2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özge geçen gün kuyruk yağı yemiş kusmuş kusmuş ıyyy anlatıyo bide bana telefondaohaoldumsmile

geçmiş olsun canım..

evet dışarda yiyeceksek daha bi güvenilir yerlerden yemek lazım herhalde ya.. dikkat etmek lazım.. kız archi bu bodrum döneri güvenilir midir delikafadulden

ahhh ahh ö dönere güvenilmez miiiiii
o dönere güvenmeyen sürüm sürüm sürünsün :roflol::roflol:

özge geçen gün kuyruk yağı yemiş kusmuş kusmuş ıyyy anlatıyo bide bana telefondaohaoldumsmile

ıyyyyyyyy kuyruk yağımı nasıl yedın kızzz onu ben çöp şişyerken arasndn ayryrm yagları mınk mınk oldgu halde öğğğğğğ

ıyyyyyyyy kuyruk yağımı nasıl yedın kızzz onu ben çöp şişyerken arasndn ayryrm yagları mınk mınk oldgu halde öğğğğğğ

bizim oralarda buna deli söyledi akıllı da inandı derler:roflol:
elhamra uyduruyor kızz

elhamra uyduruyor kızz
hahahahaahahha
ayy koptum allah cezanı vermesin...
ahahahahaha :roflol:

elhamraa, gel sen bi bakiiim, yalancı çoban klava: :mymeka:

nan nerden de aklına geliyo..
durup dururken :roflol:

ay ben kuyruk yağı nedir onu bile bilmem..

çöp şişlerin arasındakileri ben de hep ayırırım, onlar kuyruk yağı mıymış ki ohaoldumsmile

neresinde calısyrsnki cnm bende her oglen dısarda yemek zorndym ama korkuyrm saglıklımı deılmı
valla ne güzel 3,5 yıl alsancakda çalışıyordum mustafa bey ordanda kıbrı şehitlerindee orda sorun yoktu şimdi karabağlarrr ıyyy sanayinin orda düşünn :gitme: senin nerdee

hahahahaahahha
ayy koptum allah cezanı vermesin...
ahahahahaha :roflol:

elhamraa, gel sen bi bakiiim, yalancı çoban klava: :mymeka:

kızım hatta ben mok boğazım aylin ya napcam ben dedindi yabilmiyorumkismile

elhamra uyduruyor kızz

ay nebıleym kız bellimi olur bu hamişlik ılgınc bir olay ınsann canı ceker mesela ben bugun hayatta asıtlı ıcmem helede fanta kola karsı masada kızn artıgına goz dıktm fantasına nasıl cnm cektı adamlr gıt al ıc dedıler bak bırktı gıttı valla dedım gozm donerse yaparm onuda hanı olrya kuyruk yagı cnm ıstedıı ıyyydelikafadulden

ayy güneş öldürdün beni gülmekten sırnaşık şey

ay ben kuyruk yağı nedir onu bile bilmem..

çöp şişlerin arasındakileri ben de hep ayırırım, onlar kuyruk yağı mıymış ki ohaoldumsmile

bilmem yağğ işteeehihoyyyt:jeyyar:

valla ne güzel 3,5 yıl alsancakda çalışıyordum mustafa bey ordanda kıbrı şehitlerindee orda sorun yoktu şimdi karabağlarrr ıyyy sanayinin orda düşünn :gitme: senin nerdee

ben şanslı sayılıyorm öleyse haa bende cankayadayım hıltonn yannda işyerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…