2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya dün akşam benim canımda kumpir çekti dedim koçişe kumpir söylesek
oda ne kadar yararsız şey varsa canın istiyor evde ne güzel sulu köfte var onu ye salatayla dedi söyleyemedik :1shok:

kızlar geçen günü ciğerden bahsettiniz ya yedikten sonra nereni kaşırsan bebekte iz olur diye.. aslında hiç sevmem ciğeri ama canım çekmişti bugün yemekte sadece 1 lokma aldım ama hiçbiyerimi kaşımadım tabi... ama bu ne kadar sürüyor yani ne kadar bi yerini kaşımaman lazım hemen mi yoksa belli bir süresi varmı? 1 saat önce yedim yani artık kaşınabilirmiyim?? eyvahedigeldismile

oda ne kadar yararsız şey varsa canın istiyor evde ne güzel sulu köfte var onu ye salatayla dedi söyleyemedik :1shok:

uklaaa beni haladaha güldürüyonn siz kocanla ediyle büdü gibisinizz bu belli olduuu

:roflol::roflol:

bende boş bi çöp bidonu buldum ayağımın altına koydum
odadakiler bi masaya sığamadın diyolar çöp bidonunu devirdim:roflol:

dağları devirmeye başladık delikafadulden
bende göz kapaklarımın üzerine göz çizip yatacağım, beni gören gözlerin açık zanedecek :roflol:

yaa duyfer gülmede cevap ver ben çok ciddiyim ya nasıl oluyor? senin dizinde vardı dimi..

yaa duyfer gülmede cevap ver ben çok ciddiyim ya nasıl oluyor? senin dizinde vardı dimi..

anovacım o hurafe ciğeri hemen ellediğinde geçerli. sen ciğeri yemişsin sindirmişsin artık korkma birşey olmaz.
bol bol kaşın

Ukla umarım, bebeler bize ilerde kızmaz işin kolayına kaçıyoruz diye. Ama yer yok tek kişilik yatağımı da az kullanmıştım zaten, o kadar da para vermiştim.[/QUOTE]

ya valla deli gibi oda yapasım var ama odada 1 tek kişilik baza, 1 bilgisayar masası
1 kitaplık var birde kondüsyon bisikleti ile up shaper
hadi diyelim kitaplığı odadan çıkardık hole koyduk, bilgisayarıda değiştirdik laptop aldık ama bisikletle diğeri elimizde patlayacak ama zaten bebeğin odasındada olmaz onlar ne etcem bilmiyorum bazayı zaten veremem yada atamam çok yeni benimkide
ona uygun bişey almak istiyorum dolap felan ama bebek 6 aydan sonra hareketleniyor ayağa dikiliyor sarkıyor felan uyanınca abiimin çocukalrdan biliyorum ancak parmaklıklı karyolada zaptedebiliyolar, bazaya korkuluklara baktım hep yarım ve tek taraflı duvara yaslaman lazım e benim odanın duvarlarının tam ortasında kolan var olmuyor ayyyy kafayı yiycem yaaaa ne etcem bilmiyorum ya sadece koryola alcam bebişe ama dolap da lazım kıyafetlerini koyacak yerde yok benim dolaplar dolu ağzına kadar offfffffffffffff düşündükçe deli olcamm yaaaaaaaaaaa:1shok:

kocan doru olanı yapmış ama nefis bu bari tadımlk ortaya bitane soleseydıııı yafsss

:roflol:totonu kaşıı

öğrendimm annem doğruyormuş bilerek kaşımışş senin sorunu sordumm ellerini yıkadıysa bir şey olmazz dedi

uklaaa beni haladaha güldürüyonn siz kocanla ediyle büdü gibisinizz bu belli olduuu
he valla aynı öle ama yaaa
ay geçen yaptığını anlatayımda gül bidaha wc ye gittim ordan yatışa geçiçemm
dedim ben wc ye gidiyorum yatır sonra beni tamam dedi gittim geldim salona baktım ypk bütün evi aradım sonra tekrar salona baktım bizim kaloriferle koltuk arası boş
oraya saklanmışş bende deli dana gibi koca arıyorum evin içinde :roflol:sonra dizlerinin üstünde dikeldi bana bakıyor fotosunu çektim öle aa nerden buldun beni diyor çatlak ya:roflol:kocamın yaşıda benden 7 yaş büyük bu arada bizim evin ilk çocuğu o

anovacım o hurafe ciğeri hemen ellediğinde geçerli. sen ciğeri yemişsin sindirmişsin artık korkma birşey olmaz.
bol bol kaşın

aman iyi bari rahatladım çünkü bilmiyordum hiç nasıl olduğunu korktum birden... eşimle yemekteyiz tabi ona söyledim hatta onun tabağından yedim o da diyor niye yedin o zaman elleme sakın bi yerini :roflol:

ayy yeterrr gülmekden hema oldumm sakın böyle şeyleri son günlerimizde anlatma banaa gülmekden doğuma götürürler beniii yaa evinize kamera koymak isterdimmm ediyle büdü :roflol::roflol:

ayy yeterrr gülmekden hema oldumm sakın böyle şeyleri son günlerimizde anlatma banaa gülmekden doğuma götürürler beniii yaa evinize kamera koymak isterdimmm ediyle büdü :roflol::roflol:
bende hikaye çokkk
bi kez de ben saklamdıydımm dolabın arkasına yemin ederim 1 saat aradı telimide yanıma almıştım sesini kıstım nasıl arıyo beni sonra montunu giyip beni aramaya gitti:1ninca::roflol:valla yalanım varsa burdan kalkmıyım ayyy ölmüştüm gülmekdenn yaaa
hep evin içinde saklambaç oynuyozz:roflol:

öğrendimm annem doğruyormuş bilerek kaşımışş senin sorunu sordumm ellerini yıkadıysa bir şey olmazz dedi

tamam canım çok sağol öğrendiğin için ben pişmişini yedim zaten çatalla bişi olmaz o zaman kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…