2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diyorum yaa evinden kk ye can bağlantı olsada hep birlikde izlesekk sizi yenimi evlisiniz sizzz

:roflol: hahahahaah ay nası güldüm deli

kızlar chicco nun tuzla depsunda bazı aylar satış yapılıyormuş. bende yeni öğrendim
hangi günler satış var şu an bilmiyorum ama öğreneceğim. herşey çok uygun satılıyormuş.
bilginiz olsun

kız nasıl kıydın sonna kızmadımı sana ben kocama yapsam panıktn ayılp bylr bıde böle saka yaptgımı anlsn valla cok sınrlenr gecn uyumstm bsehr dısnda 2 cagrısına cvp vermedım diyee taa ankaraları ayaga kaldrmıs yarm saatte dusna rtk böle bişi yapsm neler olurdu

Benim de içime sinmedi hazır korkuluklar, o yüzden yaptırmayı düşünüyorum, sen de ertafına öyle bişey yaptırabilirsin. Ben de bilgisayarı çocuğun odasında istemiyorum ama eşim orda kalacak diye tutturdu.

kızlar chicco nun tuzla depsunda bazı aylar satış yapılıyormuş. bende yeni öğrendim
hangi günler satış var şu an bilmiyorum ama öğreneceğim. herşey çok uygun satılıyormuş.
bilginiz olsun
ana bizde gidelim yaaa ne zamansaaaaaaaaaaa

bir de kozyatağında mothercare in outleti varmış.Carefourun karşısında Byotelin arkasındaki bina Demstock diye yazıyormuş.

ondan da haberiniz olsunyerimseniben

yak yewrum biz alıştık öle saklanmalaraaa bekarkende yapıyordu çünkü kaydirigubbakcemile3
kızmadı da delimisin akşamın bi vakti beni sokağa çıkarttın dedi
öle evin içinde saklanmadığımız yer kalmadı bir tek dolabın üstü orayada çıkamam galiba aaa bak balkon var birde ama onuda arkadan kapayamıyoruzzz yaz olunca yapayım vallaa:roflol:

benimki ile geçen konuşuyorduk artık bebiş doğunca akşam internetede giremeyiz dedim aa nedenmiş dedi oldu dedim çocuk uyurken o sesde uyutursun ışığı var birde klavye sesi nasıl uyuyacak istemem dedim valla oyarım adamı dedim laptop alırız bilgisayarıda kardeşine veririz dedim dahada sesini çıkartmadı :dilcikar:

Son düzenleme:
bir de kozyatağında mothercare in outleti varmış.Carefourun karşısında Byotelin arkasındaki bina Demstock diye yazıyormuş.

ondan da haberiniz olsunyerimseniben
hergün ordan geçiyoz görmedim hiç bibakayım barii

kızlar benı sımdı saglk ocagndan aradılar tetanoz asınızı vurulman z gerekıyr bızde 5 aylık gozukuyorsunz dedıler
ne 5 aylıgı yaaa
cozemedım olayı
siz vurldunzmu bızm saglık ocagı hasta bana yaa zırt bırt aryrlr ılk gıttgmdede ruyamzda gordk gel gel dıye kaptılr benııı cok tırrrrsıııyorummmakannehir

kızlar ben bi toplantıya gidiyom.. kısa sürer.. öptüm

canım 4 ayın bitti 5. ayın içerisindesin sen

kız bak fırlamalk yapıpda dolaba cıkmaya kalkma bılmyrm artk sen onuda yaparsn gıbı geldı banaaa sakın gobusunnnnun ıcını sarsmaaaaaaaaa amannnnnnnn sen neymıssn yafss arada anlt su maceralarınızı cok gusel yaaa aşk bu işte biz gayet monotonuz yafss

banda 20, ve 24 haftada gel vurul dedii mutlka vurulması gerken bir iğnee ben vurulcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…