2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şanslı sayılıyorm öleyse haa bende cankayadayım hıltonn yannda işyerım

karabağlar sanayide çalışmanın azabını bi ben bi Allah biliyo sanıyodum,bir bayan görsem seviniyodum Allahım 4 duvar arasında kafayı yiyodum
delirdim o dönem
Allahtan çıkardılarda kurtuldum

ben şanslı sayılıyorm öleyse haa bende cankayadayım hıltonn yannda işyerım

fena değil sizinde sevgi yolun sonun kumpirciler var orası süper şanslı sayılırsın ama alsancak gibi olmaz gözümde tutuyorrr

ayy güneş öldürdün beni gülmekten sırnaşık şey

eee yalanmı kızlar valla sızde ole yapmazmısn farzednkı ofantayı alacak paramz yok
ben buaralr gectgmz 3 ayn acısını cıkryrm yenı yenı ıstahm acldı mesela yemek yerken narı dusunuyrm aradan kalkıp nardn atyrm bıkac parca tekrr yemegı bıtryrm esım sabret neoluyr sana dıyordelikafadulden

karabağlar sanayide çalışmanın azabını bi ben bi Allah biliyo sanıyodum,bir bayan görsem seviniyodum Allahım 4 duvar arasında kafayı yiyodum
delirdim o dönem
Allahtan çıkardılarda kurtuldum

yaa anla beni ne zorr boşunamı şafak sayıyorum ben 91/152

fena değil sizinde sevgi yolun sonun kumpirciler var orası süper şanslı sayılırsın ama alsancak gibi olmaz gözümde tutuyorrr

efet idare edıyyor mesela bugun topçu da yedık ama hiiiiiiiçççççç gusel deıldı yafss kumpırcılerede gıdyrz ama sık sık deıl malum bzm adamlr kumpirle doymuyrlr sadece bnm cnm ıstedgı zamn gıdyrlr oda ayda 1 belkı

kırçiçeği var hemen girişte güzeldir bak orasıı

elifzele kalmayacak ben gidip dövcem onu klava:

kuru iftiracı kadın..

görürsün sen ama yazıyom bunları

ayı yawrusunu severken öldürümüş ama dimibilmiyorumkismile

(burdaki 1.tekil şahıs biz değiliz tamamen emsal bi söylemdir)

elifzele kalmayacak ben gidip dövcem onu klava:

kuru iftiracı kadın..

görürsün sen ama yazıyom bunları

özgevayy biz bu kızı napalım senle sana iftira atıyor banada sana attığı iftira ile içimi dışıma çıkarıyorr çiğilde oturuyor gidip bi gıdıklayam gerçi bize kalmazz elifzel akşama pataklar alır hıncımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…