:))))
Valla ben bÜyÜyen karyoladan İstİyorum yanİ oda takımı alcam yanımada ya Çevremden yada bÖyle İkİncİ elde olsa yanımaa kÜÇÜk bİr beŞİk yada park yatak daha geÇen ay park yatak 95 lİraydı heps İburada da yİne Öyle dÜŞeŞ bulursam alayım İlerde onu oyuncakalrıyla oynaması İÇİn İŞe yarar yataĞındada yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?