banda 20, ve 24 haftada gel vurul dedii mutlka vurulması gerken bir iğnee ben vurulcamm
hım anldm ama yınede kendı doktorumu haberdar edeyım dımı ben:icecream:
ben daha hiç gitmedim sağlık ocağına yaa:uhm:kızlar benı sımdı saglk ocagndan aradılar tetanoz asınızı vurulman z gerekıyr bızde 5 aylık gozukuyorsunz dedıler
ne 5 aylıgı yaaa
cozemedım olayı
siz vurldunzmu bızm saglık ocagı hasta bana yaa zırt bırt aryrlr ılk gıttgmdede ruyamzda gordk gel gel dıye kaptılr benııı cok tırrrrsıııyorummmakannehir
a.s.kız bak fırlamalk yapıpda dolaba cıkmaya kalkma bılmyrm artk sen onuda yaparsn gıbı geldı banaaa sakın gobusunnnnun ıcını sarsmaaaaaaaaa amannnnnnnn sen neymıssn yafss arada anlt su maceralarınızı cok gusel yaaa aşk bu iştebiz gayet monotonuz yafss
ben geldiimmmmmmmm... hastaneye gıttık kocişle bebeğimde hıc bı sorun yok cok sukur. 2. duzey ultrasonla her bıyerını gorduk bebikimin.. sere serpe yatıyodu parmagıı emmeye hazırlanır gıbı bı halı vardı. ıkı elınıde kapamıs bas parmaklarını acmıs agzıylada sakız cıgmıyo gıbıydı.. kalp atıslarını duyduk tık tıkk.. ayy yerım ben onu pipiside kocaman olmus doktor kesınlıkle erkek dedı bılıyoruzz dedık bızde=))
tam 315 gr olmus yavrusum benım. suyuda ıyı durumda dedı olumsuz hıc bıseyı yok yavrumun aa bıde dılını cıkardı bıze edepsiz yavrum benım yerimm ben onuuuuuu
ben geldiimmmmmmmm... hastaneye gıttık kocişle bebeğimde hıc bı sorun yok cok sukur. 2. duzey ultrasonla her bıyerını gorduk bebikimin.. sere serpe yatıyodu parmagıı emmeye hazırlanır gıbı bı halı vardı. ıkı elınıde kapamıs bas parmaklarını acmıs agzıylada sakız cıgmıyo gıbıydı.. kalp atıslarını duyduk tık tıkk.. ayy yerım ben onu pipiside kocaman olmus doktor kesınlıkle erkek dedı bılıyoruzz dedık bızde=))
tam 315 gr olmus yavrusum benım. suyuda ıyı durumda dedı olumsuz hıc bıseyı yok yavrumun aa bıde dılını cıkardı bıze edepsiz yavrum benım yerimm ben onuuuuuu
ben daha hiç gitmedim sağlık ocağına yaa:uhm:
ben daha hiç gitmedim sağlık ocağına yaa:uhm:
canım bu hastaneye ılk kez gıttım ben gecen ay bı arkadasım orda dogum yaptı doktordan memnun kalmıs bende oyle gıttım. 4 boyutlu yokmus orda ama 2. duzey ultrasondada herseyı gorunuyor sadece sızın daha net gorebılmenız acısından 4 boyutlu ultrasona gıdebılırsınız ıstersenız baska bı yerde dedı. 14.5 tl verdım ben.. cd olayını tamamen onuttum ben bı dahakı gıdısımde sorcam. sımdı bı hastane daha var onada haftaya gıdıcem kuzenım dogumyapmıstı bıde oraya bakıcam. orada galıba varmıs 4 boyutlu ona bakıcamhoşgeldin canımm oyy yerim senin oğlunuuu bennn sağlıklı olduğuna sevindimm. canım bu 2. düzey 4 boyutlumu oluyor renkli mi gördünn bide cd verdimi fiyatda bir değişikilik oldumu ekstra verdinmi
olumunekankayizsmileŞenizAYY YİRİM BEN ONU YAAAAAAAAAAA ZÜT ANNEMİN OĞLU ZÜT GARDAŞIMIZZolumunekankayizsmileŞeniz
canım bu hastaneye ılk kez gıttım ben gecen ay bı arkadasım orda dogum yaptı doktordan memnun kalmıs bende oyle gıttım. 4 boyutlu yokmus orda ama 2. duzey ultrasondada herseyı gorunuyor sadece sızın daha net gorebılmenız acısından 4 boyutlu ultrasona gıdebılırsınız ıstersenız baska bı yerde dedı. 14.5 tl verdım ben.. cd olayını tamamen onuttum ben bı dahakı gıdısımde sorcam. sımdı bı hastane daha var onada haftaya gıdıcem kuzenım dogumyapmıstı bıde oraya bakıcam. orada galıba varmıs 4 boyutlu ona bakıcam
olumunekankayizsmileŞeniz
yaa off mirmirmirmiraferim ukla senni gidip kayıt olman lazımm aşıların var arıyor seni hep birşey oldumu git bir araa
ben yicem:ecrin_bebek:daemoonnnn
yerim senin oğluşunun pipisini beeennn delikafadulden kocaman olmuş demek
:roflol:delüüükızlar elhamra banka soyguncusuymuş aslında bilmiyorumkismile
yine bi banka daha soyup gelmiş bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?