ya dün akşam benim canımda kumpir çekti dedim koçişe kumpir söylesekefet idare edıyyor mesela bugun topçu da yedık ama hiiiiiiiçççççç gusel deıldı yafss kumpırcılerede gıdyrz ama sık sık deıl malum bzm adamlr kumpirle doymuyrlr sadece bnm cnm ıstedgı zamn gıdyrlr oda ayda 1 belkı
ya dün akşam benim canımda kumpir çekti dedim koçişe kumpir söylesek
oda ne kadar yararsız şey varsa canın istiyor evde ne güzel sulu köfte var onu ye salatayla dedi söyleyemedik :1shok:
kızlar geçen günü ciğerden bahsettiniz ya yedikten sonra nereni kaşırsan bebekte iz olur diye.. aslında hiç sevmem ciğeri ama canım çekmişti bugün yemekte sadece 1 lokma aldım ama hiçbiyerimi kaşımadım tabi... ama bu ne kadar sürüyor yani ne kadar bi yerini kaşımaman lazım hemen mi yoksa belli bir süresi varmı? 1 saat önce yedim yani artık kaşınabilirmiyim?? eyvahedigeldismile
bende boş bi çöp bidonu buldum ayağımın altına koydum
odadakiler bi masaya sığamadın diyolar çöp bidonunu devirdim:roflol:
yok gidemedim yol özümde büyüdü işten izin almam gerek di birde aman dedimuklaaa seminere gitmedinmi
yaa duyfer gülmede cevap ver ben çok ciddiyim ya nasıl oluyor? senin dizinde vardı dimi..
yaa duyfer gülmede cevap ver ben çok ciddiyim ya nasıl oluyor? senin dizinde vardı dimi..
ya dün akşam benim canımda kumpir çekti dedim koçişe kumpir söylesek
oda ne kadar yararsız şey varsa canın istiyor evde ne güzel sulu köfte var onu ye salatayla dedi söyleyemedik :1shok:
:roflol:totonu kaşııkızlar geçen günü ciğerden bahsettiniz ya yedikten sonra nereni kaşırsan bebekte iz olur diye.. aslında hiç sevmem ciğeri ama canım çekmişti bugün yemekte sadece 1 lokma aldım ama hiçbiyerimi kaşımadım tabi... ama bu ne kadar sürüyor yani ne kadar bi yerini kaşımaman lazım hemen mi yoksa belli bir süresi varmı? 1 saat önce yedim yani artık kaşınabilirmiyim?? eyvahedigeldismile
he valla aynı öle ama yaaauklaaa beni haladaha güldürüyonn siz kocanla ediyle büdü gibisinizz bu belli olduuu
:roflol::roflol:dağları devirmeye başladık delikafadulden
bende göz kapaklarımın üzerine göz çizip yatacağım, beni gören gözlerin açık zanedecek :roflol:
anovacım o hurafe ciğeri hemen ellediğinde geçerli. sen ciğeri yemişsin sindirmişsin artık korkma birşey olmaz.
bol bol kaşın
:1shok::1shok:kocan doru olanı yapmış ama nefis bu bari tadımlk ortaya bitane soleseydıııı yafsss
he valla aynı öle ama yaaa
ay geçen yaptığını anlatayımda gül bidaha wc ye gittim ordan yatışa geçiçemm
dedim ben wc ye gidiyorum yatır sonra beni tamam dedi gittim geldim salona baktım ypk bütün evi aradım sonra tekrar salona baktım bizim kaloriferle koltuk arası boş
oraya saklanmışş bende deli dana gibi koca arıyorum evin içinde :roflol:sonra dizlerinin üstünde dikeldi bana bakıyor fotosunu çektim öle aa nerden buldun beni diyor çatlak ya:roflol:kocamın yaşıda benden 7 yaş büyük bu arada bizim evin ilk çocuğu o
bende hikaye çokkkayy yeterrr gülmekden hema oldumm sakın böyle şeyleri son günlerimizde anlatma banaa gülmekden doğuma götürürler beniii yaa evinize kamera koymak isterdimmm ediyle büdü :roflol::roflol:
öğrendimm annem doğruyormuş bilerek kaşımışş senin sorunu sordumm ellerini yıkadıysa bir şey olmazz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?