geçmiş olsun canım..
evet dışarda yiyeceksek daha bi güvenilir yerlerden yemek lazım herhalde ya.. dikkat etmek lazım.. kız archi bu bodrum döneri güvenilir midir delikafadulden
özge geçen gün kuyruk yağı yemiş kusmuş kusmuş ıyyy anlatıyo bide bana telefondaohaoldumsmile
ıyyyyyyyy kuyruk yağımı nasıl yedın kızzz onu ben çöp şişyerken arasndn ayryrm yagları mınk mınk oldgu halde öğğğğğğ
bizim oralarda buna deli söyledi akıllı da inandı derler:roflol:
elhamra uyduruyor kızz
özge geçen gün kuyruk yağı yemiş kusmuş kusmuş ıyyy anlatıyo bide bana telefondaohaoldumsmile
ıyyyyyyyy kuyruk yağımı nasıl yedın kızzz onu ben çöp şişyerken arasndn ayryrm yagları mınk mınk oldgu halde öğğğğğğ
hahahahaahahhabizim oralarda buna deli söyledi akıllı da inandı derler:roflol:
elhamra uyduruyor kızz
a aaa ben ne zaman uydurdum ayol:umursamaz:
nan nerden de aklına geliyo..
durup dururken :roflol:
valla ne güzel 3,5 yıl alsancakda çalışıyordum mustafa bey ordanda kıbrı şehitlerindee orda sorun yoktu şimdi karabağlarrr ıyyy sanayinin orda düşünn :gitme: senin nerdeeneresinde calısyrsnki cnm bende her oglen dısarda yemek zorndym ama korkuyrm saglıklımı deılmı
hahahahaahahha
ayy koptum allah cezanı vermesin...
ahahahahaha :roflol:
elhamraa, gel sen bi bakiiim, yalancı çobanklava: :mymeka:
işte o oda takmlrndn bende alcam ama yanına ek olrk alcm beşikmi park yatakmı ona karar veremedım
bizim oralarda buna deli söyledi akıllı da inandı derler:roflol:
elhamra uyduruyor kızz
nan nerden de aklına geliyo..
durup dururken :roflol:
asla...tabi tabi hiç uydurur musun:tomato:
benim mi :sm_confused:
yok yaw bu mannak elhamranın :roflol:benim mi :sm_confused:
ay nebıleym kız bellimi olur bu hamişlik ılgınc bir olay ınsann canı ceker mesela ben bugun hayatta asıtlı ıcmem helede fanta kola karsı masada kızn artıgına goz dıktm fantasına nasıl cnm cektı adamlr gıt al ıc dedıler bak bırktı gıttı valla dedım gozm donerse yaparm onudahanı olrya kuyruk yagı cnm ıstedıı ıyyy delikafadulden
ay ben kuyruk yağı nedir onu bile bilmem..
çöp şişlerin arasındakileri ben de hep ayırırım, onlar kuyruk yağı mıymış ki ohaoldumsmile
valla ne güzel 3,5 yıl alsancakda çalışıyordum mustafa bey ordanda kıbrı şehitlerindee orda sorun yoktu şimdi karabağlarrr ıyyy sanayinin orda düşünn :gitme: senin nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?