- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #32.481
bende hikaye çokkk
bi kez de ben saklamdıydımm dolabın arkasına yemin ederim 1 saat aradı telimide yanıma almıştım sesini kıstım nasıl arıyo beni sonra montunu giyip beni aramaya gitti:1ninca::roflol:valla yalanım varsa burdan kalkmıyım ayyy ölmüştüm gülmekdenn yaaa
hep evin içinde saklambaç oynuyozz:roflol:
:roflol: hahahahaah ay nası güldüm delibende hikaye çokkk
bi kez de ben saklamdıydımm dolabın arkasına yemin ederim 1 saat aradı telimide yanıma almıştım sesini kıstım nasıl arıyo beni sonra montunu giyip beni aramaya gitti:1ninca::roflol:valla yalanım varsa burdan kalkmıyım ayyy ölmüştüm gülmekdenn yaaa
bende hikaye çokkk
ya valla deli gibi oda yapasım var ama odada 1 tek kişilik baza, 1 bilgisayar masası
1 kitaplık var birde kondüsyon bisikleti ile up shaper
hadi diyelim kitaplığı odadan çıkardık hole koyduk, bilgisayarıda değiştirdik laptop aldık ama bisikletle diğeri elimizde patlayacak ama zaten bebeğin odasındada olmaz onlar ne etcem bilmiyorum bazayı zaten veremem yada atamam çok yeni benimkide
ona uygun bişey almak istiyorum dolap felan ama bebek 6 aydan sonra hareketleniyor ayağa dikiliyor sarkıyor felan uyanınca abiimin çocukalrdan biliyorum ancak parmaklıklı karyolada zaptedebiliyolar, bazaya korkuluklara baktım hep yarım ve tek taraflı duvara yaslaman lazım e benim odanın duvarlarının tam ortasında kolan var olmuyor ayyyy kafayı yiycem yaaaa ne etcem bilmiyorum ya sadece koryola alcam bebişe ama dolap da lazım kıyafetlerini koyacak yerde yok benim dolaplar dolu ağzına kadar offfffffffffffff düşündükçe deli olcamm yaaaaaaaaaaa:1shok:
yooo 2,5 yıllık evliyiz bilmem belkide yeni evli sayılırız bilmiyorumkismilediyorum yaa evinden kk ye can bağlantı olsada hep birlikde izlesekk sizi yenimi evlisiniz sizzz
ana bizde gidelim yaaa ne zamansaaaaaaaaaaakızlar chicco nun tuzla depsunda bazı aylar satış yapılıyormuş. bende yeni öğrendim
hangi günler satış var şu an bilmiyorum ama öğreneceğim. herşey çok uygun satılıyormuş.
bilginiz olsun
yak yewrum biz alıştık öle saklanmalaraaa bekarkende yapıyordu çünkü kaydirigubbakcemile3kız nasıl kıydın sonna kızmadımı sana ben kocama yapsam panıktn ayılp bylr bıde böle saka yaptgımı anlsn valla cok sınrlenr gecn uyumstm bsehr dısnda 2 cagrısına cvp vermedım diyee taa ankaraları ayaga kaldrmıs yarm saatte dusna rtk böle bişi yapsm neler olurdu
yooo 2,5 yıllık evliyiz bilmem belkide yeni evli sayılırız bilmiyorumkismile
benimki ile geçen konuşuyorduk artık bebiş doğunca akşam internetede giremeyiz dedim aa nedenmiş dedi oldu dedim çocuk uyurken o sesde uyutursun ışığı var birde klavye sesi nasıl uyuyacak istemem dedim valla oyarım adamı dedim laptop alırız bilgisayarıda kardeşine veririz dedim dahada sesini çıkartmadı :dilcikar:Benim de içime sinmedi hazır korkuluklar, o yüzden yaptırmayı düşünüyorum, sen de ertafına öyle bişey yaptırabilirsin. Ben de bilgisayarı çocuğun odasında istemiyorum ama eşim orda kalacak diye tutturdu.
hergün ordan geçiyoz görmedim hiç bibakayım bariibir de kozyatağında mothercare in outleti varmış.Carefourun karşısında Byotelin arkasındaki bina Demstock diye yazıyormuş.
ondan da haberiniz olsunyerimseniben
saol canım benimmmmmmmmmma.s.içinizideki yaşan sevincini öldürmeyin o zaman maşallahh bende size kocamann
hergün ordan geçiyoz görmedim hiç bibakayım barii
kızlar benı sımdı saglk ocagndan aradılar tetanoz asınızı vurulman z gerekıyr bızde 5 aylık gozukuyorsunz dedıler
ne 5 aylıgı yaaa
cozemedım olayı
siz vurldunzmu bızm saglık ocagı hasta bana yaa zırt bırt aryrlr ılk gıttgmdede ruyamzda gordk gel gel dıye kaptılr benııı cok tırrrrsıııyorummmakannehir
yak yewrum biz alıştık öle saklanmalaraaa bekarkende yapıyordu çünkü kaydirigubbakcemile3
kızmadı da delimisin akşamın bi vakti beni sokağa çıkarttın dedi
öle evin içinde saklanmadığımız yer kalmadı bir tek dolabın üstü orayada çıkamam galiba aaa bak balkon var birde ama onuda arkadan kapayamıyoruzzz yaz olunca yapayım vallaa:roflol:
kızlar benı sımdı saglk ocagndan aradılar tetanoz asınızı vurulman z gerekıyr bızde 5 aylık gozukuyorsunz dedıler
ne 5 aylıgı yaaa
cozemedım olayı
siz vurldunzmu bızm saglık ocagı hasta bana yaa zırt bırt aryrlr ılk gıttgmdede ruyamzda gordk gel gel dıye kaptılr benııı cok tırrrrsıııyorummmakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?